.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Супер фен
    Град
    sofia
    hei kude zabravihte E_L_I_Z_A , i tq e e ot mnogo otdavna vuv foruma, puk i e dosta svestno momi4ence, otdavna oba4e ne sum q vijdala

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    УААААААААААА... Тука като на погребение, бе, тоя беше такъв, оня беше мноо як, третия беше (само трябва едно "бог да го прости" и вече на погребение ша ходим ). Аз вече повече от 2 години съм тука (не постоянно, ту се зарибявам, ту се отзарибявам) и форума ту се флуди с тъпизми, ту е як и полезен- това не е постоянно падение или възход, просто е на настроения. Подобни теми имаше и преди година- година и половина- как форума бил станал такъв и онакъв, колко по-добре било преди, Тъпотии според мен- не може да си остане в едно положение постоянно. Сега си има и добри страни .

А какво е станало,че повечето от ветераните са спрели да влизат?...
    Или вече не им е интересно, или нямат време (Гал и аз например) или нямат желание щото.... де да знам.
    Има ценни юзъри, но не незаменими. Така че няма смисъл да тъгуваме за старите кучета, още повече че са си живи и здрави :P
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Я, кой е тук Да не повярваш rosska, ти сама го каза, тъжна е темата, аз даже като четох 3-те страници се просълзих Надявам се всички да са живички и здравички, но нямам ли право да ми е мъчно за тях...Всеки ден съм тук вече години наред и пред очите ми си заминават най-полезните хора тук, появяват се нови...като затворен кръг (безкрайно)
    rosska, помниш ли преди аз бях пуснала една тема "BROIKI" се казваше в раздел Секс Вътре трябваше да пишете с колко хора сте спали :P И ние трите с теб и Гал яко взехме да спорим за понятието "курва" Аз казах, че за мен курва е жена спала с повече от трима и ти много се чудеше как съм решила точно 3 да е числото хаха Дори сега ми става смешно, много израснах в този сайт и ми е много весело като се сещам какво съм писала преди :P
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Malko sym obiden imaiki predvid 4e nikoi ne me spomenava kato 4ast ot istoriqta na saita sled kato sym regnat vyv ve4e ne tolkova blizkata 2003 godina i moje da se kaje 4e sym tuk ot na4aloto. No neka ne byda tvyrde kriti4en - pomnq istoriqta pomnq kolko skandali e imalo pomnq starite useri pomnq starite temi i sravnqvaiki gi sys segashnite kavali poseshtavashti saita e super zle sega! No kakvo da se pravi - sydba. Nai me e qd ot potrebitelite napusnali po sobstveno jelanie za MUCKATA i moqta neosyshtestvena sexualna fantaziq - 6u6linka! A ne mislite li 4e e malko naglo potrebiteli regnati 2004 i 2005 godina da govorqt za istoriq na saita?
    Левски шампион але але!

Тайй... четейки мненията ви, се чувствам наистина дърта тук.
    За форума... Съвсеееем съвсем в началото му изглеждаше като форума на sladur.com, но червен на цвят... по-точно винено червен. Имаше ги стандартните форуми: "Любов", "Секс" и т.н. Спомням си за форумите "Адам търси Ева", "Ева търси Адам", "Ева търси Ева" или нещо в тоя смисъл. Спомням си как пуснах първата тема във форум "Искуство"... Ех...
    По това време основните посетители на форума бяхме аз, Цецо, Алекс и едно момче от Варна, което влизаше с nick TaKeDa. Влизахме редовно в #teenproblem и се спуквахме от простотия.
    След това вече форумът се поразрастна. Дизайнът беше променен. Преставляваше една огромна шарения. Аз както и някои други бяхме против този вид на форума, но уви... нищо не се промени.
    Някъде по това време станах модератор заедно с Utopia_, LadyDi, LunnaSvetlina, Gerytto и други. Е, както виждате вече не съм модератор, а Utopia_ се сдоби дори с бан.
    След това форумът доби нова форма, която повечето от вас си спомнят... беше нещо синкаво пак с червено(червеното винаги е било основен цвят и е останало като запазена марка). Затова и рекламните фланелки, които бяха направени бяха червени.
    И ето го форумът днес Такъв, какъвто го виждате... С много по-малко форуми от това, което беше преди година, може би. Но благодарение на всички нас той съдържа толкова много и полезна информация.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Хахаха, БСГ и аз помня онази тема, тогава аз бях на твоя страна като спорехте, но сега съм твърдо на обратното мнение...ех...колко се променят хората. И си спомням, че даже rosskata едва ли не ми чете някво конско. :P
    Ollas, GeRyTo не беше ли мод. буквално за един ден? Абе...както и да е, да не издребняваме.

