.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: откачалки

Фен
    Град
    големото село софия

откачалки

има ли някакви неизбежни ненормалници в ежедневието ви?
    окей темата беше затова да ми кажете кво да правя със скъпия ми съсед отгоре. 8.31 е. от 7 часа е хаванал чука и тропа .. така е ВСЕКИ БОЖИ ДЕН откакто живеем в този апартамент... около 6-7 години.. да не говорим за оня път когато в 12.15 ПРЕЗ НОЩТА ТОЙ ЗАПОЧНА С БОРМАШИНАТА ..
    тогава скандала беше голям защото целия блок се тресеше. никой не може да му направи забележка защото е доста .. огромен и неуравновесен!! на него му хлопа!!!?!?! преди от горе все едно имаше 3-та световна, мятаха се чинии, чуваха се крясъци.. детето реве.. жената пищи .. а ненормалника крещейки води монолози 3 часа...
    оооооо моля ви помогнете тва просто е частен случай... всеки ден.. не знам кфо да правя

Фен
    Град
    големото село софия
    пропуснах да добавя, че е тръгнал да посяга да трепе 1 момиче от блока ми. изводите си остават за вас

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Emm..wikni u6atite. To ne to4no tqh, no...Ima nqkwi koito idwat uwas i izmerwat 6uma. Ako e nad dopustimata norma onq 6e go duha. Ina4e za towa w 0:15 ушатите определено щяха да му напраят проблем

Фен
    Град
    големото село софия
    да бе, да ме заколи след тва в мазето

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Абе не знам за вас,ама ние като ходихме на екскурзия във Велинград и бяхме на втория етаж наща стая и отгоре имаше едни дето цяла ноща тропаха адски силно ,крещяха удряха с обувки по пода(на нас тва ни се я вява таван) и тогава с моята friend-ka купихме едни такива прахчета където имаха миризма на пръдня(със извинение).настъпваш пакетчето,то започва да се подува и повярвайте ми такава миризма беше обзела целия етаж(или по-скоро стаята на тия гадняри,че направо никакво проветрение не им помагаше и забравиха за всякакво тропане и каквито и да е било шумове.Голям смях падна после.Ама тва беше малко като на шега.Докъто този вашия си е за полиция.Никой няма право да нарушава личното спокойствие и тишина,особено години наред.

Фен
    Град
    големото село софия
    аз го замерях с яйца.. ма кат разбрах че тръгнал да посяга на тфа момиче и то за глупости, се отказах.. тфа с прахчето-пръдня ще е якоо :P

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна

Re: откачалки

Цитирай Първоначално написано от chupacabra
    окей темата беше затова да ми кажете кво да правя със скъпия ми съсед отгоре. 8.31 е. от 7 часа е хаванал чука и тропа .. така е ВСЕКИ БОЖИ ДЕН откакто живеем в този апартамент... около 6-7 години.. да не говорим за оня път когато в 12.15 ПРЕЗ НОЩТА ТОЙ ЗАПОЧНА С БОРМАШИНАТА ..
    тогава скандала беше голям защото целия блок се тресеше. никой не може да му направи забележка защото е доста .. огромен и неуравновесен!! на него му хлопа!!!?!?! преди от горе все едно имаше 3-та световна, мятаха се чинии, чуваха се крясъци.. детето реве.. жената пищи .. а ненормалника крещейки води монолози 3 часа...
    оооооо моля ви помогнете тва просто е частен случай... всеки ден.. не знам кфо да правя
    Лелеее, ти да не живееш в моя блок И аз съм така, само дето не започва в 7 часа, ами ЦЯЛ ДЕН тропат.Няма какво да направиш - най-много да извикаш полицията - има си закони за тая работа
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Моито сесеги са по-мирни. Суптрин попринцип към 6-7 малкия обикаля бягайки целия апартамент. Реве ужасно..почти всеки път като вляза в банята се чува рев отгоре (не от банята, но може би там се чува по-силно..има ехо щото). Понякога долу от пейките не се живее просто, ама затварям вратата => започвам да умирам от жега, но няма как да изтърпя тез отдолу. Или като набримчат музиката в колата и седнат някъде извън нея УЖАС...тез басове са супер гадно нещо. Или пък с тези меклодийки на телефоните си....не ли им умръзна...не пораснаха ли поне малко тез бе

Повече от фен
    Град
    izvan grada...v kofite...u vas
    Ammm vikai POLICE
    Докато има Балъци ще има и Тарикати.
    Има ли смисъл, когато няма значение?
    Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
    Пите бира, защото от водата се раздясва.

