- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обица на пъпа?
Здравейте !
Всеки го е страх от това но пък иска. И аз така много исках обица на пъпа с години даже но нашите бяха против естествено но един ден се реших просто така и отидох и се пробих.И аз очаквах огромна болка дрън дрън дрън ама то за толкова малко време става сек дори ,че докато си говорих не усетих кога вече бях пробита така ,че да не ви е страх. А след това се получава лека болка да но тя е докато свикнеш и въобще че имаш обица там и аз имам зачервявания но си я промивах с кислородна вода по нз колко пъти на ден както и с едно мазило което ми беше казал да си купя този който ми пробива пъпчето. И да вярно е че по трудно зараства там но пък ако имате търпение след време даже няма да се сещате че имате обица !
Крайно време е да спрем да се залъгваме с този и онзи .. нима ние не сме създадени за един прелестен Жребец ?!?
Аз все още нямам обеца, но много искам да си направя.. проблема е там,че прекалено съм страхлива и сигурно много ще ме боли (не мога да търпя на никаква болка)! Искам да попитам колко време след като се продупча е нормално да си сменя обецата и как се сменя? Само се маха топчето и се слага друго или и самото нещо на което се навиват топчетата? И също ако обицата се махне г/д след колко време зараства дупката? А й има ли някаква граница в килограмите или възрастта?
Последно редактирано от wiiwye : 05-25-2012 на 21:23
wiiwye граница в килограмите няма доколкото ми е известно. о.О
Иначе - зарастването е от 6 до 12 месеца. През този интервал от време не трябва да се сменя обицата. Аз моята я смених още на втория месец и само малко ми прищипваше като се къпех, ама иначе нямаше проблем
За болката - да, боли, ама не е нищо особено, така че - споко!
Едит: Темата е от 2005 м/у другото.![]()
Последно редактирано от Зайче.. : 05-25-2012 на 21:40
Благодаря за съвета, но все пак 6-12 месеца за да не се сменя не са ли малко много?
Не задължително да чакаш 6-12 месеца, просто е препоръчително.![]()
Тука само ъпвате някакви стари теми, за пиърсинги![]()
Абе спокойно не боли толкова и аз съм адски страхлива и не търпя на болка,ама това минава точно за 1сек.
Иначе обецата както ти казаха се сменя принципно след 6 месеца,ноо аз едва ли ще изтрая 6 ии сигурно и аз на 2рия месец ще си я сменя...Обецата е адски стегната така,че по-добре да отидеш при този,който те е пробил да ти я смени с нова. (бях пробвала да я махна сама преди няколко сед. и нищо не стана)
Аз така побързах да си сменя обицата на първия месец и много се възпали, за това не рискувайте!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
аз си пробих пъпа преди години и сложих обеца с винт. след две-три години докато се къпех ми падна и повече не я сложих. миналата година август реших пак да си я сложа и ме пробиха отново. мина почти една година, но въпреки това от време на време ми се зачервява и подува (може би защото дънките ми опират там когато съм седнала), понякога даже и кърви малко, но не ме боли. аз го промивам със спирт
Недей със спирт. Кислородна вода или физиологичен разтвор.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..