- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Болки в топките?!?
Странно ми е защо, но от около шест месеца, от време на време, ме болят топките.Например след мастурбацияи после ме болят два дена.Дали е свръзано с операцията кат обях малък???Имам херния - оперираха ме от апандисит и мисля, че е възможно.Но е една такава гадно болка се едно съм ги стиснал.Става само понякога, не мн често, ама понякога ми писва...Някакви предложения или съвети
![]()
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
нормално е и няма нищо общо с операцията
АЕ, ми аз с 2 хернии - отляво и отдясно, апандисит, втори апандисит(така му викам, пак ми Праиха една малка УпераТСиА щото част от коница останал като го махаха) начи аз требе да съм импутентен или да съм умрял до ся от болка![]()
АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА
Xaxaxaxa, само питам...значи ми няма нищо, така ли?!
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Spoks...В тази възраст е нормално![]()
Не съм много наясно с тези неща,но доколкото съм чувала,когато едно момче има ерекция,а не се стигне до изпразване,после започват да го болят топките...А може да има и нещо общо с операциите,които са ти правили.За да се избавиш от безпокойството,отиди на уролог,няма от какво да се притесняваш
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
ОоооО миличкия тои,болят го топките![]()
Ами пробваи някоя кака(нямам предвид мен)да ги масажираи дано да ти мине
![]()
![]()
Да не си палувал в някой рейс и някоя какичка да ти е нанесла силен удар с островръха обувка в кайсийките![]()
![]()
![]()
Аз съм **** терорист,защото знам кое е най-добро за **** ми !
Admin-Coki:
Подобни нецензурирани думи са забранени.
Да не те рита някой ама редовноПървоначално написано от morsmordre
. Споко не може да е от операцията. Просто си бъгав.