- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво правите след секс
душ.... и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО шоколад![]()
Единият пуши, докато другият се къпе. После тоя дето се е изкъпал отива да пуши , а другият влиза в банята. После се обличаме и излизаме на кафе или да се видим с приятели, ако има време.
пуша цигара![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
ххх... или още секс или най - добре иди се наяж като прасе и си легни да се наспиш ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
липса на внимание в живота за това го търсят в виртуалния свят
опа това не беше за тук амиии цигарка
банята .. и после още секс ..![]()
Не е важно какъв си .. важно е с какъв си ..
Цигара. За пушачите просто е като хронична нужда след секс.
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
+1Първоначално написано от BigFakeSmile
Koga7o h0ra7a spra7 da m3 mrazq7 i da mi zavijda7, 7ogava v3ch3 o7 m3n nish7o n3 s7ava!
Pri nas e razlichno.Ponqkoga si puskame film, drug pat pravim oshte sex, ponqkoga daje si goborim i se smeem.(a poprincip pushim kogato pravim 2 ili 3 pati sex na vecher.Prosto sled 3tiq pat izpitvam nujda ot cigara)
цигара и излизаме :P
Пуша , влизам в банята и после бегом към кухнята защото олеквам и огладнявам като вълк стоя в кухнята с часоведокато хапна стабилно и мацката вече е заспала няма го онова гушкане след секс :P :P :P
Отивам да сера, и се къпя![]()
плащам й ,и се прибирам к'во друго да прая![]()
![]()
![]()
..Дебело чаделче ще повия...
пуша...винаги е такапонякога заспивам ама не ми се случва 4есто...
аз нали съм си наркоманче
та остават цигарите като безспорен факт след секс
![]()
Пускаме си някое филмче,бирички,цигарки гушваме се и малко си мълчим и е перфектно\
/
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Още секс![]()
или нормалните неща гушкаме се и си приказваме, или пуша цигара и пия нещо, илиии си взимаме душ .. ;]
Еми той обикновено хуква на някъде, до тоалетна, мие се .. После се гушваме, говорим си и все единия ще каже "Ай да пушим" .. Той сяда на компа, аз отивам да му преровя хладилникаВинаги има по нещичко и за мене
И си лягам с идеята да поспя той докато си цъка, ама той пристига, гушкаме се, бием се, натискаме се, караме се доста редовно иии пак отначало, уж за сдобряване. А ако нямам време минавам през банята да се стопля и си тръгвам.
Случвало се е да имам повече време, поръчваме си пици примерно, пускаме си филмче, гушваме се ии ..
изтърваме края на филма ..
![]()
Лежим и прайм Лаф![]()