.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Karizma - Minavash prez men

Ey hora nqkoi ima li novata pesen na Karizma - minavash prez men ayde nqkoi ako q ima da dade linkche ili da mi pishe ako moje 10x predvaritelno
    Правете любов,не война..
    и не предавайте приятелите си!
    [/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Ако пиеш Каменица, в дисковете, дето се падат като награда я има. На част 2 е. Аз я имам, обаче тоя месец ми остава мизерно малко трафик, тъй че сорка, ако някой има линк да дава. Иначе ако изчакаш август може и да ти я пратя по мейла. Ама песента не си струва де. Много е лигава.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Голям фен
    песничката е страхотна
    заповявай :
    Каризма - минаваш през мен
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

Голям фен
    Песента е ужасна

Цитирай Първоначално написано от DeSsi
    Песента е ужасна
    i ne, 4e ve4e e mnogo de, ama karai :P

Фен
    Град
    In mY DrEaMsSsS... :)
    Hora iZtegLete si DC++ i takiva temi shte stanat izlishni

KvO Ti PuKa KaTo GoVoRqT ZaD GaRbA Ti?!NaLi SI PreD TqH,NeKa GleDaT GaZa Ti!
    #XoRmOnCheTa

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от ZaRa_Is_ThE_BesT
    може и от торенти

Фен
    Град
    In mY DrEaMsSsS... :)
    Цитирай Първоначално написано от bebe`16
    Цитирай Първоначално написано от ZaRa_Is_ThE_BesT
    може и от торенти
    Prava si... no prez DC++ kato vlezesh v server-a na tvoq internet dostavchik (az sam ot plovdiv primerno i sam na ggbit i server-a e mbox.tv) se tegli super byrzo! Az teglq sas 2 mb/sec daje ponqkoga i poi4e.. edin film za okolo 10 min i e gotov Da ne govorim za pesnite koito okolo 1,2s :] super qki4ko e

KvO Ti PuKa KaTo GoVoRqT ZaD GaRbA Ti?!NaLi SI PreD TqH,NeKa GleDaT GaZa Ti!
    #XoRmOnCheTa

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    vkusna kato 4asha martini s malko led i mnogo maslini vijdam kak minava6 krai men vseki den......
    pesenta si e mnogo hubava
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

i na men mi trqbva mnogo spe6no

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DeSsi
    sladka pesni4ka

AMI PRO4ETI
    Guest
    Това писмо е обиколило света.Това е писмо на щастието ,след прочитането му задължително трябва да го Постнете в още поне 3 Форума в Следвашите 3 часа иначе ще ви се случи нещо много лошо.Ако разпратите писмото ще ви се случи нещо прекрасно.Не си мислете ,че това е някаква Глупост.След постването на това Писмо във Форума на Data.bg то беше изтрито и след 4 дена Модератора Който го беше изтрил Почина ,същото се случи и с Администратора на http://arenabg.com преди няколко дена ,той вече е мъртъв защото се опита да спре разпространението на писмото.За разлика от тях тези който са разпратили писмото са били възнаградени щедро и са живяли щастливо и ще живеят така до края на живота си.Ако искате да имате късмет и успех в любовта и парита разпратете писмото дори в повече от 3 Форума ,3 е минималната Бройка.Писмото е Урисано с Магията и съдбата на Илюминати и не е някаква шарлатанство ,истинска магия се крие в тези редове.......

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    super si e pesenta.Kvo ligavo ima,qka e
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Това писмо е обиколило света.Това е писмо на щастието ,след прочитането му задължително трябва да го Постнете в още поне 3 Форума в Следвашите 3 часа иначе ще ви се случи нещо много лошо.Ако разпратите писмото ще ви се случи нещо прекрасно.Не си мислете ,че това е някаква Глупост.След постването на това Писмо във Форума на Data.bg то беше изтрито и след 4 дена Модератора Който го беше изтрил Почина ,същото се случи и с Администратора на http://arenabg.com преди няколко дена ,той вече е мъртъв защото се опита да спре разпространението на писмото.За разлика от тях тези който са разпратили писмото са били възнаградени щедро и са живяли щастливо и ще живеят така до края на живота си.Ако искате да имате късмет и успех в любовта и парита разпратете писмото дори в повече от 3 Форума ,3 е минималната Бройка.Писмото е Урисано с Магията и съдбата на Илюминати и не е някаква шарлатанство ,истинска магия се крие в тези редове.......
    dgd
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си