- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Защо някой не пищат на кирлица?
абсолютно вярно!Първоначално написано от Gastly
тедо, виж ся, и аз ходя в зали, щот си няам домашна щайга, ма си пиша на кирилица. и треа ти кажа, че до сега съм попадал на много зали, в които няма кирилица, но благодарение на мене някои компютри се сдобиваха набързо с флекс тайп, въпреки че имат SHELL, който не ти дава достъп до навсякъде.Първоначално написано от tedo_davis
ако знаеш как винаги можеш да излъжеш защитния шел и да си качиш флекс тайп, че дори и да си го настроиш.
колкото до латиницата... като седнах за първи път на комп, се научих първо да работя с него и после сичко останало. и дори и тогава компа си имаше кирилица и почнах направо от кирилица.
и както каза гастли: ако искаш да пишеш на кирилица и да си българин, ше намериш начин. ако не искаш да пишеш и държиш да се причислиш към обществото на фалшивите българи, пиши си на шльокавица. само така се излагаме. дори в руските форуми, където съм чел, че не всички имат кирилица на комповете (и там имат зали за нет), винаги намират начин да пишат на кирилица. някои дори влизат във форуми като на дата.бг, където можеш да си преведеш текста и след това да го пуснеш в употреба. и знаеш ли какво? ако по някаква случайност не успея да кача някъде флекс тайп, докато още не знаех за залите "Матрицата", влизах в някой форум като на дата.бг или на бг-тунинг.нет, там си написвах мнението и после с копи-пейст го пусках, където исках да бъде.
![]()