- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Опасно е да си играете на 'чичо доктор'!
Въх,не ми се карай,де..Нямам предвид някой да е написал рецепта и отдолу да се е подписал ,като лекар..имам предвид,че има разни теми от сорта на аз имам белези от акне,как да ги махна и отдолу се изредили 10 човека да казват лекарства,като Контратубекс,който се изписва дори и за лечение на белези след операции,обаче те прочели в някъде,че и за белези от акне става и,без нито да му знаят на потребителчето кожата,нито да са го прегледали,нито нищо,една пък ония ден чула за някви хапчета с алое и дай от долу няколко,човека и казват,че щом си ги е избрала и се продавали в аптеките без да се чуди да си ги купува,някой си пък незнам си какъв проблем си имал и пита за някви лекарства по темата и отдолу,всеки се обяснява какво да си купи,щото еди си кой си някога имал такъв проблем и така го излекувал,някакъв си ги преглеждаше до скоро он лайн във форума-те му казват симптомите си ,а той почваше да налучква диагнози (някъв смърф нещо си ли къв беше),а недай си боже аз като кажа на някой да не препоръчва/изписва така лекарства почват да ми се обясняват,че за това били тези секции и форуми и т.н.Първоначално написано от alex