- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- пищене в ушите
сега както и миналото лято имам тоя проблем.. имам отвратително пискане в дясното ушо.. направо не мога да заспя...хелп
edna friendka imashe minalata godina takyf problem,sled kato beshe na street parade,tui 4e te syvetvam da idesh na lekar.Neinoto ne beshe seriozno,no opredeleno trqbvashe da otide na lekar!![]()
Ауу...туй е супер гадно..що не идеш на лекар. Знам, че не ти се занимава, ама може да е нещо по-сериозно отколкото очакваш![]()
На мен това ми се получавало от възпалени сливици
аз допреди 1 седмица пих антибиотик, щото имах полипи по гърлотоПървоначално написано от Cradle of Death
![]()
вземи си капки за уши Furutalgin
мозъкът ти иска да излезе![]()
ух да бе, той вече е толкоз много, че преливаПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
много гаднооооо...и на мен се е случвало
Но баба ми ми сложи нагорещено олио в ухото и след няколко минути ми мина![]()
Пробваи с това![]()
Попринцип се случва от силна музика,само че трае една вечер.Но то е в двете уши и явно този проблем не е такъв.
Отиди на лекар уши,нос,гърло!Не ти препоръчвам нищо да си слагаш сама!
е много отдавна не ми се е случвало, дано и не и не стигам до лекари, че...
много кофти това.може да ти е от силна музика,ниско кръвно(на мен като ми падне и започва да ми пищят ушите),главоболие.Най-добре е да отидеш на лекар,за да не стане нещо по-неприятно.стискам ти палци да се оправаш бързо![]()
ами майка ми има нещо подобно и се проявява само лятото,само че при нея май ушите и заглъхват и се оправя като си наведешглавата надолу и си отпушваш и запушваш ушите.Първоначално написано от chupacabra:)
otidi na lekar
не ми помагаш особено, сещаш ли се?!Първоначално написано от mis_marry_jane_13
модовете ако искат да заключат темата, отдавна не са ми пищяли ушите и чувствам дубрие![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...