.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Голям фен

pyrvi pyt - use6tane??

nai - veroqtno ima takava tema, no vse pak tyi kato ne sam q vidqla post-vam tazi, ta kakvo be6e use6taneto pri pyrviq vi pyt, smisal napravihte go ot liubopitstvo ili za6toto obi4ahte 4oveka, s koito ste?? I na kolko godini bqhte vie i syotvetno partniora vi?? Az li4no si priznavam 4e pyrviqt mi pyt be6e ot lubopitstvo, ne 4e nqmah simpatii kam 4oveka s koito go napravih, no ne be6e liubof, makar4e toi me obi4a6e.. Za razlika ot vtoriq mi pyt, kogato vsi4ko be6e..prosto perfektno, bqh sigurna v sebe si, smisal 4e iskam da sam s tova mom4e zaradi nego, ne zaradi 4uvstvoto koeto 6te izpitam!! Zatova smqtam 4e vtoriq mi pyt si mi e pyrvi..pone go usetih kato takyv..

Re: pyrvi pyt - use6tane??

За сажеление не мога да кажа много по темата,защото бях доста пиян когато спах с момиче за прив път.Но добре че поне помна някои неща.Много добре си спомням че я е..х се едно не ми е за пръв път и на всичкото отгоре секс продалжи доста време.Горе долу кам 30мин. и не за друго а щот си бях пиян
    Koito ne me haresva nqma vkus,a koito me haresva ne me zaslujava.

Голям фен
    a, da, i tfa mi e interesno, 6to kat se piqni izdyrjate pove4e vreme??

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Цитирай Първоначално написано от moreLi
    a, da, i tfa mi e interesno, 6to kat se piqni izdyrjate pove4e vreme??
    mi nai veroqtno shtoto togava nqmat psihi4esskata naglasa:"maliii sa sha svyrsha i sha sa izloja e sa sled malko..." mi si ebat bez problem ne mislat zatva i svyshvat po-bavno e sigurno zatva e !

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    А който не е имал сексуални контакти до сега

ами да си траят
    FORZA JUVE !!!
    SAMO CSKA

Guest
    мен ми беше хубаво, чувствах се готова и го направих с човек когото.. е,не обичах тогава,но имах сериозни чувства
    готино беше
    бяхме съответно аз на 16, той на 23

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    мен ми беше хубаво, чувствах се готова и го направих с човек когото.. е,не обичах тогава,но имах сериозни чувства
    готино беше
    ne ti li e guzno 4e si bila s 4ovek, s koito ima6 7 godini razlika?! az sas vyprosniq pyrvi pyt imah 4 god. i o6te si mi e guzni4ko.. a tfa be6e predi pove4e ot 2 god...

Повече от фен
    Град
    Варна
    направих го най-вече от любопитство, но и защото обичах човека, с който бях както и той мен
    още сме заедно де
    тогава бях на 15 той на 22, сега и двамата сме с 1 година по големи

а защо когато си толкова пиян издържаш повече-защото сетивата са притъпени и не усещаш много силно удоволствието и съответно не свършваш бързо

Guest
    Цитирай Първоначално написано от moreLi
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    готино беше
    ne ti li e guzno 4e si bila s 4ovek, s koito ima6 7 godini razlika?! az sas vyprosniq pyrvi pyt imah 4 god. i o6te si mi e guzni4ko.. a tfa be6e predi pove4e ot 2 god...
    да ми е гузно? що за глупост? щом съм го харесала и съм искала да съм с него от какво трябва да изпитвам неудобство? още повече че той беше доста по-опитен от мен и сведе неприятните усещания до минимум.
    а и ние все още сме заедно,все пак правихме секс след като бяхме започнали връзка ..

Голям фен
    emi nz, az sam si edna takava..pritesnqvam se ot vsi4ko..kakto i ot razlikite vav vyzrastta kakto zabelqza..

Фен
    Град
    Където Там

Re: pyrvi pyt - use6tane??

Цитирай Първоначално написано от Sim4o
    За сажеление не мога да кажа много по темата,защото бях доста пиян когато спах с момиче за прив път.Но добре че поне помна някои неща.Много добре си спомням че я е..х се едно не ми е за пръв път и на всичкото отгоре секс продалжи доста време.Горе долу кам 30мин. и не за друго а щот си бях пиян
    Брав0000000 ти успя 30 мин .... човек не се хвали с това малко е ...
    Аз да кажа за себе си ся .... беше много яко на пълно се отдадах на момичето и продължи нормално дълго към 45-55 мин .... беше много яко.Ама сега след като вече имам опит става все по-яко и по-яко
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/

SHEMATA E DA SE NADRUSA6 S ECS ILI PICO COCA I DA Q EBE6 ZA PURVI PUT 6TE E MN DBRE :P

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    пффф от де я измъкна тая тема бе
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

4oveka s kogoto bqh za parvi pat be6e na moite godini s nqkolko meseca razlika as takmo stavah ne 18 a toi ve4e be6e gi navar6il obi4ahme se stra6no mn iskah go bqh ubedena v tova koeto pravq toi be6e izku4itelno vnimatelen ne bqhme pili i za tova si spomnqm vsqko neveroqtno use6tane dokosvane i t.n.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Бях малка и надрусана и пияна и не обичах човека той беше на 21 а аз бях на почти 15,почти нищо не усетих и да съм не помня...
    Абе беше кофти кво повече да кажа...

hottie
    Guest
    Ami na 15. Toi be6e na moite godini.Durjahme edin na drug,no ne be6e goliamata lubov. Bole6e me mnogo i kato cialo ne mina mnogo dobre.

Мега фен Аватара на amatorium
    Napravih go zashtoto iskah veche da pravq sex i zashtoto momicheto mi harvashe chisto sexualno strashno mnogo
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Направих го с човека,с когото трябваше,и на двамата ни се искаше,обичам го и...така.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ако трябва да бъда 4естна не обичах човека дори не ходих с него.. просто имах сексуални влечения към него..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

ъъъъъъ тема 2005?! wtf.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си