.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    Pazardzhik

Действието на цигарите

Значи тука искам да пусна една отворена тема в която всеки да може да каже какво мисли по въпроса.Значи цигарите, освен че успокояват нервите,какви вреди нанасят(респективно какви плюсове имат)???
    Moje da ima po-hubavi neshta ot sexa,moje da ima i po-loshi ot nego,no nqma nishto drugo kato nego!

Фен
    Град
    големото село софия
    плюсове - няма плюсове няма нищо друго освен минуси

Град
    Under the bridge
    При изследването на психоактивните стимуланти се отчитат 3 фактора - положителни, отрицателни и неутрални въздействия върху организма. Никотина сам по себе си има сравнително малко отрицателни ефекти (с изключение на силната зависимост, но може да се спори дали зависимостта спада към отрицателните или към неутралните ефекти), значително по-вреден е начина по който той се вкарва в организма. Има много източници на информация в интернет, допитвайте се до тях преди да правите подобни крайни изказвания Ето някой като за начало:
    на български, на английски и още на английски
    Radioactive cat has eighteen half-lifes

Някъде бях чела, че цигарите всъщност те изнервят още повече..
    Обаче аз като съм бясна и си запаля една цигара, като усетя просто как димът прониква в белите ми дробове и се чувствам направо жива.
    Най-странното е, че не съм пристрастена-мога да ги откажа сега ако искам на минутата.
    Обаче ми харесва да пуша, доставя ми удоволствие.
    Да, луда съм, знам.. :P
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

Град
    Under the bridge
    Всички безнадеждни наркомани живеят с мисълта "Мога да откажа <попълни тук любимия наркотик>"

Град
    Под кожата ти
    Цитирай Първоначално написано от infidel
    Всички безнадеждни наркомани живеят с мисълта "Мога да откажа <попълни тук любимия наркотик>"
    По-правилно би било да кажеш: "умират с тази мисъл"

Цитирай Първоначално написано от mira_

Най-странното е, че не съм пристрастена-мога да ги откажа сега ако искам на минутата.
    и аз така
    ...Romance Is For The Weаk-Minded...

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Аз не пуша,но много приятели казват,че цигарите успокоявали нервите.Е,явно е вярно.Но мисля,че това им е единствения плюс.Цигарите причиняват много вреди-като например вредят на белите дробове.Аз точно за това не пуша-за кво ми е да се тровя?!
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Град
    In Zangetsu`s world
    До колкото съм чел при поемането на цигареният дим в мозъка се стимулира производството на Ендофин (ендоморфин не помня точно името), за които е доказано че отговаря за успокояването и т.н

Peace
    So it began...

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Enfoego
    До колкото съм чел при поемането на цигареният дим в мозъка се стимулира производството на Ендофин (ендоморфин не помня точно името), за които е доказано че отговаря за успокояването и т.н

Peace
    Ендорфин е правилно.
    А
    Цитирай Първоначално написано от mira_
    А какво е пристрастяване ако не това?!

Град
    Under the bridge
    Никотина (което е правилно в случая, а не тютюневия дим) не стимулира повишено отделяне на ендорфин, това го постигат някой други вещества. При достигане до мозъка, никотина въздейства върху никотин-ацетилхлориновите рецептори, което води до слабо повишаване на адреналиновия поток в кръвта, както и до отделянето на някой стимулиращи хормони. Повишава се нивото на глюкоза в кръвта, както и нивото на допамин в мозъка.
    Това само като уточнение

Фен
    Град
    Сексът и Градът
    + изгарят холестерола.....
    поне така съм чувала

Град
    u gouemoto selo...
    Цитирай Първоначално написано от chupacabra
    Don`t argue with an idiot-he drags you to his level and beats you with experience

Хахаха цигарите са коварни с една тяхна много кофти черта....сега като пафкате ви е супер йеах...след една година пак ше ви е кеф...йеах...след 5 може пак да ви е кеф...йеах...и трес след 7-10 годинки като почнат да ви се изреждат сякви чудни болести...сички там дето си ги пише на кутиите та и още...ма като казвам изреждане от най-бруталните...примерно пафкате сега на младини и след 3-4 години пушене спирате....тфа не значи че всичко е свършило...след 10 годинки много хубаво ше ви тресне...но никой не се замисля за това...ако цигарите нанасяха моментална вреда щеше да е много добре..много по-малко хора щяха да пушат...да ама не...сега ви кроят много кофти капанчета за след 5-10 годинки когато вече ще е прекалено късно
    Представте си един ден ако искате да имате деца и да не можете защото сте пафкали на младини!?!?!
    Представете си да си имате дете и то да е с непоправими увреждания защото ВИЕ сте пафкали като млади?!?!
    Представете си на 30 години как ще имате сърдечни проблеми като сега 50 годишен човек
    Представете си сега както сте млади и безгрижни един ден да се окаже че искате да постигнете нещо в живота и заради някакво заболяване да не можете?!?!
    Представте си как на 20 ще изглеждате с 5 години по стари а на 30 с 10?!?!?!
    Някои казват че не им пука...а ако след 10 години ви пропука какво ще правите? и така нататък и така нататък....
    Цитирай Първоначално написано от ___Kaka Eli___
    поне така съм чувала
    Хахаха щи изгори то холестарола, и не холестерола, и кръвното щи зтабилизира, и енергия щи даде, и спортистка ще напраи, и по-млада ше станеш

Цитирай Първоначално написано от chupacabra
    TE UVREJDAT ZDRAVETO TI Zatova az nqma da pu6a.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Momchenceto
    Хахаха цигарите са коварни с една тяхна много кофти черта....сега като пафкате ви е супер йеах...след една година пак ше ви е кеф...йеах...след 5 може пак да ви е кеф...йеах...и трес след 7-10 годинки като почнат да ви се изреждат сякви чудни болести...сички там дето си ги пише на кутиите та и още...ма като казвам изреждане от най-бруталните...примерно пафкате сега на младини и след 3-4 години пушене спирате....тфа не значи че всичко е свършило...след 10 годинки много хубаво ше ви тресне...но никой не се замисля за това...ако цигарите нанасяха моментална вреда щеше да е много добре..много по-малко хора щяха да пушат...да ама не...сега ви кроят много кофти капанчета за след 5-10 годинки когато вече ще е прекалено късно
    Представте си един ден ако искате да имате деца и да не можете защото сте пафкали на младини!?!?!
    Представете си да си имате дете и то да е с непоправими увреждания защото ВИЕ сте пафкали като млади?!?!
    Представете си на 30 години как ще имате сърдечни проблеми като сега 50 годишен човек
    Представете си сега както сте млади и безгрижни един ден да се окаже че искате да постигнете нещо в живота и заради някакво заболяване да не можете?!?!
    Представте си как на 20 ще изглеждате с 5 години по стари а на 30 с 10?!?!?!
    Някои казват че не им пука...а ако след 10 години ви пропука какво ще правите? и така нататък и така нататък....
    Цитирай Първоначално написано от ___Kaka Eli___
    поне така съм чувала
    Хахаха щи изгори то холестарола, и не холестерола, и кръвното щи зтабилизира, и енергия щи даде, и спортистка ще напраи, и по-млада ше станеш
    666 4оек ти напрау ме разби ве ...аз 6а зема се замисля дали да не откайа цигарите 4есно !!! тва си е напрау кофти !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си