Цитирай Първоначално написано от Нов
Привет на всички...
Значи..имам един доста голям проблем...Мисля си че приятелката ми е бременна...Преди 5 дни правихме секс - на нея и беше за пръв път...Първо бях без презерватив в смисъл че и го вкарах 3-4 пъти много внимателно защото много я болеше после нямаше чак такава болка...Сложих си презерватив и си довършихме работата...Проверих дали не е скъсан...Не беше...На нея взе че и хареса и вчера и оня ден по 2 пъти а тя трябваше да е в цикъл.Каза ми че по принцип и идвал на 16-17 а още не и е дошъл.Страшно ми е притеснено за тея 5мин. без кондом...Защото знаете преди да свърши на момчето на пениса излиза една много малка капка...Даже не съм сигурен дали е сперма...Много се притеснявам и незнам...Гинеколози тестове...Едвам я убедих да напражим тест...Тааа дали е нормално ако прави секс преди да и доиде - да и закъснее...И да питам ако е бременна дали изобщо ще и доиде ???Утре трябва да направим тест и направооо незнам много ме е страх...
Помагаите моля ви!!!
ami zna54i tva mi se slu4i na mene iaz bqh takava panika ama nedei taka shtot na neq i e dosta po-pritesneno ot na tebe se pak....ako ima dete to tol e v neq ne v teb,no kakto i da e prodyljkabame po syshtestvo zna4i veroqtnostta da e bremenna e malka oba4e to na momi4etata ne im idva na edfna i syshta data mi to se broqt 30 dni ot pyrviq den na predniq cikyl tq ne znae li kak se smqta?!?! Neka da si smetne na seki se slu4va da mu zakysnee malko a osobeno pyk i ot psihi4eskata naglasa oshte pove4e kato se pritesni moje da i zakysnee zatva napravete si testa i vijte kvo sha pokaje taka shte e nai dobre i nqma da se pritesnqvate,oba4e ako e bremenna estestveno 4e nqma da i doide.e...tva beshe ot men