Цитирай Първоначално написано от Gastly
Без никой да се сърди, искам да кажа, че да пишеш на латиница е най-глупавата работа, която може да съществува...Който иска, намира начини, който не иска намира причини...
абсолютно вярно!

Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
Traffic batka greshish ... vseki si e sviknal da si pishe na latinica ... ne e li taka ?ti kato si sednal za 1-vi pat na pc na koe si se u4il ? na kirilica li ? ne mislq
nqkoi pyk moje da hodqt v zala i da nqma postavena kirilica na opredeleni pc-ta (t'va kato men) ...
po lesno si e s latinski bukvi - po barzo se pishe ... ili pone az pisha po-barzo ot kolkoto s kirilizaciqta - kato iskate tokova napravete taka che kato se napishe post na latinica da moje da se prevejda na kirilica (kato v abv.bg )!
тедо, виж ся, и аз ходя в зали, щот си няам домашна щайга, ма си пиша на кирилица. и треа ти кажа, че до сега съм попадал на много зали, в които няма кирилица, но благодарение на мене някои компютри се сдобиваха набързо с флекс тайп, въпреки че имат SHELL, който не ти дава достъп до навсякъде. ако знаеш как винаги можеш да излъжеш защитния шел и да си качиш флекс тайп, че дори и да си го настроиш. колкото до латиницата... като седнах за първи път на комп, се научих първо да работя с него и после сичко останало. и дори и тогава компа си имаше кирилица и почнах направо от кирилица. и както каза гастли: ако искаш да пишеш на кирилица и да си българин, ше намериш начин. ако не искаш да пишеш и държиш да се причислиш към обществото на фалшивите българи, пиши си на шльокавица. само така се излагаме. дори в руските форуми, където съм чел, че не всички имат кирилица на комповете (и там имат зали за нет), винаги намират начин да пишат на кирилица. някои дори влизат във форуми като на дата.бг, където можеш да си преведеш текста и след това да го пуснеш в употреба. и знаеш ли какво? ако по някаква случайност не успея да кача някъде флекс тайп, докато още не знаех за залите "Матрицата", влизах в някой форум като на дата.бг или на бг-тунинг.нет, там си написвах мнението и после с копи-пейст го пусках, където исках да бъде.