- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Condoms INFO
benetton sa nai-qkite
О.к и все пак :
Extra Strenth - тъмно зелена опаковка, особено здрави, лубрикирани с Ноноксинол-9 /допълнителна защита/, с права форма, диаметър 52 мм/.
Те ли са най сигурните ?
2 т. от правилника. Бан на профил
ами май да щото на опаковката пише For ass fuckingПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
Готина темичка наистина,
иии сега ако можете да ми кажете какав да използвам при положение 4е не ми е кои знае колко дебело "патето"(13см обиколка)
аиде 4ао и благодаря преджарително
.. Eto i Za SPORTEX ... http://www.sportex-condoms.com/sportex_condoms.html
ei Tfa ssa suPEr prezervativiiii .. \/
blagodarqq za infoto
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
PREDOPREJDAVAM VI NE IZPOLZVAITE PREZERVATIVI "NO NAME" NITO S LEVSKI NITO S CSKA TEZI PREZERVATIVI SA TOLKOVA MENTE KOLKOTO ZUBITE V USTATA NA BABITE VI V NIKAKUV SLU4AI NE GI IZPOLZVAITE EDIN PRIQTEL SI BE6E VZEL TAKIVA S LEVSKI I SLED OKOLO 5 MIN. SE E SKUSAL POZNAVAM I DRUGI HORA S LO6I PREJIVQVANIQ OT TQH V NIKAKUV SLU4AI RAZBIRATE LI..............
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
az s1m nai-dovolna ot tova! 6tot ako trqbva da davam 1 lv vseki p1t kogato pravq sex za durex, 6te se razorq, tova sa po 2-3 lv na den...![]()
a sportex sa perfektni. nikoga ne sa mi se k1sali, a i tova da stane, aktivniq spermecid dava o6te 99% sigurnost za predpazvane ot bremennost! =D>
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
искаше да каже не за тези на Durex,а за Lifestyles(те май не са за ass fucking)Първоначално написано от dennis4o
![]()
мм доста изчерпателна тема браво браво =D> а за тези на бенетон![]()
Първоначално написано от chupacabra
![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Evala za temata ama dai primer za po-shiroki che teq sichkite sa tolkoz tesni brato shte umra !!!!!!!
Mmm interesna temi4ka, bravo![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
/bump
Съберете всичкото инфо в първият пост и направете темата важна.Много е полезна, не да има по 2 теми на ден, където да питат за презервативи, а и на мен преди малко ми потрябва и не беше лесна за откриване - има 7422749387498 квантильона теми съдържащи презервативи/Durex/etc.
...
Съгласна.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Найстина много полезна тема![]()
Durex е една от най-добрите марки,а аз лично предпочитам Durex Extra Safe и Elite![]()
/bump
(това се прави с цел, поставяне на темата на първа страница, защото, както много от вас са се убедили, за 70% от пишещите тук търсачка нЕма и пак ще има теми с име "презервативи")
...
Някой да иска да помоли модераторите да я поокастрят от глупости и да я сложат важна?
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
И аз съм съгласна или да извадят най-важноот инфо и да го сложат към някои от останалите.
Хехе..мислех че е нова тема, но като видях автора се задучих дали не се е появил пак, но докато я отворя се сетих че съм гледал тази тема преди доста време. Хубава е, но вече има нови модели![]()
Аз не ползвам презервативи и честно казано не ги разбирам. Даже не знам дали бих успяла да сложа презерватив. Ткака че някой друг по-компетентет и който има желание да я допълни и с по-новите модели.
a DUREX XTRA SAFE ?! nqkoi moje li da obqsni malko po podrobno (v smisyl ne tova koeto pi6e na opakovkata...)![]()