Колко време този бан? Защо не е описан в правилата?
Друго нещо, защо дан'дан е регнал канала, след като не беше никъв в екипа ви? Защо е модератор, след като не е влизал от няколко дена? Защо Цоки си гледа личният интерес, а не гледа общото желание? Защо имам бан във форума, след като съм нарушил правило в канала и за канала, а пък не може да се сложи топик за РД на някой от форума, независимо дали влиза или не в канала? Според причината, която ми каза Цоки значи още поне 15 човека трябва да с бан в канала От кога не се уважава мнението на потребителите и потребител не може да изкаже мнението си за админ, независимо дали е положително и отрицателно? Както казах, за мен Цоки нарушава правила и трябва да бъде санкциониран, не мисля, че управдава доверието на Алекс за този пост, след като така си използва правата. Защо потребител не може да си изкаже мнението в IRC?
И честно да ви кажа, работата стана много ламерска с много IRC ламери
Едит: искам да допълня още за г-н Цоки Генерала, 2-3 дена след регистрацията на канала Алекс влезна в чат канала и аз му казах как да си регистрира ник при което той ме пита как да има оп в канала (да е оператор), тогава му казах, че ще кажа на dan`dan(който после ме насочи към Цоки) да го адднат. Обаче като му казах на Цоки той ми се иззъби. Това е едното нещо. Друго нещо, защо dan`dan като модератор е адднат като фаъндър на левел 10000, а другите модератори не? Предполагам, че е така, не вярвам паролата да се дава наляво и надясно