.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: страха

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    po princip uj ne sam strahliva
    strah me e ot smurtta po to4no me e strah
    az ili nqkoi moi rodnina ili friend da ne e bolen ot rak strah me e,4e ujasa,kogato razbere6
    novinata e OGROMEN
    leko me e 6ube ot tumnoto,ako sam sama(dori v nas)
    to ne e tolkoz strah,kolkoto mi e gadno,4e ne
    vijdam okolo men kvo stava(ako stava ne6to de..)
    i mi e nekvo .. nekomfortno
    a i me e gnus ot paqci,ne me e strah
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Еми май нямам страхове...и от смъртта вече не ме е страх
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

strah me e ot zmii i ku4eta,gnus me e ot vsqkakvi nasekomi.
    strah me e kogato trqbva da napravq ne6to i ne znam kak 6te se prieme ot akolnite moqta postapka.

Guest
    От природни бедстивя не ме е страх , от животни и други насекоми също по точно ме е малко гнус.Всъщност като се замисля не знам от какво ме е страх може би от неизвестноста но пък дали щеше нещо да е толкова интересно ако го знаеш как ще стане.

Беше ме страх като малък от тъмното но го преодолях и сега го обичам.
    Имах и фобия от високото ама вече и нея я преодолях и се рзхождам по парапета на терасата на 4-тия етаж от блока ми
    А паяците са ми някак гадни затова се запознават с най големия си враг-моят чехал

Град
    bulgeria
    mi men me e strah ot nasekomi(paqci,brambati...)e ne ba6 vsi4ki nasekomi ma ot pove4eto me e strah , a i malko ot tamnoto

Град
    Велико Търново
    Моя страх е самотата.Просто се изправяш пред страха си.Няма хора без страхове.Смел е не този който не се страхува, а който преодолява страховете си, другият е просто глупав.Страха е съвсем естествен инструмент за оцеляване, имам предвид страхове от влечуги, насекоми, високо, тъмно.Другите фобии са плод на отвратителната и неестествена среда, в която живеем.Тя води до влошаване на здравето и изкривяване на психиката.Но ако наистина искаш да се справиш със страха си изправи се срещу него.Може не изведнъж,а постепено, по малко.
    It seems they wanna fingerprint me and give me some years, they'll only get one finger while I'm shifting gears!

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Ето, намерих си страх - страх да не ме изпреварят За жалост, вече стана и сега има да му мисля как да се справя с гнева и болката, да му....
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Повече от фен Аватара на air_wisp

paqci

Кефят ме паяците,но същевременно са ми гнусни и се страхувам от тях...само като си помисля какви твари са паяците!!! Хем мнооого ме кефят,хем се страхувам !!! Кво да направя! Момче сам ама НА! Срааам!
    маа фака

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world

Re: страха

Страх ме е от това да умра, страх ме е от умрели хора, страх ме е от тъмното ... страх ме е от крадци
    Но интересното е, че обичам да се страхувам
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Az se strahuvam ot...mmm kato se zamisih nqmam nqkakvi golemi strahove no kato 4e li nai mn se strahuvam ot tymninata i ot tova da sym sama(ne govorim za vky6ti a za nepoznato mqsto)...tova e...a kak se bora sys straha ot tymninata-ami svetvam

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    Men me e strah samo ot visokoto..
    predi me beshe strah ot tumnoto no edni fr. me
    zatvoriha na edin kupon f edna tumna staq
    i vidiah che nqma nishty strashno...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Tedka-Medka
    zatvoriha na edin kupon f edna tumna staq i vidiah che nqma nishty strashno...
    Просто се изправяш пред страха си.
    ето това е решението за всеки страх малко мазохистично но, ...
    този, който го е страх от гръмотевици, светкавици и такива - при буря да не се крие в ъгъла на стаята/под завивките/да си слага тапи за уши , а да се доближи до прозореца и да гледа навън, да наблюдава какво става, за да види, че няма нищо страшно.
    този, който го е страх от насекоми, като види някоя буболечка вместо да пищи истерично, бавно да се доближи до насекомото, да запази пълно спокойствие, да го огледа хубавичко и да види, че то няма голяма зейнала паст, с която да го погълне! хубаво е например като види някоя калинка да я сложи на ръката си, да свикне с усещането как нещо го лази и като види някоя буба по себе си просто да замахне с ръка към нея, а не да почне да вика : "Махнете я! Махнете я! Умирам!"
    тези, които се страхуват от самотата, трябва да свикнат да са по-самостоятелни, трябва да добият увереност, че дори и някой ден да останат сами, да няма никой до тях, който да ги подкрепи /а всеки човек си има такива моменти/, той ще се справи и сам. той ще може. ще знае как. защото сам си е достатъчен. защото е независим. защото е силен.

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от De_mikke
    Men pyk adski mnogo me e strah ot vsqkakvi gadinki...ot paqci,gushteri,brumbari,hlebarki,zmii,mishki,cherv ei,stonojki i vsqkakvi takia jivotinki
    az oshte ot malka gi mrazq,no napylno se otvratih kogato minalata godina(neznaino kak,shtot jiveq vyv kyshta)na vtoriq etaj v banqta,az vlizam da se kypq i tykmo si slojih shampoan i syziram edin gushter v/u kosh4eto...umrqh ot strah...pishtqh...edva si poizmih kosata i zvynah na bashta mi i tui...ama bqh otkachila toq den...puk onq den skoknah,shtot edna mravka me lazeshe.Ot mravki ne me e strah,prosto se stresnah che neshto me lazi
    I az sym taka-vsichki mi se chudat,ama az taka pi6tq kat vidq skakalec da rechem che horaTA si vikat "Golqmo momi4e,ala bala..."Ama vseki se strahuva ot neshto v kraina smetka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си