Фен
    Град
    големото село софия
    от 7 часа - досега продължава..
    без коментар..

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    Emi kakvo da ti kaja az ne sam imala takiva problemi nikoga...moje bi zashtoto jiveq v kashta.No da ti kaja tova ne e za policiqta ami napravo za edni hora s beli dreshki!Ne znam do sega kak si izdarjal ama qvno e neponosimo ve4e...vikni policiqta a pak posle te da se opravqt s nego

Фен
    Град
    големото село софия
    абе не разбрахте ли че съм момиче!?!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    абе не разбрахте ли че съм момиче!?!
    Az razbrah che si momi4e
    A inache ako podadesh jalba pri kukite she ostanesh anonimna po tvoe jelanie Taka 4e ne tyrpi pove4e takvize raboti.Az nqmashe da tyrpq-a i ne se znae koga toq nenormalnik ne dai si Boje she posegne i na teb i to seriozno.Q DERZAI-sys strah nishto ne stava

Re: откачалки

Hmmm...nz kak bih mogla da ti pomogna,no...RAZbIRAM TE! Moite susedi(nad nas) edna ve4er se e**t 4e 4ak lampata mi se kandilka nalqvo...nadqsno,dr ve4er se karat...i kakto i pri tvoite susedi-"мятаха се чинии, чуваха се крясъци.. детето реве.. жената пищи .. а ненормалника крещейки води монолози 3 часа..."
    Tozi "4asten slu4ai" mai ne e mn 4asten...abe toi si e nacionalen problem napravo...vuv vseki blok si ima pone po edno takova sem.

Фен
    Град
    големото село софия
    кажете ми някфи злобни начини да му 'отмъщавам' без да ме кечат после

Mi nz,nai-malkoto-i ti mu vdigai 6um!!!
    Pusni si muzika na MAX i...ako doide da ti tropa na vratata...(ti si prigotvi predvaritelno nakoi tigan)...ta kaji mu,4e kakto toi go pravi,taka i ti moje6...
    Abe nz tupi4ka idea ama ako se setq ne6o po-specialno-6e te ovedomq!!!!!!!!!

uspeh!Q!

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от sangra
    Mi nz,nai-malkoto-i ti mu vdigai 6um!!!
    Pusni si muzika na MAX i...ako doide da ti tropa na vratata...(ti si prigotvi predvaritelno nakoi tigan)...ta kaji mu,4e kakto toi go pravi,taka i ti moje6...
    Abe nz tupi4ka idea ama ako se setq ne6o po-specialno-6e te ovedomq!!!!!!!!!

uspeh!Q!
    Super ideika si e tva

Фен
    Град
    големото село софия
    почфам

Голям фен
    Град
    Da kajesh kvo e stanalo,celite sme v sluh

Фен
    Град
    големото село софия
    най-много да ме обеси някъде няма страшно

Aaaaa...ne govori taka,4e ...vse pak az sum ti dala ideqta ...i...posle 6te se 4uvstvam vinovna
    Uspeh i ot men

Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    Da kajesh kvo e stanalo,celite sme v sluh
    kum "CRaZy_IKT" : dai nqkoq gotina temi4ka,koqto si namerila,4e...ne mojah da si namerq))Mersi predvaritelno

Повече от фен
    Град
    HELL
    grymni go s ne6to
    ako ti pre4i shuma , nadui si Six Feet Under , garanciq 4e nema da gi 4uvash

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    Moq savet e si4kite da se saberete i da go utupate..ako prodaljava pak..boi boi boi i she se spre se nqkoga ama trqa si4ki inache drugiq variant e da se mestite shtom nikoi ne se usmelqva da mu vika..tyka do doma ima edni otkachalki sektanti nqkvi posred noshtite izlizat na terasata i pochvat da peqt nqkvi pesni takiva..kvit gi peqt u curkvite..golqm boi qdoha f posledno vreme i sq ne se chuvat

Хей какво стана?! Я разкажи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си