- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво бе вашето детство???
Ооо мойто детство беше и всъщност все още е страшно!!! Имала съм естествено много лоши моменти, майка ми и баща ми все намират нещо да се скарат, обаче аз съм си оптимистче по природа и вярвам, че колкото и да е зле положението, може и по-лошо да бъде. А и винаги като си видя белезите от многото игри като малка и ми става супер миличко и ме обхваща една носталгия...
Детството ми беше едно много хубаво което няма да забравя.Беше пълно с шеги закачки игри и т.н.Общо взето готино детство.
Имах прекрасно детство. Пред блока се събирахме над 10 човека и играехме на какви ли не игри. Криеница, стражари и апаши, дама и охлюв, мисля че се казвашеМного обичахме да ядосваме старите жени, които живееха на първите етажи на блоковете. Веднъж дори една слезе и ни подгони с един фараж
Помня и когато строехме къщички за бездомните кученца. Толкова старание.. Слагахме кал и мажехме по керемидите..и след първия дъжд къщичката "потъваше" в земята и после отново я строяхме
Помня и когато връзвахме автомобилни гуми за дърветата и ги използвахме за люлка, докато не счупихме клона
Помня и когато се бяхме разделили момичета, срещу момчета и се гонихме из целия квартал със жилави пръчки..хехе..още имам малък белег на гърба от тази игра
![]()
Много ми липсват детските години. Иска ми се пак да излезе, пак да се сбием, да се боричкаме, да строим кални къщички..искам пак да съм си малко дете.![]()
Безгрижно,прекрасно,изпълн ено с игри ...
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
И аз мога да се похваля с готино детство. По цял ден на вън с мехленските момчета, на класически игри. Гоненица, стражари и апаши, капитане, капитане какво ти е морето; беше много яко. Добре, че детството ми премина през 90-те и началото на 2000 година. И добре, че имаше деца тогава. Сега пак има, но е по- друго. Направо като се сетя и![]()
![]()
Ужас.Не искам да си спомням.Родителите ми непрекъснато се караха,защото майка ми винаги имаше любовници.След това тя ни заряза и баща ми не се прибираше често,защото трябваше да работи много.А аз трябваше някак да гледам по-малката си сестра
Бяхме децааа .. животът беше игра .. Сега не е така , както в онези времена. Въпреки това , аз си спомням добре .. бяхме всички заедно !! ...
не си харесвам детството не смятам. че отраснах щасливо често съм била огрижена и притеснена не ми се говори много за това но като цяло беше ужасно знам, че можеше да бъде по-добре, но такъв е живота със сигурност няма да запомня този период със хубаво може би в съзнанието ми ще остане само егоизмът който всички показваха![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
СУПЕРСКО, възможно най-хубавото на светаако мога да избирам дали да се върна като малка или да живея още 100 години като възрастна бих избрала първото
само тогава се чувствах щастлива и безгрижна... ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ БИХ ЗАМЕНИЛА ДЕТСВОТО СИ С ТОВА НА ДРУГ !!! СПОМЕНИТЕ КОИТО ИМАМ ЩЕ МЕ РАДВАТ И КАРАТ ДА СЕ УСМИХВАМ ДО ЖИВОТ
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
чудно детство съм преживял,
в 1 клас в едно даскало като съм бил в тоалетната и сигурно некви по големи са ме ударили и после бях в болница,
едвам едвам съм оживял и сега зарад тази операция немога да права куп неща и помня страшно малко работи,само неколко спомена от детската градина,та тва е живота за съжаление![]()
- Приятно ми е: Бонд. Джеймс Бонд.
- И аз се радвам да се запознаем. Дам. ван Дам. Клод ван Дам. Жан-Клод ван Дам.http://bgracers.com/index.php?page=link&id=16246 http://abvto.com/?f=u&id=1332
Моето детство беше най-прекрасното, което можеше да бъде...Изпълнено с игри, усмивки, понякога плач и беше безгрижно..от сутрин до вечер мислех само за това на какво ще играем или как ще се забвляваме. Хубав момент- ами не точно хубав..но в момента се сещам за едни доста весел- Играехме на стражари и апаши и ние( 4 момичета- аз, Н, И и М) бяхме тия дето бягат
и така де разделихме се на по 2 за да ни хванат по- трудно, аз бях с Н, а И и М бяха заедно
и така де ..не помня вече къде се бяхме скрили, но помня - че М и И дойдоха и И се смееше, а М плачеше - незнам къде са се ровили, но цялата коса на М беше в някакви будили ..ужас, не можехме да и ги извадим от косата, хем ни беше смешно, хем тъжничко ( но и до сега като се сетим си се смеем) ..а за най-лош старая да ги забравям
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ехххх такова детство , което сегашното поколение няма как да усети с това кофти и забързано ежедневив , компютри , телефончета и безброй други работи . Като се замисля направо им съчуствамМного носталгия като се сетя за прекрасното детство
А най-прекрасното е ,че приятелството ни е все още толкова силно .
![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Много хубаво детство имах,въобще не се оплаквам.
Така като се замисля май в първия момент го асоциирам с летата прекарани при бабите ми.Може би поради факта че ненавиждах детската градина.![]()
Като цяло имам страхотни родители,никога от нищо не са ме лишавали...Да определено имах страхотно детство.![]()
Детството ми беше много весело,изпълнено с радост и незабравими моменти.![]()
Когато играехме на стражари и апаши,ластика,криеница и т.н..събирахме скакалци,пчели,калинки..и др. насекоми..беше адски забавно![]()
Все още съм дете и се надявам да нямам толкова гадни моменти и да си запомня детството като нещо прекрасно:P
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Аз съм си детенце все още и си изкарвам страхотно!!!!![]()
![]()
![]()
:P
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
имах перфектното детствос много смях
![]()
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
та аз още съм си детенце бе
някой да иска да си играеме с колички?![]()
Имах страхотно детство,изпълнено с много радост,игри и смях.Никога няма да забравя как се збирахме всички деца от квартала и играехме до много късно или пък как правехме всякакви простотии заедно и после бягахме![]()
![]()
.Бяха страхотни времена,без никакви грижи,само забавления и игри.Ще ми липсва детството(вече ми липсва)
![]()
![]()
Еми аз още си се чувствам дете,но изминалата част от детството ми е прекрасна...игри,забавления
![]()
To infinity and beyond.
Детството ми беше прекрасно .... живея в малак град и се познававаме всички ..... по цял ден играехме (бяхме 20 човека компания от моята улица) карахме колела,играехме на какво ли не,разхождахме се по полянките и по гората наблизо,гонихме се беше страхотно и до днес излизаме навънка и караме колела лятото нищо че сме по големи![]()
Ех...и мойТо беШе мнОго хУбавОигри в паРка с приятелите на крИеница,стражари и апаши
![]()
много забавно беше...Винаги ще ми липсват тея Дни
. .по едно време бях си развалила успеха в училище и мама ми се скара че постоянно съм седяла навън(щото ние всеки ден играхме до бая късно),ама после се оправих и всичко беше нормално
но после всеки пое в различни посоки,разделихме се на групи...
но аз винаги ще помня тези Весели дни от живота ми
![]()