^npocTo^a3^f^, даже нямаше и ден
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    boje,kakva hubava tema ... pro4etoh si4ko..
    i nqkaksi se sduhah
    samo kato si spomnq kolko gotini useri ima6e
    i kak sa napusnali foruma i mi stava nekvo takova... gadno
    SetH_Cohen golqm sladur,moje bi leko neskromen e,ama e sladur ina4e s nego go den dne6en si pi6em,predi i po GSM-4etata si lafehme
    leona jalko,4e ne vliza tazi macka,golqma e sladurana,az si 4atkam s neq v IRC
    MUCKATA au tazi q bqh zabravila
    bojkeeee,kolko vesel 4ovek be6e
    kakvi temi,kakvi intrigi,kakvi sporove..
    be6e golqm kupon s neq :P :P
    Keri tova momi4e ima izklu4itelen talant puska6e neveroqtni stihotvorenia
    mnogo i se vuzhi6tavah
    RaDoSTiNka au,kolko me radva6e tova momi4e super sladuranka.. auuu
    kakvo da vi kaja.. ne,4e ne6to,ama predi foruma
    be6e po sploten.. moje bi,za6toto bqhme
    po malko,ne znam,ama nqkaksi be6e po spokoino i
    bez tolkova intrigi...
    no vupreki si4ko az si obi4kam foruma
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Devilkin.
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo

Devilkin беше и още си е супер сладурана... само дето си мислех, че не ме харесва. :P
    Е няма такова нещо Що съм породила такива съмнения в теб не знам

_|_PITBULL_|_ хих пак той и Аврил се харесваха :P
    о0о0о0о0о0 тва съм го пропуснала

x Ании сестрата на роската голям критик беше това момиче и много красива
    Дам...наистина си беше красива...спомням си че в една тема се оплакваше от съседите си
    winnie_girl абсолютна сладурана
    Върла фенка на Мечо Пух е тя
    Terrah изчезна някъде....
    RaDoSTiNKa А радостинчето беше пълен уникат беше ми голяма приятелка щяхме да и ходим на сватбата тя сигурно вече е умъжена
    Тя сигурно и деца има вече...

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    [b]Эначи аэ когато дойдох(това го пише в регистрацията ми)
    ФОРУМА НЯМАШЕ НИЩО ОБЩО С ТОВА
    Помня тези юзъри:

Слънчице,Лунна Светлина,Съни,Грахче,Гал,
    b3bronka,bibonda,M_U_C_K_A_T_A,prosto^az^f
    miloto_girl-4e,aBeP4eTo,Avril Lavigne,Ri4i^
    (tq i Nekasa4a bqha dvoika),Nekasa4a,LunaTriCk,amy lee,Maverick,Utopia,Liz,ceco,BABY_SEXY_GIRL,aneD(toi predi beshe s drug nick ama ve4e ne pomnq),Josefine,Kittie_,x,artbaby,fire_of_satan,
    AMG-to,LiNkIn4eTo,e4o,flooder
    (deto vse krade6e avatarite na e4o),..........има и още ама не се сещам в момента

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от e4o
    hei kude zabravihte E_L_I_Z_A , i tq e e ot mnogo otdavna vuv foruma, puk i e dosta svestno momi4ence, otdavna oba4e ne sum q vijdala
    Тука съм бе Накъде без мене
    Забрайх да кажа Мърдърдол

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си