Цитирай Първоначално написано от stereophonix
e kav e problema, 4e ne si pi6eme na kirilica??
1. тва е излагация за самите вас, показвате колко сте зле по БГ език.
2. същото като първото че и отгоре.
3. изглеждате смешно, щот доста хора се бият в гърдите и викат "аз съм българин" пък не знаят как да пишат на кирилица и за тва ползват шльокавицата. преди доста време в чата една мацка направо ме шашна, която ми заяви, че кирилицата й излиза кирилица на екрана, но тя не можела да разбере какво й казвам и иска да пиша на латиница. като я питах можеш ли да си напишеш името на кирилица каза не... сигурно в училище доста често получава двойки за "правопис" на латиница...
4. дразнещо е за тези, които са свикнали с родната азбука докато прочетат идиотски написаните мнения, в които в една дума има 15 000 грешки. да не говорим, че малцина използват пунктуационни знаци дори само като точката. и някой като напише 300 изречения в едно, почваш да се чудиш какво точно иска да каже... и накрая стигаш до заключението, че тоя човек е с "леееекичко" куха глава.

за тва ти ка'ам - ако искате да ви се присмиват зад гърба (или пред него :P ) продължавайте със шльокавицата.

П.С.
10 минути по-късно...
Chuva li li ste vyprosi ot roda na "Kakvi anomalii stavat po sveta-ZASHTO LI?" E tva go chuh 100 pyti.Mnogo e prosto obqsnenieto no horata ne iskat da si priznaqt che sa vinovni i prirodata si otmyshtava...
Anomalii stavat zaradi voinata mejdu Irak i Amerika,zaradi prevoznite sredstva,zaradi 1000 fabriki...Vredite koito chovek nanasq ejeminutno na prirodata sa milioni...Horata sa egoisti...Az s chisto syrce moga da kaja che ne sym doprinesla nito vednyj za toq hals zashtoto osyznavam kakyv sriv e tova za prirodata...
ето за това мнение на крейзи кит ми трябваха близо 10 минути за да го прочета и отделно няколко минути за да стопля какво точно иска да каже.
на сичкото отгоре и с грешки. има две запетайки, а ако претендирате за грамотност, трябваше да са 4. и освен това не бях чувал за така дума ХАЛС. до колкото си спомням ГРАМОТНИТЕ хора от време оно я пишеха ХАОС.