.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Повече от фен
    Град
    Amityville
    Цитирай Първоначално написано от MilanFen
    ебете се в гъза селяни... баси хората!! просто във форумите е прието да се пиЩе на кирилица
    Ш-ш папагал аре да не обиждаш само?
    Половината от тоя форум хал хабер си нямат от правилното писане на БГ език,така че по добре да пишат на латиница.

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

Град
    София
    Наистина попринцип в повечето форуми се пише на кирилица и това е задължително правило.Все пак българи сме,но аз лично нямам нищо против писането на латиница

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    Дам, тъва е супер гадно!Трябва да се направи тва като правило!И да не се допускат мнения на латиница!

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Всеки пище както иска. Някои просто нямат кирилица,свикнали са да пищат на латиница или по някаква друга причина не го правят.
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    аз пък тебе не те уважавам!! защо в най големия форум в бг - дата.бг се пише само на кирилица? може би щото не е прието или ти така си решил??
    Mi kyt t0lkuz ne ti 0disva tuka 0tifai v bylgarskiq f0rum! Syjalqvam,4e pi6a taka 0ba4e sym sfiknala! I p04ti si4ki gre6ki sa umi6leni! I tui,da ti sfetna, ak0 ne znai6 se nari4a stil! Se pak iskam da sym unikalna :P

mi moje bi shtoto tai ni e po odobno da nqq nqkuv problem

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Цитирай Първоначално написано от zwercence
    mi moje bi shtoto tai ni e po odobno da nqq nqkuv problem
    Eдинствения проблем е, че трудно се четат мнения на латиница. Който според мен си е доста проблемен проблем
    Аз винаги пиЩЯ и пиша на кирилица
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
    аз пък тебе не те уважавам!! защо в най големия форум в бг - дата.бг се пише само на кирилица? може би щото не е прието или ти така си решил??
    Mi kyt t0lkuz ne ti 0disva tuka 0tifai v bylgarskiq f0rum! Syjalqvam,4e pi6a taka 0ba4e sym sfiknala! I p04ti si4ki gre6ki sa umi6leni! I tui,da ti sfetna, ak0 ne znai6 se nari4a stil! Se pak iskam da sym unikalna :P
    Ти по-тъп начин да си оригинална не можа ли да измислиш. Представям си каксе обличаш със "стил". Ебати мисленето!
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Град
    Gr.Burgas
    zashtoto......pisha ....ot klub a nqmam net u nas.

Breakaway``
    tos puk tebe koi ta pita e men ko ma ebe

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от Sportexz
    Цитирай Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
    Ти по-тъп начин да си оригинална не можа ли да измислиш. Представям си каксе обличаш със "стил". Ебати мисленето!
    Pr0dyljavai da si predstavq6!

Голям фен
    Ot myrzel moje bi shot mi e trudno seki pyt da smenqm ezicite shot pisha i f irc
    Keep smilin'

Фен
    Град
    po sveta i u nas
    Цитирай Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
    Има такива, които нямат! Такива, които не са в Бг! Абе изобщо мислиш ли, че можеш да задължиш някои да пише на това, което ти е удобно на теб? Ако толкова те дразнят мненията на маймунице просто недей да ги четеш. Никой не те кара насила. Всеки пише така, както му харесва. Такива теми е имало, имало...

i az sum na tva mnenieeee
    ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    Цитирай Първоначално написано от stereophonix
    e kav e problema, 4e ne si pi6eme na kirilica??
    1. тва е излагация за самите вас, показвате колко сте зле по БГ език.
    2. същото като първото че и отгоре.
    3. изглеждате смешно, щот доста хора се бият в гърдите и викат "аз съм българин" пък не знаят как да пишат на кирилица и за тва ползват шльокавицата. преди доста време в чата една мацка направо ме шашна, която ми заяви, че кирилицата й излиза кирилица на екрана, но тя не можела да разбере какво й казвам и иска да пиша на латиница. като я питах можеш ли да си напишеш името на кирилица каза не... сигурно в училище доста често получава двойки за "правопис" на латиница...
    4. дразнещо е за тези, които са свикнали с родната азбука докато прочетат идиотски написаните мнения, в които в една дума има 15 000 грешки. да не говорим, че малцина използват пунктуационни знаци дори само като точката. и някой като напише 300 изречения в едно, почваш да се чудиш какво точно иска да каже... и накрая стигаш до заключението, че тоя човек е с "леееекичко" куха глава.

за тва ти ка'ам - ако искате да ви се присмиват зад гърба (или пред него :P ) продължавайте със шльокавицата.

П.С.
    10 минути по-късно...
    Chuva li li ste vyprosi ot roda na "Kakvi anomalii stavat po sveta-ZASHTO LI?" E tva go chuh 100 pyti.Mnogo e prosto obqsnenieto no horata ne iskat da si priznaqt che sa vinovni i prirodata si otmyshtava...
    Anomalii stavat zaradi voinata mejdu Irak i Amerika,zaradi prevoznite sredstva,zaradi 1000 fabriki...Vredite koito chovek nanasq ejeminutno na prirodata sa milioni...Horata sa egoisti...Az s chisto syrce moga da kaja che ne sym doprinesla nito vednyj za toq hals zashtoto osyznavam kakyv sriv e tova za prirodata...
    ето за това мнение на крейзи кит ми трябваха близо 10 минути за да го прочета и отделно няколко минути за да стопля какво точно иска да каже.
    на сичкото отгоре и с грешки. има две запетайки, а ако претендирате за грамотност, трябваше да са 4. и освен това не бях чувал за така дума ХАЛС. до колкото си спомням ГРАМОТНИТЕ хора от време оно я пишеха ХАОС.

