.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 87
    hora iskam da vi pitam -predi nqkade 3 meseca si slojih obica na pupa.V na4aloto be6e xtra,sled okolo sedmica vze da se za4ervqva,a poslednite dni ima dori kruv! Normalno li e tova,znam,4e po princip tam zarastva bavno,no 4ak puk tolkooooooova....

хора а я ми кажете тея които са си пробили пъпа-след колоко време ве4е можете да правите упражнения

geisha, да нормално е. Не се притеснявай ще й мине след няколко седмици. Сега това е ново за организма, трябва време докато стане нормална дупка.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от geisha
    hora iskam da vi pitam -predi nqkade 3 meseca si slojih obica na pupa.V na4aloto be6e xtra,sled okolo sedmica vze da se za4ervqva,a poslednite dni ima dori kruv! Normalno li e tova,znam,4e po princip tam zarastva bavno,no 4ak puk tolkooooooova....
    нз за тебе обаче имам изключителен страх от инфекции...пиърсинга ми се е зачервявал 1-2 пъти досега и само като забележа се побърквам...употребявам по едно шишенце спирт просто при промиване...чуй сега какво да направиш...измивах си ръцете перфектно,взимаш една чашка ,памук и спирт...дезинфекцираш си ръцете със спирт като едва ли не ги поливаш...след това дезинфекцираш пъпчето си със спирт като напражо изливаш спирта във него и махаш обицата...сипваш спирт в чашката и я оставяш там 1 минута някаде да се изчисти хубаво...после пак си я слагаш след като дупката ти е добре промита...важното е сичко да е добре дезинфекцирано...може да ви звучи супер ненормално ама аз това го правя и наистина мн ме е страх от инфекции на каквото и да е ...
    Най-същественото е невидимо за очите...

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от www
    хора а я ми кажете тея които са си пробили пъпа-след колоко време ве4е можете да правите упражнения
    нз чоек....не е много може би след седмица си готов за упражнения (всякакви)
    Най-същественото е невидимо за очите...

Град
    софия
    mi az ni6to ne usetih slojiha mi nqkukuv sprei i dokato usetq prosto kato leko u6tipvane i bqh gotova (cqla panika za ni6to) samo 4e az moq si go probih v 4ujbina taka 4e nz za tuka kak e... 6tom e pri lekar se tr da ti slojat upoika
    I don't wanna be with you again... I DON'T WANNA SEE YOU stay away!!! tell me why should I waste my time to make you mine...

am hoRa probih se v4era ii iskam da vi popitam s kvo se promivate 6toto az samo s kilsorodna voda ii se maja s gentamicin dali da se promivam i s spirt ili nqma nujda za sega ne me boli mn nqma mn za4ervqvaniq .. mersi predvaritelno :P

Iskam da si napravia obi4ka na pap4eto...samo deto v Burgas niama dobri studia(pone spored men)...ta.. ako otida pri lekarkata si,tia 6te moje li???I triabva li oarvo da si kupia niakakva specialna obeca??

Повече от фен
    Аз пък искам да питам като си махнете обицата зараства ли дупката и остава ли някакъв белег? Също бях чула, че обицата на пъпа може да причини усложнения при раждане.. Ии малко се наплаших..Не си заслужава да имам проблеми заради една обица..Иначе много се навих

Мега фен Аватара на mynichka
    Аз бях без упоика и не болеше кой знае колко ..някаква минимална болка, аз очаквах да пищя там..пък то и с абокат пробиват
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на dead_princess
    Упойка се слага на езика и на по-болезнените места

Абе хора я се стегнете.. онзи ден се пробих.. бях със сестрами държа ми главата за да не гледам и всичко свърши за общо 10 секунди.. пробиването трае 2 секунди и да кажа честно мен не ме боля.. буквално като да те ощипят е .. така че.. споко и давайте желая късмет ..

Една фр се проби.Яко е, не я е боляло кой знае колко..
    ала бала

Не е кой знае какво наистина.Аз вчера си направих и усещах леко да ме щипе нищо повече.Сложиха ми упойка и това беше. Няма от какво да се плашите

ДА БЕ ХИЧ НЕ БОЛИ..БОЛИ СИ НО В ТЪРПИМО

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Mne be..shtoto me naplashiha che slagali upoiki s injekcii.Ti zlaTna li si sloJi?
    Ami iskah da popouitam s kfo ti go probiha togava-s igla,s abokat ,s pistolet li s kfo?
    pryskat sys sprei sled towa s abokata i si g0towa apsolutn0 nikakwa b0lka powreme i sled pr0biwanet0 pyrwite 2 dena lek0 0pywane k0gato sqdash n0 bez b0lki i takiwa prast0tii
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Я да го махате тоз спирт! По-зле става! Промива се с кислородна вода или физиологичен разтвор. Остава белег. На раждането не влияе, защото се пробива кожа, не се пробива нито матката, нито някой яйчник
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

туй с упойката е ебати глупостта. Няма да умреш. То дори не боли ами е някво като по-силно ущипване. Ай за няколко секунди нищо няма да ти стане. А и за да ти хване упойката трябва да е с инжекция, а то дали ще те боцкат с игла или с абокат се в гъз. А и тея "упойчици" със спрейчета не хващат нищо. Те се ползват само за лигавици, така че айде смело отивай да се дупчиш и никакъв спирт, освен ако не искаш да си преебеш пъпа! Спрете с тия глупави съвети. Ако не друго то прочетете поне малко в интернет бе
    Fuck you You fucking Fuckers

Супер фен Аватара на Me4encety
    ох аз кат подхвърлих ей така м/у идеята за езика те казаха че освен на ухото пиърсинг кат стана на 18 тааа ако си пробия пъпа ще го скрия от наще ама с кфо да го мажа след пробиването и примерно след колко месеца мога да сваля за кратко или да сменя самата обица?

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Град
    In your dreams...
    Искам да питам нещо,четох много,но нищо не ми отговори на въпроса.Та след седмица заминавам на море,ако тези дни си пробия пъпа,ще пречи ли солената вода?
    You're all I need,when I'm holding you tight ! <3

2 1 s t C e n t u r y G i r l

Цитирай Първоначално написано от SparkleKitty
    Искам да питам нещо,четох много,но нищо не ми отговори на въпроса.Та след седмица заминавам на море,ако тези дни си пробия пъпа,ще пречи ли солената вода?
    Да!

Град
    In your dreams...
    Оххх,ами след колко време след пробиването ще може да се влиза в море/басейн?
    You're all I need,when I'm holding you tight ! <3

2 1 s t C e n t u r y G i r l

Цитирай Първоначално написано от SparkleKitty
    Оххх,ами след колко време след пробиването ще може да се влиза в море/басейн?
    10 дена след като се пробих бях на басейн,като преди да вляза във водата мажех около дупките с Гентамицин.
    За морето-поне 1-2 месеца мисля

Оле мога ли да ви попитам и аз... понеже си пробих пъпа преди 3 дни и понеже аз си го пробих на обяд и до вечерта ми стана едно много тъмно червено петно около обецата и едно балонче ... и така вече трети ден...и ходих при момичето което ми го пробива, а тя е професионалист и каза че до сега не и се е случвало, но петното било от лимфни течности и щяло да се махне а за мехурчето нищо не успя да каже....и да питам някакви подобни случаи имало ли е?

Exclamation ;)

Цитирай Първоначално написано от nikoisi Виж мнението
    хех на мене не са ми прайли упойка ама и не ме болеше много ся даже съжалявам че не гледах((( тцт
    estestweno che shte sujalqvashhh .. i az sujalqvammche ne gledah ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си