.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

мъже, аре да си кажем направо кое в жената възбужда най-мног

Ами въпроса е зададен. Айде кажете, че да си сравним мненията.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Мега фен Аватара на machoka
    Чаровна усмивка и страстен поглед?

Фен
    Град
    House Music
    Тяло,очи,Походка и погледа... гаден
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Guest
    Чаловна усмивка естествено и сладко личице което да ме гледа мило с красивите си кафяви очи. Също от изключиелно голямо значение е тялото, походката , начина по който си врътка дупенцето късата пола , парфюма, прическата и много други субектвни фактори които по принцип не ги забелязваш но точно заради тях се влюбваш в дадения човек .

Град
    LoGi4n0.......TaM Na LuNaTa
    A spored tebe? Az haresfam momi4eta koito za predpo4itane da sa ciganki 6ot sa mn ludi teq hora
    Da miri6e na porove i v u6ite da ima pove4e mrusotiq otkolkot v kofata,po vuzmojnost da raboti na okolovrustnoto :P
    tfa be6e ebavka razbirase Ami da e po viso4ka da e sladka,pone malko umna,moje zabvna s hubavo tqlo i takiva razni mi ti mi ti ne6ta

Трябва да е чистоплътна. Да има леко мръснишки или невинен поглед. Двете крайности са много възбуждащи. Все пак предпочитам да е мръсница, да си пада малко по перверзиите. Гърдите ме възбуждат много. Мога да ги смуча и докосвам с часове.

Фен
    Град
    House Music
    Точно така жени с големи гърди(За тия с малките да си сложат силикон)Също така е малко по едри не некви дребни и слаби... та кадето фанеш и то само кокало... яка кака
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Nebesen_back
    Guest
    Аве пичове, повечето нещо май не сте разбрали въпросът. Има известна разлика между това като видиш мацето и да искаш веднага да я наеб*ш и да ти хареса(или лошия вариант да се вклюбиш) и да тръгнеш да зарибяваш(което като се замисля е пак със същата цел де но е по-различно). Мен най-много ме привличат краката(като ги събере и в горната част пак като са разтворени издивявам ) и частта от корема, която е между триъгълника и пъпа. А между другото воообще не ме кефят големите бомби чесно, даже напротив. Ама да не са като стотинки под балатум де , а ако са стегнати и повдигнати е бомба

мен пък ме възбуждат готиноте устни, езика да е готин и палав... иначе много е важно да е с големи гърди и да не е клиощава... разбира се да се поддържа!! това май е най важното

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MilanFen
    мен пък ме възбуждат готиноте устни, езика да е готин и палав... иначе много е важно да е с големи гърди и да не е клиощава... разбира се да се поддържа!! това май е най важното
    естествено,страшно важно е да са и големи гърдите! просто ако са и по-малки от дините в хасковско, най-добре да се застреля щото ще си умре девствена. а иначе тя може и нищо да не прави,само да си лежи отдолу,ама нищо- те циците и нали са грамадни и ще се люшкат там,ще създават някъв такт.а че като погледнеш през едното ухо и се вижда светло не е важно -няма да си говорите я!

пп: сори ама не се сдържах! било много важно да са и големи гърдите .. той главно всеки девственик така говори...

За мене не е толкова важно, но пък всеки си има предпочитания.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от MilanFen
    естествено,страшно важно е да са и големи гърдите! просто ако са и по-малки от дините в хасковско, най-добре да се застреля щото ще си умре девствена. а иначе тя може и нищо да не прави,само да си лежи отдолу,ама нищо- те циците и нали са грамадни и ще се люшкат там,ще създават някъв такт.а че като погледнеш през едното ухо и се вижда светло не е важно -няма да си говорите я!

пп: сори ама не се сдържах! било много важно да са и големи гърдите .. той главно всеки девственик така говори...
    Ми във същност той е прав - важно е, и май ти ще си останеш девствена с тия копчета за асансьор .

Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
    Ми във същност той е прав - важно е, и май ти ще си останеш девствена с тия копчета за асансьор .
    кхх ми ти като не разбираш сигурно ебати
    не си виждал цици наживо ама ае ся...нали тряа
    са напраим на важни и готини
    големината на циците не е важна, важно е ...абе аз
    откъде да знам
    тъп си.
    п.с. казва се асансьорни копчета
    п.п.с.а ние кфо да кажеме като повечето мъже сте с клечки за зъби вместо пишки?ама не се оплакваме налитака че не се прави на мн оригинален щото със сигурност и ти не си перфектен!!!
    п.п.п.с.не съм девствена и циците ми са като копчета за асансьор.проблем???
    ...Romance Is For The Weаk-Minded...

