- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обица на пъпа?
Iskam da popitam nqkoi koito si e probival pravili li sa my ypoika i kakva?
Du6i4ko, ne o4akvai da ti slojat upoika... Az si go probih i da ti kaja ne boli tolkova... vsy6nost az bqh tolkova pritesnena, 4e po4ti ni6to ne usetih... Syvetvam te da si vzeme6 nqkoq priqtelka da ti syrji ry4i4kata, az taka napravih... ama 4estno kazano neq q bolq pove4e ot moeto stiskane, otkolkoto men ot probivaneto :P
Aide uspeh ako re6i6 vse pak da go probie6 ! Ama vnimavai kade 6te otide6, gledai vsi4ko da e sterilno i iskai vsi4ko da se otvarq pred teb. Gledai i obecata da e ot ka4estven material, 6toto ina4e trudno zarastva. Samo ne se 6a6kai !
The art of love is not to let your heart get broken !
Mne be..shtoto me naplashiha che slagali upoiki s injekcii.Ti zlaTna li si sloJi?
Ami iskah da popouitam s kfo ti go probiha togava-s igla,s abokat ,s pistolet li s kfo?![]()
mi az lichno iskam upoikane da zaspa izcqloo mi chastichna da mi istrypne mqstoto mislq che e p0..dubre 6toto az ne moa da izdyrja inache..edna moq priqtelka sama q probi nqa proplem 1 godina ve4e ..druga puk v chujbina .. tam slagat upoika ama neznam kade v pld slagat upoika.. a ne mi sa hodi v chujbina
xaxa pone za tfa de
te go pruskat sus sprei, taka ili ina4e 6te ti istrupne, tva si se vodi pak upoikaПървоначално написано от thirteen
)), nqma stra6no
![]()
Mda az za spreq imah predvid shtoto shte hodq pri doktor a ne vyv studio,zatova.
Na men mi go namazaha s nqkakva zelena gadost,no 4esno da ti kaja polza ot neq nqma,za6toto tq dokato podeistva ve4e sa te probili i si si tragnal!nqma stra6no,ne boli izob6to samo edin suvet-ne si probivai pupa s pistolet!!!!1 priqtelka si go probi taka i posle i te4e adski mnogo krav i q bole6e 1 sedmica!USPEH
![]()
LOVE IS LIKE WAR!EASY TO START,HARD TO END,IMPOSSIBLE TO FORGET!
Абе да ти кажа и аз исках упойка,ама ме разубедиха,защото за да има ефект трябва да се сложат няколко инжекции.Тъй,че по-добре направо да ти пробият дупката,отколкото първо 2-3 инжекции,които я подеистват,я не!Споко процедурата трае точно 10 секунди,а болката е като от ужилване на оса.Аз много се бях наплашила и точно в студиото бях на път да се откажа,ама бях с една приятелка-и тя ме накара.Иначе си ме боля,ама трай бабо за хубост!Първоначално написано от thirteen
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
охххх БОЖЕЕЕ, кфи са тия лиготии!?! изкарвате го тфа фсе едно ше ви колят!?! упойка за 1 десетсекундно боцване...!?! разбирам на клитора да ти правят - добре нека с упойка да е, но за някъф келяф пъп.......
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Упойка не слагат. Понякога слагат само някакво спрейче, което ама нищо не ти упойва. Но за 2 минути няма да умреш от болка. И прочети темичките за пиърс от преди!
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
КОЙ ВИ КАЗА ЧЕ НЕ СЛАГАТ??? НА МЕН МИ СЛОЖИХА![]()
Моята си я правех при една лекарка, която прави и пиерсинги и тя на всеки слага упойка. Слага ти упойката и венага пробива...Аз на 2 пъти съм си пробивала пъпа и мога да ти кажа, че и без упойка НЕ боли, само щипе![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Защо го пробива два пъти? Моля ти се разкажи ми на ЛС.Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Abe q kajete ako kojata ti e mnogo 4uvstvitelna i u6ite ti se vazpalqvat dali ne moje da stane sa6toto s pupa...A nqkakvo izsledvane za tova, dali tqloto mi 6te prieme obecata moga li da si napravq??
![]()
Можеш да си ноправиш тестове за алергии,но не мисля,че много ще помогне!По принцип обиците са от медицински материал,който не би трябвало да предизвиква дразнения.Може да се инфектира ако не го поддържаш добре!Мястото трябва да се дезинфекцира 2-3 пъти дневно около 1 седмица.Също така не трябва да го пипаш-особено с непочистени ръце.Не трябва и да се къпеш в басейни,в морето и тн,поне докато не ти зарасне дупката.А да и забрави за коремни преси и други упражнения за корем поне за 2 месеца!Ми май това е другото за студито си го знаеш-всичко да е стерилно!Първоначално написано от Анонимко
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
q, q.. s kfa upoika... 4e mi trqq tuka da se probivam..Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=13791
Прочети го.Има инфо и за пъпа.А м/у другото тази събота ще дава по огледала как на няква и пробиват па.Съветвам теда го гледаш,може да е от полза![]()
ot kolko 4asa 6te davat "OGLEDALA"
От 10 сутринта![]()
хех на мене не са ми прайли упойкаама и не ме болеше много ся даже съжалявам че не гледах
((( тцт
Ами на мен ми го проби хирург и ми сложи упоика и изобщо не ме боля - нито упоиката нито след това...
Здравейте,виждам че на мн хора помагате и за това и аз мисля да се обърна към вас..за съвет или помощ...аз се дупча за втори път-първия път организма ми я отхвърли cry cry ..се пак се надупчих,разбира се ha обичката ми е на две седмици..в началото наистина беше мн добре и вс беше безупречно но сега вече почна да почервенява мн ме боли и тече лимфа...оххх това г/у нормално ли е?промивам с кислородна вода по 1-2 на ден защото така пише не опаковката не повече от 1-2..промивам вече 2 седмици..трябва ли да я спра?какво да направя за болката?и пъпа ми е наистина мн мн зачервен а и да бели се коричка...попринцип чета,че това е наистина нормално,но де да знам чак толкова червено...и боли cry cry охх какво да направя,не искам и тази да загубя..не искам да пробвам с антибиотк защото миналия път пак като ми беше така,макар и на 4 месеца...почнах да промивам с антибиотик и на втория ден организма ми изхвърли обецата и затова си мисля че е от това,защото колкото и да беше заречвено и да болеше ми каза лекарката (с която се консултирах) че не е толкова зле и не е почнала да мигрира...имаше си достатъчно койа и т.н. смао грешката ми беше че мн бързо смених обицата и то сам с тежки висящи...МОЛЯ ВИ,наистина ви се моля...ПОМОГНЕТЕ МИ!!п.п.вярно ли е че спермата също лекува пиерсинг и по-бързо заздравява :P :P ако е така..да кажа ли на проятеля ми? :P :P и колко време трябва да е минало от пробиването за да пробвам?
Аз имам.Изобщо не ме боля.Нищичко не усетих,то става за 1 секунда.Спокойствие се изисква. Пък и ако толкова много искаш пиърсинг там ще забравиш да се тревожиш за болката.
Нормално е да е зачервено и да има лимфа,би трябвало да знаеш,при положение,че си се пробивала и преди.Спирай кислородната вода- тя изсушава кожата. Промивай с физиологичен разтвор.Първоначално написано от leilla
мерси за отговора...но се пак нормално ли е да е доста зачервено и подуто се едно набира нещо,мазах с йодасепт но не излезна гной..това значе ли че не набира гной..но и малко ми прокървя...![]()
ПОМОЩ!!! какво да правя?