- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мъже, аре да си кажем направо кое в жената възбужда най-мног
Аз момиче с гръдна обиколка по-малка от моята не признавам(106)Абе ако трябва сериозно циците са много важни, ама се гледа момичето като цяло.
awe mom4eta stiga s tiq cici we...zamislete se..ako jenite bqhme suzdadeni bez cici kakvo 6tqhte da gledate????
Твоето мнение е абсолютно лишено от смисъл. Ми да те питам ли к'во ще стане ако ние нямахме пишкиПървоначално написано от slim_shady_lady
![]()
аххахахаха аре бе вий съвсем се отклонихте от темата.Между другото айде и аз да кажа нещо- на днешно време не се срещат много често момичето с големи гърди..... пък и кво хубаво има в тях... осфен да ги мачкаш друго не виждам!Та,за въпроса кво възбужда най много - само едно ще ви кажа Очите и Косата Имат Най-Голямо Въздействие !!!
![]()
къде си в тази нощ, когато мъртвите не са още в земята, а живите не са родени...
Е дойде и моето време да си кажа ......
1 Момичето трябва да ме привлича на външен вид
2 Момичето трябва да е много ама много страстна .... защото иначе няма да се разбираме ....
3 Момичето трябва да има стил които да си подържа ....
4 Момичето трябва да може да се целува леко мръснишки
5 Момичето трябва ... да има малки(средни) стегнати (спортни) .... с малки зърна
6 Момичето трябва да има малко стегнато дупе ... и самата тя да не е дебела ..... и да е към 170..... висока
7 Момичето трябва да си поддържа косата .... дълга и красива (по възможност на големи къдрици)
8 Момичето трябва ........ аи стиа толкоз че ще ви мързи да го четете
Ако има такова момиче да пише![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/
очите, устните ,кожата
за мен те са най-възбуждащи
e az pyk nqmam tolkova iziskvaniq kym momi4eto.
V edno momi4e moje da mi haresa dupeto, gyrdite, o4ite. prosto vseki pyt e razli4no.
Какво ме възбужда в една жена? Дупето, нямам точно определен тип дупе, кефят ме и малки дупета, кефят ме и малко по-закръглено, все пак да има кво да се барнеЦици, незнам кво толкова, нещо нормално, ако искате вържете едно важе за някоя кола, после вържете 1 щипка за него и първо на едното зърно, после на другото, ето и вие 'събратя' ще имате цици
Кефят ме бедрата, т.е зоната точно под пъпчето, както и самият пъп ... тази част определено може много да ме възбуди (особено с едни прашки ниска талия. Като цяло дупето, пъпа и бедрата
Всичко друго е просто екстра
И да лъха на мръсница, т.е сладко перверзна :P
Абе ти що си си направил нов усер? И кво прави нали знаеш койПървоначално написано от NoEx
?
Точка 9 от правилника.
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
една стара тема. но мисля си, доста по-интересна от някои нови. сега ето че някой пише в нея, за да я изкара напред и да се напълни с мнения. и кой друг, освен автора. даже неизказал мнението си. а то е просто - истинската еротика е в очите
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Вече имам чувството че нищо *хлъц* не може да ме възбуди в жената.Всичките са толкова *хлъц* едни и същи са (еднакви).ЕБАСИ.Иначе АКЪЛ да има ,не да е с мозъчни гънки изгладени от/като с ютия *хлъц*.Очите (в тях е истината) са огледало на душата.Устните ме възбуждат когато са копринени и без всякакви мацала и пляви по тях.Вселенски сдух *хлъц*.
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
стига с тея цици бе!
пфуу...цици, та цици...ми аз нямам, ама пак ме харесват, нали??
до преди време си мислех, че някой ден бих си сложила силикон, но сега, особено като ви чета мненията, все повече и повече се убеждавам, че дори и да имам възможност НЯМА ДА СИ СЛОЖА СИЛИКОН!
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Погледа.
Докосването.
Гласа.
тези три неща не се променят с времето и по тях можеш да познаеш любимия 4овек дори след години, дори живота да ви е поо4укал и попроменил.![]()
но някои неща са неподвластни на времето.
Усмивката и гласът.
кое е възбуждащо според мен .. един влажен невинно-мръснишки поглед..![]()
алелуя.
Jenite obi4at da se 4uvstvat uhajvani,da im se svaliat zvezdi,da im se govoriat nejni i mili dumi,a sto se otnasia do samia sex nai-mnogo edna JENA se vazbujda ot predvaritelnata lubovna igra s mnogo nejnost i laski,posle edno hubavko lizane i nakraia zdrav i prodaljitelen sex))))
A NAS MAJETE...ni vazbujdat o4ite i,pogleda,hubavite gardi i zadnik,dalgite kraka i ne na posledno miasto 4ara i usestaneto za istinska jena,takava koiato moje da bade sablaznitelka,ku4ka i nejna ednovremenno..)))))
Ми, мен адски много ме възбужда, когато едно момиче ме погледне секси, сякаш иска да го направим веднага където и да е. Мн би ме възбудило едно момиче ако иглежда с къса прилепнала пола + прилепнала тениска. Говоря само ако момичето е секси, не мога да гледам някакви пълни льохми да ми се правят на мацки.