.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 125
    Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Детството ми беше невероятно.Е,да,родителите ми се разведоха,но бях малка и го приех леко.Всяка събота и неделя,всяка ваканция ходих при баба и дядо в Калофер-най-великите баба и дядо! Там изразтнах с приятелите ми,с които и до днес сме в същите отношения,макар и разделени от живота. Много игри,много бели,много емоции,влюбвания,интриги,н по детски чисти,много природа и красота!.Е,и моето детство свърши прекалено бързо,но ще съм най-щастливата майка на света ако моя син има същото щастливо и пълноценно детство като моето

Супер фен Аватара на gabi_94
    Имах страхотно детство - толкова прекрасни спомени, толкова емоции и игри. Бях на 5год. когато излизах пред блока с приятелките, скачахме на ластик, люлеехме са на един лост...когато станах на 7 някъде почнахме да се събираме по-голяма компания, само от моя вход имаше около 10 деца горе долу на мойта възраст и като се събирахме от всеки вход и ставахме една голяма група от 30 деца, играехме на стражари и апаши, на криеници, гоненици, разни други подобни, обущар, подаръци и какво ли още не. Имаше едни гаражи до блоковете и ние се катерехме по тях, строяхме си къщички от кашони и клони, катерехме се по дървета, търкаляхме се в прахта, въобще беше страхотно, излизах в 10 сутринта и се прибирах в 10 вечерта, през това време се връщах в нас само за половин час колкото да обядвам. Нямаше го страхът какво може да ти се случи навън в тъмното, нямаше ги притесненията на родителите, беше хубаво време. Не че се мина много оттогава, но компютрите презвеха света и все по-малко деца в днешно време се събират да играят така а и дори да искат никой родител няма да си пусне 7г. дете навън само без дори да носи джиесем. Просто магията на детството изчезва със всяка отминала година. Сестра ми е на 6 в момента, излиза навън само лятото и то само с майка ми, сама не я пускат. През повечето време е на компютъра и играе на некви тъпи игри в кефчето, въобще това не е детство. Толкова ме е яд че тя няма да изживее радостта която аз съм изживяла. Но целия свят се променя с всяко ново изобретение, кой знае след няколко години какво ще замени компютъра, тогава сигурно всички деца ще затлъстеят плюскайки пред компа или телевизионната игра. Дано не е чак толкова зле де, дано пък се подобрят нещата, макар че не ми се вярва. А иначе по темата, за пореден път казвам "имах уникално детство", никога няма да забравя прекрасните мигове, отлетели толкова бързо. Аз не съм чак толкова голяма - на 14г. съм, но детството ми беше до 10годишна възраст, после вече никой не искаше да играем пред блока, нарастна интереса към американските тъпи тийн филми и всички яко се филмираха, че са големи и могат да правят каквото си искат. Айде да спра да пиша че няма да мога да се спра после
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Детсто.. детство.
    Ами хубаво беше,да.Помня как като малка излизахме навън с няколко дечица и си играехме на криеница,играехме на пиян морков,федербал (как съм я хващала тая хилка толкова малкаа ).. мхм и футбол съм игралаа..
    Спомени..
    Ама айде сега да не се натъжавам.. още сме си деца!!!!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И моето детство беше хубаво Събирахме се около 5 момичета всеки ден и много яко беше Бая игри сме изиграли и много забавно ми е било За жалост сега с тея момичета не се срещаме, но винаги ще помня игрите до късно, разходките из квартала, и всички щуротии, които сме правили
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Неизживяно по-скоро. Не ме пускаха да играя, тъй като живея в квартал, който е сбирщина на пигментирани (а.к.а. цигани). А пък аз понеже не съм го осъзнавала това, бягах от нас, за да играя пред блока. Често си ходех на село, където си прекарвах върховно.
    Общо взето бях отвратително хлапе - вкъщи само пакости правех, а що бой съм яла не ми се разказва.
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    без компютри, интернет и тн. прекрасно детство. тва мога да кажа.

Детството ми беше съвсем нормлано..игри пред и зад блока, рисунки и кратички за цялата рода, колекциониране на салфетки, картинки и др. такива неща, игране в калта, бягане из квартала когато играехме най-различни игри и общо взето така.. обичам си детството а сега колко е жалко детството...вече компютрите са навлезли в ежедневието дори и на 4 годишните деца..има играчки от всякакъв род..всичко е свързано с техника..а интересът да си направиш нещо сам остава само назад във времето..много е жалко наистина!

Град
    в света на приключенията ..
    Детството ми беше страхотно. Не съм правила много бели. Иначе детските ми години бяха изпълнени с много забавни игри на катерушки,с колелото.. Общо взето съм доволна от детството си.

Цитирай Първоначално написано от KoRnFlAkE
    без компютри, интернет и тн. прекрасно детство. тва мога да кажа.

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от ExpressYourSelf
    .Обаче лично за мен беше кофти,когато боядисах котката си с зелена темперна боя
    това ме скъса от смях

Град
    Buenvenida a Tijuana (*)
    Уникално!!Просто беше незабравимо..колко луди моменти и пред блока и на село.Яд ме е единствено,че останахме много много малко хора от компанийте..Или се изпокарахме или заминаха някои,но като цяло имаме жестоки спомени..
    Като не знаете да губите, няма да играете!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    аз съм детенце на 15

Гадно.
    Scorpions forever!

Още си го живея, но като по-малка.. Била съм адски диво детенце, само с момчетата от блока съм играела, спомням си как се хапехме всеки ден с едно от тях В детската градина винаги се правех, че спя и лелките като ни оставяха си играехме с момченцето от отсрещното легло Адски злоядо детенце съм била (то и сега де). Не съм спирала да говоря и затова съм паднала на един пирон, опекох си дупето на чушкопека (добре че нямам белези) и ми слагаха лук в гащите.. през ден се намирах с рани, щото само падах и сякакви такива неща са ми се случвали. Имам чудесни спомени от като малка.
    Stay up all night with the stars *

ще запомня как убивах мравки и после ги лекувах с плюнка и клечка за уши ! а да и как биех все децата и винаги ме наказваха
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от sladka__droga
    Безгрижно,прекрасно,изпълн ено с игри ...

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Аз бях едно откачено детище-непрекъснато създавах проблеми на наще.Иначе не мога да се оплача.Никога не се ме лишавали от нищо,не съм имал ограничения,не се ме били,нито наказвали.Играех до 12 часа на площадката пред блока и дразнихме една групика по-големи от нас момичета и ги замерхваме със камъни.Когато станах на 13 окончателно откачих.С една дума беше супер.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Прекрасно

Град
    Sofia
    Отвратително,благодарение на една,жена,която вече не е жива,за мое щастие

Мега фен Аватара на Hilary_
    Много лоши моменти (останали като спомени) и много малко добри...

Имах си мн хубаво и безгрижно детство...често ходих при баба и дядо и играех с децата пред блока,детски градини..ръката съм си чупила в една детска градина дори, абе лудичка съм била а пък на родителите ми мн им се кефя и мн ги обичам ...мн са готини
    "Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."

трудно

Хубаво беше и по-весело от сега...

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Много хубавоо
    Всеки ден след детска/училище излизахме на една площадка,е то само трева там де
    И понеже бяхме две момичета,другото момчета,и "ритахме мач",играехме на стражари и апаши,биехме се с пръчки ,играехме на жмичка,събирахме разни картинки..Абе супер беше..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Гадно! Благодарение на пропилия ми баща...
    Всичко е добре,когато свършва добре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си