.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 125
    Голям фен
    Град
    София
    Ооо мойто детство беше и всъщност все още е страшно!!! Имала съм естествено много лоши моменти, майка ми и баща ми все намират нещо да се скарат, обаче аз съм си оптимистче по природа и вярвам, че колкото и да е зле положението, може и по-лошо да бъде. А и винаги като си видя белезите от многото игри като малка и ми става супер миличко и ме обхваща една носталгия...

Град
    Italy,Venezia
    Детството ми беше едно много хубаво което няма да забравя.Беше пълно с шеги закачки игри и т.н.Общо взето готино детство.

Имах прекрасно детство. Пред блока се събирахме над 10 човека и играехме на какви ли не игри. Криеница, стражари и апаши, дама и охлюв, мисля че се казваше Много обичахме да ядосваме старите жени, които живееха на първите етажи на блоковете. Веднъж дори една слезе и ни подгони с един фараж Помня и когато строехме къщички за бездомните кученца. Толкова старание.. Слагахме кал и мажехме по керемидите..и след първия дъжд къщичката "потъваше" в земята и после отново я строяхме Помня и когато връзвахме автомобилни гуми за дърветата и ги използвахме за люлка, докато не счупихме клона Помня и когато се бяхме разделили момичета, срещу момчета и се гонихме из целия квартал със жилави пръчки..хехе..още имам малък белег на гърба от тази игра
    Много ми липсват детските години. Иска ми се пак да излезе, пак да се сбием, да се боричкаме, да строим кални къщички..искам пак да съм си малко дете.

Безгрижно,прекрасно,изпълн ено с игри ...
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Град
    Страстно село. :D
    И аз мога да се похваля с готино детство. По цял ден на вън с мехленските момчета, на класически игри. Гоненица, стражари и апаши, капитане, капитане какво ти е морето; беше много яко. Добре, че детството ми премина през 90-те и началото на 2000 година. И добре, че имаше деца тогава. Сега пак има, но е по- друго. Направо като се сетя и

Град
    Sofia
    Ужас.Не искам да си спомням.Родителите ми непрекъснато се караха,защото майка ми винаги имаше любовници.След това тя ни заряза и баща ми не се прибираше често,защото трябваше да работи много.А аз трябваше някак да гледам по-малката си сестра

Град
    Destanation unknown ((:
    Бяхме децааа .. животът беше игра .. Сега не е така , както в онези времена. Въпреки това , аз си спомням добре .. бяхме всички заедно !! ...

ами и хубаво и лошо, но предимно вънлуващо...сега си спомням само за хубавите неща и ми става едно такова мило на душичката

не си харесвам детството не смятам. че отраснах щасливо често съм била огрижена и притеснена не ми се говори много за това но като цяло беше ужасно знам, че можеше да бъде по-добре, но такъв е живота със сигурност няма да запомня този период със хубаво може би в съзнанието ми ще остане само егоизмът който всички показваха
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Град
    На края на дъгата :)
    СУПЕРСКО, възможно най-хубавото на света ако мога да избирам дали да се върна като малка или да живея още 100 години като възрастна бих избрала първото само тогава се чувствах щастлива и безгрижна... ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ БИХ ЗАМЕНИЛА ДЕТСВОТО СИ С ТОВА НА ДРУГ !!! СПОМЕНИТЕ КОИТО ИМАМ ЩЕ МЕ РАДВАТ И КАРАТ ДА СЕ УСМИХВАМ ДО ЖИВОТ
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

чудно детство съм преживял,
    в 1 клас в едно даскало като съм бил в тоалетната и сигурно некви по големи са ме ударили и после бях в болница,
    едвам едвам съм оживял и сега зарад тази операция немога да права куп неща и помня страшно малко работи,само неколко спомена от детската градина,та тва е живота за съжаление
    - Приятно ми е: Бонд. Джеймс Бонд.
    - И аз се радвам да се запознаем. Дам. ван Дам. Клод ван Дам. Жан-Клод ван Дам.
    http://bgracers.com/index.php?page=link&id=16246 http://abvto.com/?f=u&id=1332

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Можеше и да е по-добре детството ми...

