.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87
    Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от leilla
    мерси за отговора...но се пак нормално ли е да е доста зачервено и подуто се едно набира нещо,мазах с йодасепт но не излезна гной..това значе ли че не набира гной..но и малко ми прокървя... ПОМОЩ!!! какво да правя?
    Къде си се пробивала?
    Ако сложиш снимка ще е добре.Може да си го замърсила нещо.Промивай го няколко дни с физиологичния разтвор,а ако не спадне подутото мажи с антибиотик или най-добре иди там,където си се пробивала(в някое студио,надявам се)и се консултирай там.

пробих се в студио,ама този които ме проби даже ми каза и да промиваш и да не промиваш-се тая..аз се пак промивам де...ша ида и при него ама кои знаи кво този път за измисли да ми каже...пък уж е мн прехвален..п.п относто снимката хах ми нз как да я кача..

пробих се в студио,ама този които ме проби даже ми каза и да промиваш и да не промиваш-се тая..аз се пак промивам де...ша ида и при него ама кои знаи кво този път за измисли да ми каже...пък уж е мн прехвален..п.п относто снимката хах ми нз как да я кача..
    Снимката я качи примерно в tinypic.com и просто после дай линк.

Ако не помине до 3-4 дни почвай с антибиотик да го мажеш- най-добре с този,с който са ти казали когато са ти правили пиърсинга.
    Между другото в кое студио си ходила?Не ми се вярвя някой специялист да ти каже,че е все тая дали го промиваш и мажеш или не.

ми аз съм от плд при един Божо...не поман как се казваше студиото...тои прави и пиерсинг и татоси..ама нищо не ми е казал на антибиотк..аз преди като си бях пробила 1 път пъпа го пръсках с bivacin обаче само 1 ден,на другия се наложи да си махна вече обичката и затова си мсиля че е от антибиотика,защото предишния ден си имах и достатъчно месо на др ден вече почти нямаше..п.п.този bivacin ми го предписа личната лекарка защото се консултирах с нея,ама нз тя колко разбира от такижа работи...

Има различни антибиотици - банеоцин,оксикорт,гентамиц ин.Аз лично се мажех с гентамицин.Засега не прибягвай към антиботици,просто почиствай редовно и за няколко дни трябва да мине.

ох дано мн ще съм ти благодатна аз и сега съм де... мерси наистина и ще те държа в течение,ако имаш възможност отново да ми помагаш...

ох дано мн ще съм ти благодатна аз и сега съм де... мерси наистина и ще те държа в течение,ако имаш възможност отново да ми помагаш...
    Моля,за нищо. Ако искаш пиши на лично или дай скайп за по-лесно.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    хъъммзз и мене ме пробиха без опойка преди ходина и 2-3 месеца..и всичко си беше океууу...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ква упойка .... ?!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Амм..и аз ще се пробивам амаа лятото дано нямам такива подуванета и глупости а относно упойката мисля че няма смисъл казвали са ми че не боли мн мн

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от alien_f
    Na men mi go namazaha s nqkakva zelena gadost,no 4esno da ti kaja polza ot neq nqma,za6toto tq dokato podeistva ve4e sa te probili i si si tragnal !nqma stra6no,ne boli izob6to samo edin suvet-ne si probivai pupa s pistolet!!!!1 priqtelka si go probi taka i posle i te4e adski mnogo krav i q bole6e 1 sedmica!USPEH
    Не би трябвало да има кръв,когато си дупчиш пъпа.Може да е зачервено,но капки кръв не трябва да има.С пистолет НЕ СЕ ДУПЧИ ПЪП.Моя го дупкаха преди почти 3 години и болеше,колкото когато ти взимат кръв от ръката.С абокат.3 месеца течеше лимфа и се зачервяваше и сърбеше-тогава бях със сребърна обица.Купих си златна (не жълто,ами бяло злато,защото жълтия цвят не ми харесва) и след като я сложих си зарастна и всичко си дойде на място.Купувайте си пиърсинги само от реномирани студиа,а не от магазини за сребърна бижутерия,защото металното тяло което се държи на пъпа доста често е тенеке,родий или сребро,което не се понася от тялото.
    Има едно спрейче-антибиотик.С него става по лесно,отколкото да го промиваш и т.н.Питайте в аптеките,те ще ви кажат кое е,че съм забравила вече.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    На мен ми сложиха някаква местна, но не знам точно каква. Аз съм малко страхлива и не бих се решила без упойка
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

xaxa ... ami az predi okolo 3 meseca si slojih obica na papa , i beshe bez nikva upoika,samo mi namazaha papa s spirt i tva beshe (da ti kaja 4estno ne boleshe koi znae kolko,savsem leko kato 6tipene,i to zaradi spirta),probivaha mi go s pistolet ..... ! Saamo she ti kaja 4e kogato ti smenqt medicinskata obica,boli adski mn,pone pri men beshe taka,zashtoto se sabirat strup4eta ot zasahnalata krav i gnoita malko gadni4ko go obesnih,ama karai ... xaxaxa
    SkrOmNoSTaA e Ka4eSTvO,KoeTo PriTeJaVaT TeZi,KoiTo NqMaT DrUgi Ka4eSTvAaA ! :P

