- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Moderated by^npocTo^a3^f^:Да и кажа ли, че ще ходим на кафе?
Zna4i problema e tam 4e sega sam si malko v Bg na gosti...i edna ot moite nai blizki priqtelki si xaresva edno mom4e ...dokolkoto znam predi toi e iskal da sa pove4e ot pr oba4e tq go e otrqzala ...xodili sa nqkolko pati na kafe oba4e tova e bilo o6te zimata sega sa na edno zdr...oba4e tq si go xaresva mnogo i te mn si 4atqt zaedno...i sega ne6to sa skarani ...
to i az si 4atq s nego ot vreme na vreme i neska mi se vklu4va i kvo se bazikaxme i tooi vika aide da xodim na 1 kafe i az parvo ne iskax oba4e toi kaza 4e sa skarani s taq moqta priqtelka i nqma da imam problemi za6toto i bez tova sa samo priqteli i az se saglasix...
oba4e sega mi e malko kofti...4ydq se dali da i kaja ili pak da q pitam dali moga da otida s nego na kafe...mom4eto mi e mn simpati4no oba4e az skoro si tragvam i nz dali si stryva da se karam s neq za 1 glypost...to 6te e samo edno priqtelsko kade oba4e sam sigyrna 4e 6te se rasardi..pak ot dr strana ne mi se iska da mu otkazvam 6toto se znaem s nego i taka...nz kvo da pravq??
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Spored men trqbva da i kaje6. Ako ne i go kaje6 ti, moje da razbere po nqkakyv drug na4in i togava 6te si pomisli, 4e si imala kakvo da krie6, za da ne i spodeli6. A pyk ti i obqsni, 4e prosto si iskala da se vidite s mom4eto i nqma6 nikakvi po-specialni 4uvstva kym nego. Spored men 6te oceni zagrijenostta ti kym neinite 4uvstva. Samo nedei da prekalqva6 s obqsneniqta i izvineniqta(ako 6te ima takiva), za da ne si pomisli tq - guzen, negonen bqga.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
Za6to puk da ne otide6Kakto kazva6 ti tq sama go e othvurlila predi vreme..nz kvo iska, ama tva si e druga tema de
Ina4e nqma za kakvo da se pritesnqva6.Nqma ni6to lo6o v tova da ide6 s nego na kafe.Dori i ne si dlujna da i kazva6.Ne6tata mejdu tqh vse pak nqmat ni6to ob6to s teb..da se opravqt, a ti otivai na kafe s mom4eto
i da ne ti puka :P
по-добре й сподели все пак ти сама каза, че едва ли си струва да си разваляш приятелството с нея заради едно момче
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Постави се на нейно място за да разбереш как ще се почувства тя! По скоро се опитай да ги оредиш те двамата да излязат на кафе от колкото ти с него!![]()
Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!
emi az ve4e otidox...re6ix 4e dori i da mi e mn dobra pr-ka ne biva da i ogajdam na kaprizite
sega da vidim posledstviqta...
Emi ti hubavo si oti6la ama ne razbrah kazala li si na tvoqta fr? Ako ne si...si napravila mnogo kofti...100% tq o6te go haresva kakvo zna4enie ima tova 4e sega sa skarani s tozi?!
Е па начи ти не си и никфа приятелка!!! Ако наистина и беше приятелка щеше поне малко да помислиш за нея, а не само да гледаш собствения си гръб! А това което си направила си е чист ЕГОИЗЪМ !!! Замисли сеПървоначално написано от French-Kiss
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 6 от правилника!
Благодаря!
spored men my kaji taka e nai-pravilno![]()
![]()
ina4e ako ti e mnogo dobra priqtelka moje6 da q izgybiq
![]()
Кажи й мацко!По-хубаво да го разбере от теб,отколкото от някои "доброжелатели".Не е хубаво между вас да има тайни.Пък и дори да са скарани тя го харесва,така че едва ли щше й стане приятно.Все пак й кажи.Според мен ще е най-добре!![]()