- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво правите след секс
Някои пушат задалжително,други са уморени и заспиват и т.н.т.А според мен наи добрия варянт е още секс.![]()
![]()
![]()
Koito ne me haresva nqma vkus,a koito me haresva ne me zaslujava.
почваш да ме плашиш с тия теми![]()
след секс - спане, душ за двама, цигара или плюскане![]()
Ми или втори трети пети там който е продред път или ако съм много изморен гушкане на партньорката ми и заспване в тая поза (следва събуждане щото и двамата сме като терористи докато спиме и заспиваме отдалечени един от друг) може и да се наям като прасе и пак да си легна а анята също е вариант. АМА НЕ ПУША!
Още секс
FORZA JUVE !!!
SAMO CSKA
почивка :P
Ами задължително се отпускаме и тя си ляга върху мене и аз я прегръщам.Стоиме говориме си.След 15-20 мин аз ставам и отивам да издърпам една цигара и след това отивам пак при нея или заспиваме прегърнати или още секс![]()
Аз не пуша![]()
Най-обичам да си го гушшшшшкам след секс, много е отпускащо и сладко :P ♥ Но не винаги има време за това, в останалите случеи си говорим или ме изпращаПонякога похапваме
![]()
♥
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Abe hora,a ne se li kapete sled otva,osven 4e se gu6kate i luskate![]()
![]()
![]()
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
kypq se ili spa iili prosto si leja
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
Най-обичам да си го гушкам, ако не сме много уморени-втори дубъл, а ко да си заспиваме гушнати![]()
![]()
![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
ako imame vreme se gu6kame ili zaspivame pyk ako nqma v banqta i posle zaminavam na nqkydepyk tova za qdeneto e 4udesna ideq
![]()
![]()
ха, най-често тя си отиваНо това си е вярно. Лежим малко после се обличаме, после може и да слезнем да хапнем нещо с нашите
и тя си отива или излизаме,а това с цигарата е отврат
![]()
Може да се погушкаме още малко, пуша, след това си зимаме душче и хапваме нещо и или тя или аз си хваща пътя към вкъщи :P
PerfektПървоначално написано от NoEx
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
Ами нямаме сили за нищо друго освен да се целунем няколко пъти, да се прегурнем силно и да заспим така!!![]()
Dylgo,neobezpokoqvano gu6kane,tova e vyrhyt,no 4esto nqma vreme...
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
последно мнение на Чет Юли 21, 2005 5:12 pm
Сря Юли 29, 2009 5:22 pm
целуваме се или спим![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Станислава
Зависи.. Случвало е да съм толкова уморена, че на секундата да заспя..
Различно е, понякога говорим, друг път просто се гушкаме, ако имам работа направо изчезвам ( и това е ставало) ..
След секс-още секс,после цигара,нещо за пииване,здрав сън и душ![]()
включвам компа, влизам в тоя форум и пускам теми от рода на "забременяла ли съм" : D
Аз лично-плюскане яко на плодове или пия нещо сладкооо![]()
Got me feeling like extaZy...