- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЛЮБИМИЯТ ПЛОД ИЗДАВА ХАРАКТЕРА НА ЖЕНАТА
Ако е вярно това шапка му свалям на този дето го е написал!!! Само че е много дълго и трудно ще го запомня така че скоро няма да питам момичетата кой плод харесват![]()
Абе човече, евала ти казвам стига да си прав. Много ще ми послужи!!!
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
ми аз обичм всичките тия плодове![]()
Череши
Жени, които ги обичат, искат да бъдат обсипвани с целувки по цялото тяло. И в живота, и в любовта държат да бъдат глезени. Мъжът, който задоволи тези техни желания, ще притежава едно малко пухкаво котенце, скрито в своята партньорка.
Ягоди
Тези жени са много чувствени и горят от желание за горещи целувки по устните. Ако мъжът вземе ягодата от нейната уста по време на целувката, може да очаква изригване на истински вулкан.
Портокали
Това са жени с чувство за хумор, в разговорите често използват двусмислени думи. Те премахват бавно кората от портокала, а с това показват на мъжа до тях как той бавно трябва да свали дрехите от техните тела.
Праскови
Сочният и ароматен плод показва нежността на жената. Твърда във всекидневния си живот, тези жени са романтични в интимния си свят. Те обичат да бъдат докосвани и са особено чувствителни на ласки. Но внимавайте с тази дами-те могат да бъдат нож с две остриета, ако не успеете да задоволите техните критерии.
Киви, Манго
Това са чувствителни към потребностите на другия жени. Те рядко действат необмислено или импулсивно. Особено толерантни и отстъпчиви са и в интимния си живот. С не особено силен мъж, могат да постигнат чудеса, благодарение на вродения си усет към топлина и нежност.
peteto
Ами ако обичам всичко,без дюли,тогава аз каква съм???![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Да ама аз обичам всички изброени плодове...можеби само без дюлите...аз сигурно съм смесица от всичко...Глупости![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
бананиии и ягодки![]()
що само за жени уее и аз искам![]()
![]()
Любимия плод на жените е банана!
Death gotta be easy, 'cause life is hard
qgodi,praskovi i banani :P
[mnogo giotina tema
ммм..аз обичам всичките..тва кво значи , че съм 18 в 1 ли?![]()
но като че ли вече смятам , че най-много обицхам ягоди , череши и прасковки..![]()