- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За или против брака
Хах еми като се заженя ще ви кажа хха майтапя се еми ако двама наистина се обичат и двамата са готови защо да не сключат граждански брак въпреки че винаги младоженците са готови да живеят заедно за винаги само че всички знаеме как завършват..само че това че ти си имала такова преживяване не означава че няма и щастливо влюбени женени хора по света и за тях брака може да е най добрият избор в живота според мене това че двама много се обичат не значи че трябва да се свържат завинаги с подписа любовта може да съществува и без да си женен защото ако решие да се разделяте няма да трябват разводи и такива разни а просто се отделяте един от друг за малко време и така абе кво да ви кажа по темата май не съм за брака така както изглежда
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Аз съм категорично"ЗА",това си е лично мое мнение,аз искам да се омъжа пък и така по някакъв начин се свързваш с избрания човек.
За мен, няма значение. Нито съм "за", нито съм "против".![]()
nz...moje da zvy4i glupavo no vse o6te si ostavam glupava romanti4ka i sum za braka vupreki 4e na6te sa razdeleni
I'm waiting for the night to fall
When everything is bearable
When everything's dark
Keeps us from the stark reality
And there in the still
All that you feel is tranquillity
Не бързам да се женя. Нямам особено изразено мнение по въпроса. Вярвам, че ако обичаш някого, не ти трябва подпис. Но, ако човекът до мен го иска, бих го направила.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Не на брака! Да на живеенето на семейни начела, но без брак!!!
brotiv braka sum![]()
![]()
![]()
kato se zmislq ne dyrja na podpisa, a po-skoro na bialata roklq - iskam da napravime edin golqm kupon v 4est na na6ata liubov s vsi4kite ni priqteli - ama nqma kinti...vsqko malko momi4ence si e me4talo da byde princesa - tova e shansa mi.
Не мился нищо лошо - символичното подписче дава сигурност и стабилност на връзката. Това е крачката към нещо сериозно, устойчиво и красиво...това е пътят към постигането на истинското щастие от любовта - да се слееш напълно с човека до теб....
...Въпреки това не се виждам омъжена...поне засега![]()
![]()
Аз съм за. Искам да се пазя чиста до сватбата. Искам да съм била само с един едниствен мъж. Той да ми е първия и последния. Както пише в Библията секса е удоволствие след брака. Сига въпреки, че съм на 13 и половина и мечтая за сватбата и първата ми брачна нощ.
Стара тема.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!