.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Оф много ми стана кофти като се сетих колко съм се променила , приятелите ми също. Кофти, но факт- особено след като завърших даскало тая година. Сега всички сме тооолкова по -сериозни, като се съберем си говорим за планове, кой щял да ходи на квартира, какво сме щели да бачкаме(вече не за джобни, а за да се издържаме- бляххх!). Аз се чувствам още малка и непорастнала , а трябва да бъда голяма и отговорна.. Трудно е...Понякога се променя не толкова вътрешния, колкото външния ни свят. Просто трябва да се нагаждаме към него.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    вика му се "израстване" на тази "промяна".

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    Az se promin stra6no mnogo.Zna4i do predi tri godini biah malko momi4ence neznae6to za ne6tata ot jivota,det sa vika naprao kuklite ne biah ostaila sled tva kato si hvanah gadjeto za koeto biah me4tala(tva be6e detskata mi lubov) se promenih mnogo,biah v drugo u4ili6te,v druga kompaniq,novi priqteli,nov blok,nova mahala vsi4ko be6e novo...po4nah da se grimirvam i zaprili4vah na porcelenova kukla,po4nah da hodq non stop na diskoteki s taifata i to detski (za koeto sajelqvam ,no vsi4ko tva me nau4i na mnogo ne6ta....skarah se sas vsi4ko i si namerih novi priqteli i sre6tnah golqmata si lubov...i ot tam stana pak edno preobra6tane-pak po4nah da izlizam s novi hora sprqh diskotekite,vdignah si samo4uvstvieto za6toto predi biah kato pod zemqta-4uvstvah se ni6tojestvo...sprqh da se pravq na kukla i po4nah da se darja estestveno ,s edna duma porasnah i po4nah da mislia trezvo jivot ami se obarna na 180 gradusa i sega sam po 6tastliva ot vsqkoga i se nadqvam da zadarja 6tastieto si po dalgo!!!!tva e moita istoriq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си