- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- li4na karta - globa???
pls nqkoi moje li da mi kaje kolko e globata za zapla6tane pri izgubena pasportna karta???
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
Хахаххахахах...Първоначално написано от kellybundy
Глобата е 20 лева, но ако кажеш че е открадната мисля, че няма проблем. Иначе след всяко вадене на нова карта глобата се увеличава. Пробвай с "изгубена". Аз по този начин мисля да се сдобия с картата на една приятелка. Тя трябва да си я сменя, а всместо да я върне ще ми я подари...
e edni poznati mi kazaha 4e ako e izgubena se pla6te pove4e otkolkoto ako e otkradnata
su6nost basi kvo zna4enie ima
az dori nz dali mi e izgubena ili otkradnata /;
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
дори и да не знаеш - казваш че ти е открадната, щото ще плащаш повечко. кажи че са ти откраднали чантата с личната карта вътре и толкоз
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Az dave щях da pitam kakwa e globata, щото...Mislih da kazwam, 4е освен всичко друго което са й причинила са я и ограбили. Някви такива си мислех. Пък туй много се зарибих да й взема старата карта. Голям кефПървоначално написано от chupacabra:)
Ама защо не помолиш две приятелки да питат поотделно и за двата вариянта. Ако искаш ся като излизам и ако видя ушат ще го питам, искаш ли![]()
zna4i ako kaje6,4e si q izgubila,pla6ta6
okolo 30 kinta,no ako se izhitri6 i kaje6,4e
sa ti otkradnali portmoneto,ne pla6ta6 ni6to![]()
ima li smisal da se nabutva6 s 30 kinta?!![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Мойта ми я откраднаха и ми искат 7лв затова че е открадната и 7 да ми извадят нова.
Ам..назнам..преди година-две беше 20 лева, а ся мисля, чев даже е по-малка глобатаПървоначално написано от miloto_girl-4e
(ся ти гледам снимките...сладурана)![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
emi ne znam,ne sam osobemno zapoznata,za6toto
do sega ne sam si gubila dokumenti,no lelq mi
si e gubila i sa i otkradvali dokumentite i
purvia put tq ne znae6e,4e kogato kaje6,4e sa
ti otkradnati ne pla6ta6 ni6to i tq kaza,4e gi e
zagubila i e platila okolo 30 kinta,a posle
kogato ve4e naistina i gi bqha otkradnali ne i iskaha nikakvi pari
P.S - a ti kvo mi gledka6 snimkite we![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
А когато подаваш документи за нова карта искат ли ти снимка пак?
Аз сега на 27 трябва да си взема новата... в обяснението за изгубването писах ,че не е по моя вина.. и тоя даже не го и чете написа само 20 лв. глоба и това е... мама му стара![]()
Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)
Mnogo e typo s tiq globi i izobshto e mnogo typa sistemata...Az mislq da podam jalba...
Първоначално написано от CRaZy_IKT
az mislq delo da obrazuvam![]()
![]()
haide da se suberem i da gi sudim,a?![]()
![]()
Много е тъпо с тия глоби
А кофтито е ,че скоро и аз ще изям една![]()
Правят го с цел да не си сменят всеки ден хората личните карти.Бяха обяснявали преди защо точно е така, но явно съм забравил.Първоначално написано от miloto_girl-4e
А неможе ли?Първоначално написано от miloto_girl-4e
Що бе? К'во си прайла?Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
Има си закони бе, спазвайте ги и ще живеете леко (може би)Първоначално написано от CRaZy_IKT
А неможе ли?Първоначално написано от miloto_girl-4e
Е това вече наистина е тъпо, но е късно. Вече каквото и да правиш никой няма да ти върне 20-те кинтаПървоначално написано от Azlan
ok mersi mn na si4ki na4i 6e kaja 4e sa mi q otkradnali...
mislq 4e e 20 leva no moje i za zagubena karta da nqma globa![]()
da vi se pofalq
hodihme s maika mi do pasportnoto i tam ima6e super opa6ka i maika mi se otkaza daje mi kaza "za kvo ti e sa li4na karta dogodina kat stane6 na 18 sama 6e si vadi6 da ne me zanimava6 s problemite si"
i hubu ama...nekvi cigani mi namerili dokumentite v nekva kofa za bokluk v suseden kv i po adresa i nqkolko suvpadeniq gi dali na eidn pr a toi na men
6ans![]()
![]()
![]()
Ако си подавал за шофьорска книжка(или задграничен) през последните 6 месеца не ти искат.Първоначално написано от San4o
Death gotta be easy, 'cause life is hard
az si bqh zagubila li4nata karta cqla godina ne otidoh da si izvadq nowa, misleh si 4e shte se globqvame (globata e ot 20-180 leva) oba4e taka se slu4i 4e trqbvashe da si platq samo za izvajdaneto i![]()