Попринцип знам че пиърсинг не трябва да се прави от лекар.Но както и да е, не знам защо. За упойката- на повечето места, до колкото разбрах, докато събирах информация за моята обеца, не слагат. Бях се притеаснила, а то се оказа че няма за какво. Не боли чак толкова много. Пробиването трябва да се прави с абокат,а не с пистолет. Абокадът е много остър и кръгъл и прави дупка, докато пистолетът цепи кожата с обецата, а тя не е толкова остра като абокадът. За това и после зарастването на дупка, която е правена с пистолет отнема повече време. Не трябва и да се пробива с пистолет и защото се хваща по-малко кожа. Това също е лошо за пиърсинга на пъпа. Моят пиърсинг си го направих в студио Моника на Графа. Чувала съм много добри отзиви за това студио. Направи ми го за няма и 3 минутки(на мен ми се стори много дълго). След това оказанията как да се грижа за него: къпане най-малко веднъж на ден, първата седмица поливане с кисловодна вода, после подсушаване(и мазане с гелчето,което ми дадоха)по 4-5 пъти на ден. Втората седмица по 2-3 пъти и после нямаш проблеми. И така имам я вече 1 месец, а от 3-тата седмица си е екстра. Само дето се наплаших от всичките неща,които четох в интернет. Попринцип това е най-бавно зарастващият пиърсинг- от 3-6, дори 9 месеца. До колкото знам е по-добре да се правят такива манипулации зимата, защото няма толкова много бактерии. А и лятото как ще се топнеш в морето с нова дупка- не става, водата е много мръсна и има риск от инфекция.
    Айде стига толкова от мен за сега :P

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Как ще се дупчите с пистолет бе?! И не се дупчи при лекари,а при професионалисти!!

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от Sn1p3r_BaBy
    Как ще се дупчите с пистолет бе?! И не се дупчи при лекари,а при професионалисти!!
    +11111111111 \/

ами и аз имам на пъпа и никва упойка не ми слагаха,то да ти кажа кат ти забият инжекцията пак си боли така,че смисъл няма,а тия спрейове ги слагат само ей така те не вършат работа,защото действат само на лигавицата и така.И спокойно не е чак огромна болка после си се кефиш пък на яка обичка и си заслужава малката болка!Успех
    Не съм надута,а просто съм разглезена

ako iska6 moje da ti slojat upoika no i bez neq ne e bolka za umirane

луди ли сте бе

az syshto imam obica na pupa ve4e blizo 10 meseca kogato mi q sloji ne che me bolq tolkova kolkoto bqh pritesnena e boli no ne e koi znae kakvo sled kato mi sloji obicata mi kaza da si q pochistvam na den 5 pyti i da ne q pipam s mrysni race da ne q svalqm pyrviq mesec ili da q smenqm obache sled pyrviq mesec si q smenih za koieto syjalqvam poneje mi zarasna po trydno sled kato slojih drygata obica. Vajno e v nachaloto da si go pazish da ne se zacapva i da stoish s obicata s koqto ti e slojil tozi koito te e probil. A kolkoto do opoikata na men ne mi slaga samo mi go pochisti hubavo sys spirt.

Моя го пробих 3 пъти...
    1-вия...ми го пробиха в едно студио за красота,с абокат,без упойки,без подробности...не болеше...много
    2-рия път,пробих го,за6тото ми падна обицата...проби ми го лекар...хирург,с местна упойка,мноого ме боля,не можеше да ми пробие с абоката и ми го цепна със скалпел...не ми се 6те да си спомням кво изтърпях...преди 2 месеца си загубих топчето(винтчето)и ми зарастна...пробих си го сама 3 -тия път...и смея да кажа,4е не усетих болка

Град
    Бургас
    На мен ми сложиха упойка ама не такава със игла ,ами местна...просто ме напръскаха с някво спрейче,което не прави нищо да ти кажа...а ако те интересува дали ще боли... :P боли ама си заслужава...пък и болката не е много голяма.Мне поне не ме болеше много
    Най-същественото е невидимо за очите...

Да, на мене ми сложиха местна упойка.Не болеше много спокс
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си