Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
za contractubex pi6e daje f noviq cosmopolitan na maika mi - dai da gi sudim 4e ne sa lekari puk poblikuvat f takova ma6tabno spisanie lekarstfo /ako moje i da se nare4e taka/
Аз не съм казала ,че е забранено лекарство,а че не е за всеки тип кожа,а да миличка пише в списанийцето,за да може да се рекламира-т.е. да се продава,що не вземеш утре да се лекуваш от списанието,а?Като се нарежеш примерно на някое стъкло и чакай следващото издание,там може да рекламират медицински комплект за шиене и дезинфекция на рани,а ти до тогава чакай,не ходи на лекар или пиши тук във форума ,някой да ти каже как точно да се зашиеш...пълни глупости.Ако е можело списанието да лекува само,като предлага различни лекарства,то няма тогава нужда от дерматолози,като си на 15 със списания ще се лекуваш,докато не се 'опариш' от нещо и не ти дойде акъла в главата.Въобще не ми обяснявай,кое къде го рекламират,ако е можело така лесно да се избират лекарства и сам да си измисляш график и дозировка на лечението НЯМАЛО Е ДА ИМА НУЖДА ОТ ЛЕКАРИ.