- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Blue vs Linkin Park
Много ясно че Дринкин Парк. Блу преди бяха горе долу нещо ама сега са много смешни.
BlueПреди бяха по-добре,но пак стават.
тряяше да има анкета ве!!пууууу
[Lq]
BLUE=POP
LP=POP
ИЗВОД: И ДВЕТЕ ГРУПИ СА ЕДНАКВИ!
Линкин парк се водят метъл ве.
линкин порк - метъл?!Първоначално написано от Oyama-no problem
![]()
"нео-метъл"![]()
хахахаха, сладуранПървоначално написано от Oyama-no problem
![]()
Ми кво имат някои наистина "хард" парчетадаже направо "траш" ги пиши
иначе сравнени с блу са къде къде по хардкор
![]()
![]()
.
че те блу не бяха ли хардкор ? или не ве, те бяха блек метъл.. чаай че нещо и аз почфам да се бъркамПървоначално написано от Oyama-no problem
![]()
![]()
Еми от двете бих избрал... бих избрал... бих избрал да си пусна АзисХахахаха...
ЛиГлин Парк - Боза...
Blue - още повече![]()
Неееееее, Линкин Парк на квадрат е повечеПървоначално написано от favichka
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
HEH! LP sa nekuv baladi4en pop- rock, abe slu6at se v nqkoi momenti i ako me zavurjat nqkude i me pitat LP ili Blue, 6te se naloji da izbera LP... S tazi tema me nakarahte da si mislq, 4e o6te ima hora, koito da slu6at Blue! Hey, da ne si izpusnahte mozucite v kenefa? V Metala e istinata! Blue?! Kva e taq boza?Q
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
'въпрос на вкус' - казало кучето, и си облизало гъза, нали знаеш..Първоначално написано от Sinister_Doll
фсеки да си слуша квото иска.. за мен ЛП са по-голяма боза, дори и от блу.. щото блу поне са си изявен гей-поп и не го и отричат, ама ЛП - и те знаят кфи са...
LP si vuobrazqvat,4e spadat kum neo metal, ama ne6to pove4eto hora ne sme na tva mnenie. Osobeno sled kato mn po- qki grupi se vpisvat v su6tiq stil, ot roda na Slipknot i KoRn i t.n. A v pesnite na LP pone ima zamisul i nqkvo 4uvstvo, dokato ot tekstovete na Blue mi se drayfa pove4e dori ot oblizvaneto na ku4e6ki guzheheh!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
LP разбира сете поне имат стойностни песни ... а Блу не мога да ги понасям
![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
predpo4ipam blue pove4e si me kefat ina4e i lp ne ezle![]()
Blue! Super qki sa i imat super qki pesni i nai-ve4e baladiNa LP samo edna pesen mi haresva - Numb, a moje da se kaje i In the end ili tam kakto beshe.. :}
KvO Ti PuKa KaTo GoVoRqT ZaD GaRbA Ti?!NaLi SI PreD TqH,NeKa GleDaT GaZa Ti!
#XoRmOnCheTa
awe i dvete grupi sa jestoki blue si ima lii a LP 4estar mnoo sa sladki vsi4ki![]()
Kakto si li4i ot nika mi LP estestveno!!!!
Are ako iskate da si pogovorim mi pi6ete v ICQ-to 213 957 397.4akam vi