- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво правите след секс
паля цигара
отивам до WC-то и после пак![]()
След секс леко ме свива стомахчето и отивам да чупа кенефа от сране![]()
![]()
Зависи.
Обличам се и изчезвам в повечето случеи,няям време за гушкане и бля бля.
Лежим си и се гушкаме....само понякога духам..правя се на мръсница!![]()
И аз това се чудя! Какво толкова има да се мият и да си взимат душове и бла бла... Аз не се чувствам мръсна след секс... Ок ако наистина много сме се изпотили или нещо тогава да ама всеки път ми е просто..обидно! Новият ми приятел все веднага скача и почва нещо да прави! Минава през банята, излиза на балкона, почва да оправя леглото (везничка е какво да го правя! хахах).. Изобщо не го свърта и предпоследния път му се скарах и последния път остана да си лежи с мене и вика "Ето виждаш ли! Лежа при тебе и не съм хукнал нанякъде."Първоначално написано от krem4et0
![]()
Та така... След секс се гушкаме, пием нещо, ядем евентуално и ако е вечер заспиваме... Виждаме се уикендите и аз живея самичка така че няма кой накъде да тръгва...
къпя сеи на даскало после
Обикновено след секс се целуваме и гушкаме малко , после влизаме в банята и отивам на тренировка![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Всеки път се къпя и след това ям!Много съм гладен след секс.
![]()
![]()
И аз така....или ям или заспивам![]()
Бе... да се къпа. Я на сутринта е по-удобно. Иначе с прятелката ми.. горе долу живеем заедно.. и всяка вечер почти правим секс. Е не ми се става в 00:00 да се къпя..Една цигарка и заспиваме
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Затварям компоти принципно или правя зарзават...
Къпя се и![]()
гушкаме се, изпушвам 1 цигара, къпя се, ядеммм (след секс почти винаги съм гладна) и заспиваме![]()
къпем се (ако имам време - вечерен час..), пушим,ядем .. понякога спим ;д
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Мда и аз така,ама някой път правя и лютеница,друг път туршияПървоначално написано от Transporter
Westside rollin' all day, every day
подхвърлям 20 лева и се чупя![]()
щото сички сте курви! долууу![]()
ами пушим по цигарка и заспиваме сладко сладко![]()
пуша, пия и пак еба!!!
Секс![]()
Westside rollin' all day, every day
изхвърлям кърпичката
Закон е при моя мъж да ме гушне много силно(треперейки)и да ме целуне проооодължително.Оставаме сгушени известно време,след това минаваме през банята.Мнозинството твърди,че по този начин обиждаш любимия...но аз го намирам за чисто и просто-хигиена!Обикновено(ако е вечерта)заспиваме...или продължаваме![]()