- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- KORN в България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korn ще свирят пред българска публика в София на 8 септември. Концертът е от 19:30 в зала "Фестивална", съобщиха от Sofia Music Enterprises.
Продажбата на билети започва от 18 юли (понеделник). Цените са 25 лв.(предвалителна продажба) и 30 лв. (в деня на концерта).
Билети можете да закупите online от http://sme.bg/bg/ticketpro.php
Или от касите:
БУРГАС
Магазин “Саунд Гардън”
Ул.Александровска №34 безистен ет.2
ПЛЕВЕН
Магазин “Три Уши”
Ул.Райко Жинзифов №8
ПЛОВДИВ
Музикален магазин
Ул.Отец Пайсии №5
Тел 032/626361
Магазин “Музикален свят”
Ул. “Петко Каравелов” №9
Тел.032/653456
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
Магазин “Медуза”
Ул. “Стефан Стамболов” №32
ВАРНА
Музикален магазин
Ул. “Панагюрище” №2
Тел.052/631505
СТАРА ЗАГОРА
Универсален Магазин
Сутеренен магазин №16
Ул. “Цар Симеон Велики” №101
СОФИЯ
Музикален магазин
Ул.Узунджовска №8
Музикален магазин “Rock Island”
Ул.Граф игнатиев №40
Музикален магазин “The Abyss”
Ул.Ивайло №20
НДК – Билетен център
Тел.9166369
Funky’s Musichall
Тeл.9166410
Музикален магазин
Зона Б-18
бул.Сливница бл.4
Кафе “ONDA”
(срещу Руската църква)
Бул. Цар Освободител 8 А
Тел. 02/ 9874720
чувството да ти се сбъдне една от мечтите на
живота е прекрасно и ще ми се случи))))))))
лелел напрао немоа да опиша колко мноо ми е
кеф че ще отида на тоя концерт)утре отпрашвам
за софия за билет))))))
...Romance Is For The Weаk-Minded
...
az se 4udq o6te dali da hodq.. dokat se na4udq nqma da sa ostanali bileti..
вече знаем таз новина... не съм им голяма фенка, но ще съм там, разбира се![]()
АЗ НЕ СЪМ ЧАК ГОЯМ ФЕН НО ИМАМ ПРИЯТЕЛИ КОЙТО НАПРАВО ЩЯХА ДА ПОЛУ4АТ ИНФАРКТ ОТ РАДОСТ.ИНАЧЕ ПОЧНАХ ДА СЕ ЗАМИСЛЯМ ДАЛИ И АЗ ДА НЕ ОТИДА...ВСЕ ПАК ЖИВЕЯ НА 5 МИНУТИ ОТ ЗАЛА "ФЕСТИВАЛНА"
![]()
Аз пък няма да ходя. Не съм фенка. А иначе кво ще кажете за мястото? Зала фестивална? Дали ще я напълнят?![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
ne sam im osobena fenka,ama smqtam da otida![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
да верно.. зала фестивална.... ше пукна![]()
to4no dnes tva si govorihme s 1n priqtel. ne sam fenka po princip i nqma da hodq, verno mn qka muzika pravqt! drug vapros e, 4e vseki 3ti tam 6te e DRUSAN! .. ni6to li4no, no e taka.
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
на експлойтед все едно не е било същата работа.. друсани, пияни, побъркани от кеф, сплескани от тълпата - фсякакфиПървоначално написано от stereophonix
корн в бг и аз да не съм там? айде бе![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
xexei i a q do4uh taz novinka... emiii moje bi 6e otida..ne se znae,zavisi mn dali na6te 6e me pusnat.ina4e s edna fr koqto e super varla fenka na KORN sme amislili da hoim...ae dano mi se otvori para6uta...
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
А дано отидете всички фенове на твърдата музика, защото концерта си е цяло събитие. И да си изкарате готино! Обаче вървете да не съжалявате като мене ( още съжелявам за концерта на Тиесто )![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
мале тоя концерт ще е изкъртващ ама нямам намерение да ходя
1щот не съм им фенка
2щот ще е лудница
![]()
Ohooo tam sum.Ama predi tova 6te hodq na Deep puple v Kavarna
ooo аз съм таМ 101
на мен тва ми го кажа един френд
c[olor=indigo]той напрао се беше[/color]попбъркал![]()
![]()
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
be kyv ti KoRn ... taq godina imashe tolkova po qki koncerti kato na Black Sabbath , DIO , MEGADEATH .. sledvat na Deep Purple , Destruction , Accept , Scorpions , Iron Maiden ... vse veliki grupi !
bqgai gi teq korn .. nqmam namerenie da har4a i stotinka za tqh ... pyk i Neo metala ne me zaribqq ..
drugo si e Old School Rock-a i Death Metala
позаааааа.
корн създадоха свой стил и поне заради това може да бъдат уважавани. и аз не обичам нео, но не ми пречи да ги видя как стоят на сцена.
откъде пък реши, че мейдън ше дойдат?Първоначално написано от mary_jane_666
и аз дочух че може да идват, ма може и да ме послъгват...Първоначално написано от Анонимко
![]()
на сайта им няма нищо такова
имат си готови дати за август месец в USA.
ve4e razbrah, 4e KORN 6te idvat v Bg. naistina 6te e golqmo sabitie i 6te otida!
No MaN, No CrY!!!
\m/
а да си проснеш подпис на cannibal (които впрочем не струват...предпочитам нещо по-мелодично, но нейсе..) какво е? и точно във форум като този!? както и да е.
и все пак можеше да поканят много по-добри групи от Корн, верно си е...нещо от скандинавите би било по-добре. все пак къде е скандинавския метъл, къде са корн...ама все пак ме гложди да ги видя дали са толкова велики, колкто ги правят.
Gadnite roditelsi tela, koito obitavat doma mi ne me pusnaha na Black Sabbath i na Deep Purple, no na Korn i na Helloween ako ne otida, prosto ne znaq kvo gi 4aka!![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...