Мдам...А сега се сещам и за един юзър, който няма начин по-старите да не го знаете, а именно - MUCKATA! Това беше уникат. :P Кви ли не глупости пишеше, беше с едно огромно самочувствие и всяка втора тема беше свързана с нея, голяма шматка беше, ама много забавна. Бих казала, че Blind^Boy сега горе долу играе нейната роля, защото е много обсъждан, но...той някак си затихна и не се показва вече много много, докато тя влизаше и раздаваше правосъдие на особите дръзнали да обсъждат нейната така прекрасна личност хахахаха :P
SixSense, за chupacabra се сещам и също определено правише впечатление...не знаех, че това си ти.
Между другото стимул да влизам във форума ми даде Utopia, въпреки че той едва ли знае (хах), защото веднъж влезнах в чата (тогава беше различен) и спорех с KRALICATA, че точно в онзи момент не е в сайта, а те ме убеждаваше, че е и Utopia каза: "Поредния юзър, който ще се откаже да влиза след няколко месеца" и аз на пук...
А и пропуснах да кажа, че по едно време модератор стана и Low^Lo6ite (сега PITBULL), но...нещо всички му се нахвърлиха и беше за кратко...