.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Guest

Dali sam bremenna???

Posledniqt mi polov kontakt be6e predi okolo 2 sedmici.Nqkolko dni sled tova mi doide menzisa i mina normalno.No sega ot nqkolko dni kape po malko.Te4nostta e tamna i ne e krav.Oba4e prodaljava da kape po mani4ko.4uvala sam 4e pri cvetnata bremennost menzisat idva,no po-4esto i e stranen.Zatova sam mnogo pritesnena.Neznam kakvo da pravq i se nadqvam 4e ste mi dadete nqkakav savet.

Голям фен
    Град
    големото село софия
    кървенето при цветната бременност няма нищо общо с цикъла.
    а половия ти контакт с предпазни средства ли беше ? и какви?
    мисля си че най-вероятно е някаква инфекция, така че се посъветвай с гинеколог - не хапят
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
    кървенето при цветната бременност няма нищо общо с цикъла.
    а половия ти контакт с предпазни средства ли беше ? и какви?
    мисля си че най-вероятно е някаква инфекция, така че се посъветвай с гинеколог - не хапят
    Polzvahme prezarvativ no vse pak bqh malko piqna i ne pomnq vsi4ko.A predi sam go pravila i bez predpazni sredstva.No edva li ima zna4enie zastoto be6e predi 2 meseca.

Супер фен
    Град
    sofia
    ne si bremenna

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    ами нормално е последните дни да ти е по-слабо все пак...щом казваш,че ти е дошло хормално и сега тече по-малко би трябвало да ти свършва...ако вече е спрял мензиса и тече пак значи може би нещо не е наред,но не си бременна щом ти е дошло

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ...Polzvahme prezarvativ no vse pak bqh malko piqna i ne pomnq vsi4ko.A predi sam go pravila i bez predpazni sredstva.No edva li ima zna4enie zastoto be6e predi 2 meseca.
    Доколкото знам има инфекции които се проявяват след време,за това и според мен за момента най добрия вариант за теб е ЛЕКАР

Поздрави и оздравяваи бързо!

Фен
    Град
    Wherever I Want.....
    По описанието ти много трудно може да определя какво е. Ако е нямало разстояние между двете кръвотечение най-вероятно просто менструацията ти се е удължила леко.Съмнявам се да е цветна бременоост. Просто отиди най-добре на лекар и нека ти направят изследвания да си спокойна Не отлагай по-добре се пристраши с лекаря, но да знаеш че всичко ти е ок.
    I wanna kiss you in paris
    I wanna hold your hand in rome
    I wanna run naked in a rainstorm
    Make love in a train cross-country

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    sas sigurnost ne si bremenna sled kato cikala ti e do6al kakto obiknoveno ,to nqma kakvo da se pritesnqva6,a za te4enieto-moje da e nqkakva infekciq,ili ne6to si nastinala i qi4nicite ti otdelqt takava te4nost,idi na ginekolog,ne se pritesnqvai,nqma stra6no
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си