- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Blue vs Linkin Park
Вашето лично предпочитание-LP or Blue![]()
ee nqma kvo da gi sravnqvame,6toto sa korenno razli4ni stilove i ne varvi.Az li4no se kefa i na dvete super mnogo.lp me uspokoqvat,blue mi deistvat relaxira6to...sa6to
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Чети внимателно!Първоначално написано от Анонимко
![]()
i LP i Blue mi idvat leko ligavi....
Oba4e ako trqbva da gi sravnqvam...LP mai izbiram
Let`s fly away up high, from here to paradise, the sky is glad to see both of us together
4eta i kazvam 4e ne e pravilno zadadeno 6toto da pita6 se edno Rammstein i Gloriq?
otg: i dvete
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
LP ест
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Ами Blue са ми любимата банда и наистина обожавам всичко тяхно,а LP ме кефятно ако трябва да избирам: Blue
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
ъъъ рамщайн и глория са две коренно различни неща, докато лп и блу - все едни лигави поп неприятни бой-бандичкиПървоначално написано от black_heart
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
Linkin Park est![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Май няма смисъл да отговарям,щото то си личи-LP!Просто ги обожавам.Мога да прекарам цял ден,като ги слушам.
бе вие в центъра ли сте!? кой кретен ще сравнява тези две групи, бе? то верно, че и двете са ултра зле (особено Blue), aма поне едно време Linkin Park правеха страшни неща...докато онея жени там![]()
мани, мани...
LP![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
АМи според мен (личното ми препочитание) никое от двете. Хвани едното, блъсни другото. Ужасни са и двете.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
че и двете групи са педалски - педалски са, ама ти с тоя подпис на ВИЛЕ ПЕДАЛА ВАЛО просто нямаш право да говориш така. HIM са 23840384038 пъти по-лигава група от Блу и Линкин Парк взети заедно. Шибани позьори.Първоначално написано от mary_jane_666
Въпроса ти не е особено подходящ,защото не можеш да сравняваш 2-те групи,по простата причина,че правят коренно различна музика.Все пак повече харесвам LP.Преди време и Blue ми допадаха,но в последно време ми се струват много лигави.
![]()
само не разбрах кое им е коренно различното?Първоначално написано от Little_Black_Dress*again
![]()
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
LP..![]()
Ne e vajno k`vo govorqt zad gurba ti, vajnoto e da mluknat kato se oburnesh!
Little_Black_Dress*again го каза![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
XHahxHxhahxhahx awe kvi sa teq bezsmisleni temi??? za6to po dqvolite ti e do6lo na uma da sravnqva6 dve grupi v KORENNO RAZLI4NI stilove? i vse pak , za da otgovorq-LINKIN PARK
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
Първоначално написано от SixSense
Е как ся няма да са различни
пусни си една песен на Blue и една на LP определено има разлика е не е фрапираща, но все пак едното уж е "неометъл" мене ако питате е сремно да се нарече метъл дори и с едно нео отпред, но това е друга тема, а другото си е чист поп изпълняван от 4ри гея с извинение.
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.