Guest
    Та викаш клечки за зъби а ? Мноо ми е интересно колко голям можеш да поемеш щом ти били малки пишките на момченцата, аз ако ти го вкарам сигурно ще почнеш да ме буташ да изляза бе малката .

Моля, не превръщайте темата на чат с излишни коментари!
    Благодаря.
    Moderated by BABY_SEXY_GIRL

ludi4ka
    Guest
    aide vsi4ki jenki s malki cici da zaminavat pri doktor serdev za silikon

Голям фен
    Град
    големото село софия
    Цитирай Първоначално написано от ludi4ka
    aide vsi4ki jenki s malki cici da zaminavat pri doktor serdev za silikon
    мойте цици дори и да ги нямаше пак не бих си турила силикон. жалко че няма лекари да присаждат мозъци за такива като теб
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Фен
    Град
    Germany
    dupeto liceto i ...da ima ne6to v glavata

Обичам хубави гушки :Р

Град
    in da ma3x
    stranno ama az se vazbjdam mnogo ot hubavo stoq6ti jenski boxerki a drugoto sa dobre oformenite gari(moje i da ne sa tolkova golemi)

тцтц
    Guest
    Хаха, вие направо ма размазахте. Мом4ета един мн мн голям съвет гледаите гаджето ви да е с големи цици, ама първо я погледнете без сутиен, 6тоот 4естно... кат си мислих 4е на една и са супер яки, маико кат я видях без сутиен бяха виснали до над пъпа отвратих се!!!! Гадоооост, да са нормални ама не да имитират жися6тите градини на семирамида

Цитирай Първоначално написано от mAdn3ss_
    Обичам хубави гушки :Р
    колега гушките са убаво нещо найстина

а относно аз какво харесвам не ща да е някакво чудовище с цици кат баскетболни топки или стотинка под балатум благодаря

Abe ei,mom4enca malki!Nqkoga 4uwali li ste 4e"golemite cici razseiwat dobriq eba4"?A i kwo zna4enie imat cicite pri polojenie,4e mackata e stra6na w legloto i moje da ti dostawi mnogo po-golqmo udowolstwie ot nqkoq macka s golemi cici?Offff....ama i wsi4kite ste edni "razbira4iiiii"...naprawo padam ot smqh s was! Ako wa6ite priqtelki sa s malki gyrdi,a wsi4ko w tqh wi hareswa i use6tate,4e se wljubwate...?K'wo?6te q izgonite li?Ili 6te i kajete da si naprawi pyrwo silikonowi cici i posle da doide pri was?Mi...te cicite mogat da se ugolemqwat,ama wa6te malki mozyci i malki ... atribute-ne!haahahah

Guest
    Цитирай Първоначално написано от petq_87
    Abe ei,mom4enca malki!Nqkoga 4uwali li ste 4e"golemite cici razseiwat dobriq eba4"?A i kwo zna4enie imat cicite pri polojenie,4e mackata e stra6na w legloto i moje da ti dostawi mnogo po-golqmo udowolstwie ot nqkoq macka s golemi cici?Offff....ama i wsi4kite ste edni "razbira4iiiii"...naprawo padam ot smqh s was! Ako wa6ite priqtelki sa s malki gyrdi,a wsi4ko w tqh wi hareswa i use6tate,4e se wljubwate...?K'wo?6te q izgonite li?Ili 6te i kajete da si naprawi pyrwo silikonowi cici i posle da doide pri was?Mi...te cicite mogat da se ugolemqwat,ama wa6te malki mozyci i malki ... atribute-ne!haahahah
    Не ако се загледаш малко по нагоре ще видиш че съм написал че точно се влюбих в момиче с не чак толкова големи и хич не я изгоних а напротив - тя ме изгони ма тва е друг въпрос.

Guest
    useshtam kompleksa "cicite mi sa mnogo malki" v teb

Точка 9 от правилника.

Голям фен
    Град
    големото село софия
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    useshtam kompleksa "cicite mi sa mnogo malki" v teb

Точка 9 от правилника.
    защо непременно всяко момиче което си признава че има малки цици е комплексарка?
    като гледам какво е написала, дори и да са и малки, вече отдавна се е приела каквато е - за което много я уважавам, на малко момичета не им пука колко са им големи циците.
    мисля че такива като теб са мааалко повече комплексари - хвали се наляво и надясно колко му е голям УЯ, пък после като свалиш гащите с лупа не се намира...
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си