На колко бяхте при първото посещение?
vse o6te ne e imalo purvo pose6tenie...![]()
Let`s fly away up high, from here to paradise, the sky is glad to see both of us together
11 mai...da niakude tam, o6te ne bqh navurshila 12 oba4e sus sigurnost!
Где твоя лень?
В НОКАУТЕ!
бззз.. ма мен много ме е страх, ма трябва![]()
![]()
![]()
някой знае ли добър гинеколог в софия.. (и частен кабинет може)![]()
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
бях на 16не беше страшно...
*ThE~WorLd~Is~MinE*
bqh na 11-12 godini i ne be6e stra6no..
ama sega ne sam mnogo navitak da hodq(za sega Slava
Bogu nqma nujda da hodq na ginekolog)
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ne sam hodila o6te .. ma trqq, malko me e strah..
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
Не знам зашо, но да отида при гинеколог не ми изглежда много примамливо.Аз също още не съм ходила.
momi4eta...nqma pri4ina da vi e strah! Tva e lekar, nqma da vi uhape, samo deto gleda na po-intimno mqsto![]()
miloto_girl-4e.. ne ti trqbva PRICHINA za da hodish na ginekolog, kato zapochnesh da vodish polov jivot osobenno, ako ve4e ne si de! trqbva da se pose6tava kato da si platish smetkite.. vupros na higiena i ZDRAVE e nai-ve4e
Где твоя лень?
В НОКАУТЕ!
Първоначално написано от takesport_addmuzic
emi moje,ama za sega ne vijdam smisal da otida
6te poiz4akam![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
На 12 :P
и аз на толкова!Първоначално написано от e4o
п.п. пише се гЕнеколог от гЕни![]()
Ами когато имах подозрения,че съм бременна,т.е на 24 годинидо тогава,нямах никакви проблеми
![]()
а и да си призная ме бе СтраХ![]()
Ot CeLuVkA BeLeG Ne OsTaVa,No ZnAi 4e NiKoGa Ne Se ZaBrAvQ!!!))
и се пише гИнеколог, пак ли трябва да обяснявам..от кфи гени бе момичееееее..? аре не пишете глупости без да сте сигурни - http://www.femalelife.bg/scripts/Glossary/content_3.php ето речник.... пфуууууу..Първоначално написано от LiNkiN4eTo
никой ли няма да ми каже кадърен лекар (частен кабинет)трябва ми ; важно е..
Не съм ходила още,мноо ме е страх/срам.А знам че трябва да се ходи поне веднъж на няколко месеца.
И аз не съм ходила още,защото ме е срам![]()
До сега съм ходила 4-5 пъти. Първият беше като бях на 9-10 някъде. Имах някакво гадно възпаление и си минах цялата програма - до магарето. Беше мнооого гадноА последния път се съмняваха, че имам кисти на яйчниците. Но слава богу, нямам. Но тогава само на видеозон ме гледаха.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
[quote="chupacabra"]Първоначално написано от LiNkiN4eTo
Нищо лично, ама ние тука не сме "Бюро справки".Най-добре ще е сама да си потърсиш и да си прецениш къде да отидеш
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
[quote="mira_"]еми аз ако познавах вече отдавна да съм решила.Първоначално написано от chupacabra
п.с. мислех че тоя сайт е за съвети, поправете ме ако бъркам
п.п.с. личната ми лекарка ми даде направление за гинеколог все пак
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...