Мега фен Аватара на mynichka
    Моето детство беше най-прекрасното, което можеше да бъде ...Изпълнено с игри, усмивки, понякога плач и беше безгрижно..от сутрин до вечер мислех само за това на какво ще играем или как ще се забвляваме. Хубав момент- ами не точно хубав..но в момента се сещам за едни доста весел- Играехме на стражари и апаши и ние( 4 момичета- аз, Н, И и М) бяхме тия дето бягат и така де разделихме се на по 2 за да ни хванат по- трудно, аз бях с Н, а И и М бяха заедно и така де ..не помня вече къде се бяхме скрили, но помня - че М и И дойдоха и И се смееше, а М плачеше - незнам къде са се ровили, но цялата коса на М беше в някакви будили ..ужас, не можехме да и ги извадим от косата, хем ни беше смешно, хем тъжничко ( но и до сега като се сетим си се смеем) ..а за най-лош старая да ги забравям
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Фен
    Град
    the world is mine ~
    ехххх такова детство , което сегашното поколение няма как да усети с това кофти и забързано ежедневив , компютри , телефончета и безброй други работи . Като се замисля направо им съчуствам Много носталгия като се сетя за прекрасното детство А най-прекрасното е ,че приятелството ни е все още толкова силно .
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Голям фен
    Много хубаво детство имах,въобще не се оплаквам.
    Така като се замисля май в първия момент го асоциирам с летата прекарани при бабите ми.Може би поради факта че ненавиждах детската градина.
    Като цяло имам страхотни родители,никога от нищо не са ме лишавали...Да определено имах страхотно детство.

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Детството ми беше много весело,изпълнено с радост и незабравими моменти.
    Когато играехме на стражари и апаши,ластика,криеница и т.н..събирахме скакалци,пчели,калинки..и др. насекоми..беше адски забавно
    Все още съм дете и се надявам да нямам толкова гадни моменти и да си запомня детството като нещо прекрасно :P
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Аз съм си детенце все още и си изкарвам страхотно!!!! :P
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Град
    Силистра
    имах перфектното детство с много смях
    Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!

Град
    Е там...
    та аз още съм си детенце бе

някой да иска да си играеме с колички?

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Страхотно, щастливо и безгрижно.

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Имах страхотно детство,изпълнено с много радост,игри и смях.Никога няма да забравя как се збирахме всички деца от квартала и играехме до много късно или пък как правехме всякакви простотии заедно и после бягахме .Бяха страхотни времена,без никакви грижи,само забавления и игри.Ще ми липсва детството(вече ми липсва)
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Мега фен Аватара на Infinity
    Еми аз още си се чувствам дете ,но изминалата част от детството ми е прекрасна...игри,забавления
    To infinity and beyond.

Град
    `In Hell`
    Детството ми беше прекрасно .... живея в малак град и се познававаме всички ..... по цял ден играехме (бяхме 20 човека компания от моята улица) карахме колела,играехме на какво ли не,разхождахме се по полянките и по гората наблизо,гонихме се беше страхотно и до днес излизаме навънка и караме колела лятото нищо че сме по големи

хубаво беше.

макар че рано свърши.

Град
    гр. Пловдив
    Ех...и мойТо беШе мнОго хУбавО игри в паРка с приятелите на крИеница,стражари и апаши много забавно беше...Винаги ще ми липсват тея Дни . .по едно време бях си развалила успеха в училище и мама ми се скара че постоянно съм седяла навън(щото ние всеки ден играхме до бая късно),ама после се оправих и всичко беше нормално но после всеки пое в различни посоки,разделихме се на групи... но аз винаги ще помня тези Весели дни от живота ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си