Click!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Traffic batka greshish ... vseki si e sviknal da si pishe na latinica ... ne e li taka ?ti kato si sednal za 1-vi pat na pc na koe si se u4il ? na kirilica li ? ne mislq
    nqkoi pyk moje da hodqt v zala i da nqma postavena kirilica na opredeleni pc-ta (t'va kato men) ...
    po lesno si e s latinski bukvi - po barzo se pishe ... ili pone az pisha po-barzo ot kolkoto s kirilizaciqta - kato iskate tokova napravete taka che kato se napishe post na latinica da moje da se prevejda na kirilica (kato v abv.bg )!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Град
    В мечтите си...
    Без никой да се сърди, искам да кажа, че да пишеш на латиница е най-глупавата работа, която може да съществува...Който иска, намира начини, който не иска намира причин...
    The life is made of dreams !

всеки пише, както може
    BSB THE BEST & FOREVER!!!

Nepriqtno e,i na men mi haresva poveche da pisha na kirilica,nqmam vyzmojnost da polzvam,no ako kym forum-a ima ot latinica na kirilica bih pisala,kakto primerno v povecheto forumi ima...Uj obeshtaha,che shte ima takava option.
    Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Gastly
    Без никой да се сърди, искам да кажа, че да пишеш на латиница е най-глупавата работа, която може да съществува...Който иска, намира начини, който не иска намира причини...
    абсолютно вярно!

Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    Traffic batka greshish ... vseki si e sviknal da si pishe na latinica ... ne e li taka ?ti kato si sednal za 1-vi pat na pc na koe si se u4il ? na kirilica li ? ne mislq
    nqkoi pyk moje da hodqt v zala i da nqma postavena kirilica na opredeleni pc-ta (t'va kato men) ...
    po lesno si e s latinski bukvi - po barzo se pishe ... ili pone az pisha po-barzo ot kolkoto s kirilizaciqta - kato iskate tokova napravete taka che kato se napishe post na latinica da moje da se prevejda na kirilica (kato v abv.bg )!
    тедо, виж ся, и аз ходя в зали, щот си няам домашна щайга, ма си пиша на кирилица. и треа ти кажа, че до сега съм попадал на много зали, в които няма кирилица, но благодарение на мене някои компютри се сдобиваха набързо с флекс тайп, въпреки че имат SHELL, който не ти дава достъп до навсякъде. ако знаеш как винаги можеш да излъжеш защитния шел и да си качиш флекс тайп, че дори и да си го настроиш. колкото до латиницата... като седнах за първи път на комп, се научих първо да работя с него и после сичко останало. и дори и тогава компа си имаше кирилица и почнах направо от кирилица. и както каза гастли: ако искаш да пишеш на кирилица и да си българин, ше намериш начин. ако не искаш да пишеш и държиш да се причислиш към обществото на фалшивите българи, пиши си на шльокавица. само така се излагаме. дори в руските форуми, където съм чел, че не всички имат кирилица на комповете (и там имат зали за нет), винаги намират начин да пишат на кирилица. някои дори влизат във форуми като на дата.бг, където можеш да си преведеш текста и след това да го пуснеш в употреба. и знаеш ли какво? ако по някаква случайност не успея да кача някъде флекс тайп, докато още не знаех за залите "Матрицата", влизах в някой форум като на дата.бг или на бг-тунинг.нет, там си написвах мнението и после с копи-пейст го пусках, където исках да бъде.

Click!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Ооо толкова много теми е имало..И все пак ще изкажа мнение.Преди и аэ като Врачка пишех на латиница.Обаче после се замислих и започнах да пиша на кирилица.Колкото и да е,българи сме.И между другото недей чак толкова да се оплакваш,защото сега не чак толкова много потребители пишат на латиница.Преди ако знаеш какво беше...говоря эа времето,когато аэ лично НЕ пишех на кирилица.
    Мисълта ми е,че неможеш да задължиш НИКОГО как да пише.Примири се с факта,че във форума има известна доэа разнообраэие

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Ооо толкова много теми е имало..И все пак ще изкажа мнение.Преди и аэ като Врачка пишех на латиница.Обаче после се замислих и започнах да пиша на кирилица.Колкото и да е,българи сме.И между другото недей чак толкова да се оплакваш,защото сега не чак толкова много потребители пишат на латиница.Преди ако знаеш какво беше...говоря эа времето,когато аэ лично НЕ пишех на кирилица.
    Мисълта ми е,че неможеш да задължиш НИКОГО как да пише.Примири се с факта,че във форума има известна доэа разнообраэие
    Za pryv pyt sym syglasna s tebe!

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    ебаго разбнообразието. треат ми сто часа да прочета нечие мнение и още 10-ина минути да стопля какво е искал да каже автора му. голямо разнообразие, няма що.

Click!

Град
    БЪЛГАРИЯ
    БЪЛГАРИ СМЕ И ТРЯБВА ДА ПИШЕМ НА БЪЛГАРСКИ!

Защото така си искат!
    И си оправете заглавието на темата!
    Смешно е!!!

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Град
    ako kaja kade jiveq si4ki macki 6e se preselat v moq grad
    trqbva li da pi6a na kirilica ??
    Dominator !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми