.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Искам да влизам автоматично с всяко посещение

Наистина искам, но защо не мога?

като се логваш отбелязваш "искам да влизам автоматично след всяко посещение", но после НЕ натискаш изход

Любовта е най-висшата степен на омразата

Е, не съм тъпа все пак.Ясно, че като пускам тази тема значи, че съм пробвала да го отблежа и то сто пъти.Преди нямаше проблем, но сега нещо не работи?!Поне при мен...

ааа лелееее, кфа съм била умна и аз
    ммм нещо откакто смениха основния стил и auto login- a умря

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Ами на мен ми става ... ама одеве като отворих сайта и не бях логната Много е гадно и някой път ще взема по грешка да пиша като гост
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

mislia che tova e problem na browsera. Opitaite da izteglite browsera firefox ot tozi adres:

http://download.mozilla.org/?product...win&lang=en-US

testvaite s nego i pak pishete ako ne stane za da vidim kakvo mojem da napravim

Град
    София
    Аз съм си с Firtefox и всичко си става, но и с IE пак си става. Виж дали са ти разрешени бисквитките, щото ауто логина оставя бисквитка за да те помни.
    Chainer's dark gift to a darker soul.

И при мене вече не става номера и се дразня зверски много ама няма начин

opitate slednia nomer, vlezte v siata i se lognete, izkluchete browsera i pak vlezte v siata - i vijte dali ste lognati? Principno pri men bez da otbeliazvam da me pomni izvestno vreme me pomni i dori da izkluchvam browsera pak me logva avtomatichno. Ako tova raboti i pri vas shte napravia sesiata izticha sled po-goliam period a ne kakto e sega niakolko cahsa/minuti.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си