Колко хубава тема, като я изчетох и ме навя на адски много хубави спомени че чак се насълзих, някак си нищо не е същото както преди ...Жалко, че влизам късно и я виждам чак сега, вие сте ме изпреварили със спомените, разказите...яд ме е!
Прави са aBeR4eTo & prosto^az^f Всичко беше много спокойно, все едно форума беше съвсем новичък Нямаше за модериране дори, имаше флууд и то много, но нямаше обидни и тъпи мнения които днес са много в излишък Всички бяха добре настроени, сякаш се бяха концентрирали да помагат, а не да нараняват психически :P Бяхме сплотени с малки изключения...например тая мацка Муцката беше много отворено и надуто момиче Спореше много със всички, пускаше теми за себе си, че искала да е като курва и разни подобни :P Ае весело беше да й четеш мненията, щото се правеше на много умна, но отвсякъде си прозираше колко е такава...
RaDoSTiNKa - леле, с нея по едно време много се заяждахме, и тя накрая взе че ми каза, че съм й любимото лапе от форума :P После си писахме, тя от време на време отсъстваше от форума и се завръщаше за по 1-2 седмици докато накрая пусна тема че се е омъжила и повече не я видях
Бонбончето беше голяма сладурана, когат ходеха двамата с Радо постоянно постваха мнения със разни картинки на целувки един за друг, много сладки бяха :P За жалост ходеха само 1 седмица...
Гал & Росската - големи купонджийки, много разкрепостени и интелигентни момичета, имаха странен начин на мислене, който беше много правилен при това :P Гал все пишеше за своите сексуални преживявания, а като я видиш на снимка беше като детенце
Леле колко спомени за 3 години прекарани тук...
Помня също как AMG-to беше най-харесвания тук, все разни теми "аз те харесвам, но не се познаваме, помниш ли в еди кое си кафе, аз бях момичето със еди какви си дрехи, което те гледаше..." и нещо от този тип Много го харесваха наистина...
Сега си спомням за UltraViolet`Man - моят любимец!!!!! Това момче е уникално, красиво и умно! Много яки мнения даваше, но като си писах с него той спря да влиза и каза, че форума не бил за него и иска да се занимава с по-сериозни неща....жалко,защото е наистина много свестен и начина му на писане е много увлекателен...пишеше ми гигантски писма, които четях с кеф и винаги отговарях с дълги писма...не знам защо спря да пише, каза само че има много за учи след 18 годишна възраст...пазя всички писма! Само 1 ако ви прочета ще паднете колко е весел човек, как пише само какво мисли...леле!
Кери...невероятна поетеса, целия форум й се кефише на таланта!
Много мога да изреждам...ама много, но нищо от това няма да се върне, ако ще и да крещя Няка поне да се държим добре един с друг, за да сме като един екип, за да ни е кеф да влизаме тук...Обичам ви! ♥
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!