- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Novi Kecki....
ee xora sa si tursq novi kecki 4e moite Globeta napraixa Heloooare kajete mi sait za kecki ama teq koito gi ima v bg ! 6toto az se namiram 4ujdite saitove, a kuv e smisula da gledam v tqx kato gi nqma v bg
mn blagodarnost! i vpr. ako nqkoi se interesuva v "Muxomorka" ima stra6ni bluski...ve4e si vzzex 2 :P aide mn cunki....
nikoi li nqma da mi pomogne ...? samo az li se interisuvam ot sk8 wear?
"sk8 wear"?
damn......neznaeh 4e kecovete sa samo za sk8ri
a az ti preporu4vam da se porazhodish iz magazinite,po dobre e ,ot kolkoto da tyrsish po saitove-zashtoto ne vinagi ima vsi4ko ot tova koeto se pokazva v neta...
a ako ti e tolko zor,moesh i po 4ujdite da tyrsish,puk she si gi poru4a6 posle
vypreki 4e da ti kaja i po 4ujbina(po evropa) ne sa im tolko hubavi kecovete kolko nashte;P
http://www.insomniacollective.com/ tuka moesh da namerish neshto:}
mi ne sa samo za sk8-ari est. i za fieshanki samersi az toq sait go znam thanks se pak!
о0о0о0о0о0о0 ВСИЧКИ БОГОВЕ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ!
аз започвам да нося цървули!!!
С теб съм!Първоначално написано от chupacabra
![]()
ш'са сетитИ вие...Първоначално написано от FlowerinesS
и какво по дяволите означава
fieshanki!? на патриарха малко преди бул. витошка има магазин на globe, в лево. ..въпреки че инсомнята е най-доброто място.
на много добро място е прасната темата.
globe и dvs са възможно най-комерсиализираните кецове. sux
Еми минаваш през Bas,Corporide,Insomnia и нема как да не си харесаш...то в нета някой изглеждат готини,а всъщност не са и обратното...новите модели на Circa не са лоши... А в Мухоморка кога не е имало яки блузки :P
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
e mersi nqma6e nujda!az gi znam si4kite magazini v sf ama nqmam vreme da gi obikalqm samo da razglejdam! i kakto gledam si4ki vie 6te fieshanki !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
durja da otbeleja 4e NE MI POMOGNAXTE OSOBENNO!
мдам, за globe е верно, но dvs, колкото и да са комерсиални имат уникални модели... пък и на кой му пука, това са обувки.Първоначално написано от chupacabra
Ти кфо искаш бе...не ме убиждай 4е съм фьешън,щот тва си е убидаПървоначално написано от sweezy_girl
Е кфо то сайтове освен на бас и инсомниа кфо искаш...моа ти дам пове4е от 10 със секви нещо,ма не са бг...кфо искаш
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
оооо, тука голЕм дебат за Убиди шИ са заформи :P
a e sweezy_girl първо темата не ти е на място, второ като не ти се обикаля само да разглеждаш кво искаш? ебати в софия си, на толко много места можеш да си намериш супер готини кецове...са не знам точно за скейт ли са ти, или просто ей така, ама избор има...
Everything around you is HIP-HOP!!!
бах маааа му..
значи койт не носи кецове и не харесва Глоуб и ДиВиеС е "фиешънче"?
Никои не спомена Adio!!! Това са кецовете!!!
маа фака
Брау мноу умно.
Не сички тука са фешън
бадче е права-ако са ти за каране си земи Мания за 30 кинта мноо по-практично.така или иначе ще ги скъсаш.Иначе ако искаш за по-малко пари-Радикал,за най-голям избор-Инсомния..тфа е положението
Офтопик познавам мноу фешъни дет мама и тати имат пари и им купуват кецки и метали,пънкове и тн дет просто ги кефи...
именно. аз издигам тази обувка в култПървоначално написано от Jamalska
това е едно от малкото неща на този свят, за което си заслужава парите.
Мда за дрешки мога и от на килограм ама кецове няа начин
Lakai rulz![]()
Ima6 vreme da pi6e6 po forumite i da zatlustqva6 pred monitora, a nqma6 vreme da razgleda6 5 magazina? Tva e tupo. 6to se oinasq do fieshunstvoto se izcepi mn grozno! A za MyxoMopka, dam... Ostanaha mi o4i4kite tam minaliq put, kato hodih...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Точно така.....е има идруги яки маркиПървоначално написано от ^SpideR^
![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
saglasna sam...po-udobna obuvka ot keca za men prosto NQMAAAA...mn e prakti4no udobno i t.n. parvo 4 sam si zaibrena po hip-hop kulturata i nqkak i tfa me svarzva....drugoto koeto e 4e imam Gallaz,globe i DC ...dovolna sam nai-ve4e ot Globe....ama DC sa mn zdravi sa6t taka -kojata im e mn hubava....Първоначално написано от Jamalska
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
[офтопик]оле само не ми казвайте че снимката на заглавната страница на тоя сайт е от костницата в Габрово :PПървоначално написано от *DeaTHri-BacK*
може и да бъркам де
![]()
[/офтопик]
izviniai za tebe samo sk8-teri i fashioni li sushtestfuvat be bah maa mu...az kfo sumПървоначално написано от sweezy_girl
![]()
Тва,което про4етох до тук,ме навява на мисълта,4е sweezy_girl или квато и да е там си е СМЕШНО ПОЗЬОРЧЕ...
Виж кво,baby,ако имаш некви комплекси-тва не е нито мястото,нито начина да си ги избиваш...Разбрала преди два дни 4е там некаде си имало таквоз животно
'кец' и дай са...6а пишем във форум4ето,та да ме забележат и да си кажат:Брей,таз пи4ка се кефи на ск8 и кецки,на4и е готина...супеер,не е некво
фиешън4е...Сме6на си,скъпа,не готина...И факта 4е дели6 хората на фие6ън и ск8ъри си е 4иста проба предразсъдък и ограни4еност...Не си разбрала все
още,4е може да си зарибен и да не си с кеци,6тот няма6 кинти,както и 4е може да има6 яки DVSki,DCta,Globe or whatever,и пак да си шибана поза,кат теб...
Ама,sorry,забравих,4е си твърде ограничена,за да схванеш за кво изобщо става въпрос...
Но..найш що се нерва...щот се кефя на таз 'култура',щот тва си e стил,дадени
убеждения,дори начин на мислене(зависи кой как го разбира),а такива
екземпляри като тебе,преебават нещата...ама..заеби...
Бас държа,4е се кефиш на сплетените,а?Ти си от многото...от тези който не
знаят 4е растата,например,е на4ин на живот,а не просто заплетена
коса,дредчета,ей така за красота...или Бог знае кво...ама май навлезнахме в дълбоки води,а?Май тук ти е преливка...
Живей си живота,както ти е кеф,и се пак знай,4е трябва да бъдеш себе си,а не да позираш постоянно..било то да се харесаш на някой или кой знае кво...
Ае..PeAcE,'maafaka!Yo!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()