.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]

За или против брака

Знам че е малко баналничко..но искам да ви попитам..за отношението ви към брака..за така прословутия подпис..Какво мислите..вие лично ще сключите ли граждански брак или един подпис не значи нищо...Питам ви защото самата аз съм твърдо против и днес се замислих за това...как може едно нищо и никакво подписче да направи живота ти ад.. ( казвам го поради лични преживявания..) Е и така за или против брака.. сте???? :>
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    emi predi bqh za braka,no vednuj kato se
    zamislih nad vuprosa stanah mai protiv braka
    emi kakvo da vi kaja,ima li smisal da podpi6ete?
    smisal takav,vie ako si se obi4ate,nqma ama
    gram zna4enie,dali ste jeneni ili ne ..
    tozi pidpis ne promenq ni6to,ni6to 4uvstvata
    vi,nito ni6to...
    samo moje da vi suzdade problemi,eventualno
    ako vruzkata vi se razpadne i iskate da se razdelite..razvodi.. dela i tem podobni..
    moje bi ima edno ne6to,koeto e gore dolu kato +
    kato ima6 sklu4en brak s nqkogo,toi se 4uvstva
    nqkakvi po otgovoren kum semeistvoto si i
    po trudno bi se navil da se razdeli s partniora si ..
    smisal vse pak edno e da se razdelite,kogato
    ste jeneni i suvsem drugo e kogato ste zaedno bez brak..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Аз съм твърдо ЗА Сега може да ви се вижда само като един подпис и сте прави, че това не егаранция или доказателство за ничии чувства. Но от правна гледна точка след този подпис, тогава вече има семейство. И което е най-важното - материално поне си спокоен, че един ден при евентуална раздяла, по законен път ще можеш да осигуриш финансова покрепа за бъдещите си деца, не че е кой знае какво но все пак... Но съм против практиката хората да сключват брак, когато вече бебето е на път. Според мен, това означава, че те не са били сигурни в чувствата си, затова не са се оженили по-рано. Аз бих подписала само, ако съм сигурна в човека до мен, което до извества дтепен наистина обезмисля брака, обаче предпочитам с брак.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Ot edna strana braka e edno stra6no krasivo prejivqvane!samata ceremoniq,6tastieto i tova 4e dvama du6i se kulnat vuv vqrnost pred boga!no nqmam predvid grajdanskiq brak,a samo curkovniq!slaganeto na 2 podpisa v/u list hartiq ne e nikakvo dokazatelstvo za lubov i vqrnost!ne moga da vzema edna strana,no vse pak si mislq,4e braka e ne6to naistina hubavo i vseki 4ovek zaslujava da prejivee tezi krasivi migove s lubimiq i blizkite si!

LOVE IS LIKE WAR!EASY TO START,HARD TO END,IMPOSSIBLE TO FORGET!

За или против отговорностите

Аз съм против брака! Просто не виждам смисъл в него, след него всичко се променя, а аз не искам да ставам ничия, нито да се чувствам като стока...Предпочитам да си живея с човека, който обичам без брак, по-добре ще е Само ако един ден имаме дете няма да е лошо да се подпишем за да е законно детето...но като цяло НЯМАМ намерение да се женя
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Аз съм против брака! Просто не виждам смисъл в него, след него всичко се променя, а аз не искам да ставам ничия, нито да се чувствам като стока...Предпочитам да си живея с човека, който обичам без брак, по-добре ще е Само ако един ден имаме дете няма да е лошо да се подпишем за да е законно детето...но като цяло НЯМАМ намерение да се женя
    В брака иначе сичко е 50 на 50

Guest
    За брака ама не са а кат порасна .

брак съкс! къф е смисъла от някфо си подписче кат може просто да си живеем заедно
    пък и за мен това е един вид ограничаване на личната свобода (на която държа особено много, може би повече от нормалното)

Любовта е най-висшата степен на омразата

Твърдо ПРОТИВ.Сега времената са съвсем други.Един подпис не е от значение.Хората си живеят и без брак дълги години че дори и по-добре и понякога такава една връзка може да просъществува по-дълго от един брак

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    amiiii. Za syjitelstvoto bez brak, protiv izvanbra4noto sazdavane na deca. kogato si gotov da sazdade6 pokolenie s 4ovekut koito misli6 4e e podhodq6t, togava moje6 da skliu4i6 brak s nego, pone az taka go razbiram
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Аз съм за брака но не и в ранна възраст! По-добре е да си живееш с един човек, да се обичате и чак като дойде време за децата и когато вече се познавате достатъчно добре, живяли сте достатъчно време заедно и сте почти сигурни, че няма един ден просто ей така да се разведете - тогава вече може! Но брак преди 30 ми се струва не добре обмислена идея...вярно е, че на повечето от нас родителите ни са се оженили около 20те, но сега времената са други...
    И все пак след като сте се подписали, след един евентуален развод ще ви е по-лесно, според мен, да си разделите имуществото и децата по силата на законите, докато когато не сте обвързани по никакъв начин законно това може да ви изиграе много лоша шега...

Град
    u gouemoto selo...
    Spored men tova e li4no i zavisi ot horata i ot momenta,ot tova dali sa sigurni v 4uvstvata si.
    Don`t argue with an idiot-he drags you to his level and beats you with experience

Град
    bulgeria
    az sam protiv braka,za6toto kato ti omrazne tozi 4ovek s koito si ili go goni6 ili si vzima6 rabotite i go napuska6 bez tapi razpravi kato razvoda.

Фен
    Град
    Сексът и Градът
    Ууууууууууу.....

Голям фен Аватара на thirteen
    аз съм 3А !

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Аз съм против. Какъв е смисъла? Повече ли ще се обичаме като сложим един подпис Сега така мисля, по нататък не знам ... времената вече са други и бракът започва да се превръща в отживелица
    Вече ако става въпрос да си имаме деца и да сме заедно от дълго време... това вече променя нещата
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

за!
    не ми се обяснява защо, просто защото ако започна да радзвивам моята теория, ще стане много дълго и никой няма да го прочете...
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Фен
    Град
    Варна
    Ами аз мисля че няма никакъв смисъл да от брака Един подпис нищо не означава Апък и какъв е смисъла да даваш пари за сватба а след няколко години да даваш пари за развод
    tell me would you kill to save your life?
    tell me would you kill to prove you’re right?
    --------------
    no matter how many deaths that I die, I will never forget
    no matter how many lies that I live, i will never regret

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Protiv...
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Имам чувството че повечето мадами са против-незнам защо така и от какво ги е страх!Аз съм много позитивно настроен и мисля че с брак се показва на едно момиче колко държиш на него!Ако то не държи на теб ОК отговора е НЕ но ако държи защо не?Като порастна 100% ще се оженя защото самото понятие-ЖЕНЕН само значи че си зает,а не че си някой пикльо който незнае какво иска от живота!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    За! Просто така съм се настроила,че бих искала когато срещна човекът който адски много обичам и се почувствам готова да се обвържа,бих искала да имам съпруг,деца,стабилна работа,собствен дом,куче и т.н.

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Brak? Koy e toq nenormalnik, deto 6te me izturpi cql jivot??? Az li4no ne moga sama da se ponasqm ponqkoga... A za drug 4ovek, ne moje da stava duma!

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си