- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво правите след секс
:P :P скачам от 18 етаж :P :P :P :P :P![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от TiffLacey
KO6MARA GSI 16V RISSE
1 вар. Ми отивам до банята оправям се там нали, ако съм много изморена и мокрите кърпички са ефикасни/.
2 вар. Ако не сме много изморени правиме 2-ри рунд.
3 вар. Пускаме си филмче и си гледаме прегърнати.
4 вар. Отивам до кухнята за нещо за хапване.
5 вар. Просто се целуваме няколко пъти, прегръщаме се и заспиваме така.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
А бе къв душ. Нека смърдим на потно говедо. Ще стана. Ще направя всичко което казваш. Накрая пак секс. Е така 2,3 пъти докато немога да гледам и тетека !!!
В този форум всички са разгонени, но дотук !
след секс .. цигара + малко гушкане + душ за двама + утивам си в нас .. според мен това е най - добре![]()
Ami az obiknovenno sled sex pusha![]()
Обичта на една жена заслужава този който може да я оцени.. [h[ { }
гушкане (почивка) , после още секс , душ и накрая още гушкане
fantastic :love:Първоначално написано от prokyrocheto
След секс... пак секс![]()
Ммм така мойто е малко по сложно както бях казала в една друга тема на моят приятел му е деформеран от всякъде за тва аз повече му лапам от колкото да правим секс понеже му е по така на некфи посоки както и да е. тааа след секс почти никога не оставам задоволена да не кажа никога . И повочето пъти се преструвам че получавам оргазъм само за да не нараня чувствата му след това тайничко отивам в банята и се намазвам с олио за по голям ефект след това си пъхам в дупарата една царевица с презерватив със едната ръка навътре навънка с царевицата а с другата си стимулирам клитора за по голямо удоволствие за жалост почти всеки ден трябва да си взимам царевици защото като свърша махам презерватива и я изяждам по някога когато не съм гладна повторно на другия ден със същата обща взето моят сексуален живот е много тежък но не мога да оставя приятеля си заради деформацията понеже много обечам езика му излизва целия печен боб от клитора ми![]()
![]()
![]()
Сгушваме се голи под юргана и всеки си прави каквото иска. Той обикновено си поспива, а аз превъртам каналите на телевизора. Понякога аз дремя, а той ме побутва по интимните части, приканвайки ме за втори дубъл.
Аз много пъти съм се чудила и съм питала-сексът мръсна работа ли е, половият орган на партньорът ви ли е мръсен или вашите телесни течности са, че всеки винаги първо след секс се къпе? За мен е нездравословно(особено зимата да се разсъблечеш, изкъпеш и прочие дейности, водещи до настинка),а и лично за мен би било адски обидно веднага са тръгне към душа. Не, че и аз не съм го правила. Случва се лятно време, когато сме сами в апартамента им(ни) и той е свършил върху мен. Но винаги след време, след целувка и прочие....Не знам-все едно казвам на партньора си-"ти си мизерник и ме омърси".
Емии ставаме измиваме се...Лягаме да си починем,той ме гушка силно целува ме по челото и ми казва колко много ми обича и ми става толкова хубаво...чувствам се супер яко тогава...гушкаме се така известно време пушим...следва втори дубъл...третии и така...като се изморим отиваме къпем се после хапваме лягаме да дремнем малко и ако не е много късно излизаме
а по принцип много обичам точно след като свърши той да го целувам на всевъзможни местенца,които са много чувствителни и при всяка една моя целувка тои потреперва...![]()
Приятелка мечтаПървоначално написано от rapitof
![]()
![]()
![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
Ами какво правим ли... ми оправяме си сметките... лева евро кфот там трябва и по живо по здраво![]()
![]()
![]()
![]()
Мааам кондому и си мием чепу па легем да спим![]()
![]()
![]()
Базикам се ...
къпане и после кото ни скимне
удрям чикия и питам за още :>
GTA Stunting
Гушкаме се, почиваме си малко, повтаряме, потретваме, докато се поизморим. Изкъпваме се, пак се гушкаме, говорим си, радваме се един на друг и малко по-късно излизаме...
Пием боза