- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Karizma - Minavash prez men
Ey hora nqkoi ima li novata pesen na Karizma - minavash prez men ayde nqkoi ako q ima da dade linkche ili da mi pishe ako moje 10x predvaritelno
Правете любов,не война..
и не предавайте приятелите си!
[/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]
Ако пиеш Каменица, в дисковете, дето се падат като награда я има. На част 2 е. Аз я имам, обаче тоя месец ми остава мизерно малко трафик, тъй че сорка, ако някой има линк да дава. Иначе ако изчакаш август може и да ти я пратя по мейла. Ама песента не си струва де. Много е лигава.![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
песничката е страхотна![]()
заповявай :
Каризма - минаваш през мен
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
Песента е ужасна
i ne, 4e ve4e e mnogo de, ama karaiПървоначално написано от DeSsi
:P
Hora iZtegLete si DC++ i takiva temi shte stanat izlishni![]()
KvO Ti PuKa KaTo GoVoRqT ZaD GaRbA Ti?!NaLi SI PreD TqH,NeKa GleDaT GaZa Ti!
#XoRmOnCheTa
може и от торентиПървоначално написано от ZaRa_Is_ThE_BesT
![]()
![]()
Prava si... no prez DC++ kato vlezesh v server-a na tvoq internet dostavchik (az sam ot plovdiv primerno i sam na ggbit i server-a e mbox.tv) se tegli super byrzo! Az teglq sas 2 mb/sec daje ponqkoga i poi4e.. edin film za okolo 10 min i e gotovПървоначално написано от bebe`16
Da ne govorim za pesnite koito okolo 1,2s :] super qki4ko e
![]()
KvO Ti PuKa KaTo GoVoRqT ZaD GaRbA Ti?!NaLi SI PreD TqH,NeKa GleDaT GaZa Ti!
#XoRmOnCheTa
vkusna kato 4asha martini s malko led i mnogo maslini vijdam kak minava6 krai men vseki den......
pesenta si e mnogo hubava![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
i na men mi trqbva mnogo spe6no
Първоначално написано от DeSsi
Това писмо е обиколило света.Това е писмо на щастието ,след прочитането му задължително трябва да го Постнете в още поне 3 Форума в Следвашите 3 часа иначе ще ви се случи нещо много лошо.Ако разпратите писмото ще ви се случи нещо прекрасно.Не си мислете ,че това е някаква Глупост.След постването на това Писмо във Форума на Data.bg то беше изтрито и след 4 дена Модератора Който го беше изтрил Почина ,същото се случи и с Администратора на http://arenabg.com преди няколко дена ,той вече е мъртъв защото се опита да спре разпространението на писмото.За разлика от тях тези който са разпратили писмото са били възнаградени щедро и са живяли щастливо и ще живеят така до края на живота си.Ако искате да имате късмет и успех в любовта и парита разпратете писмото дори в повече от 3 Форума ,3 е минималната Бройка.Писмото е Урисано с Магията и съдбата на Илюминати и не е някаква шарлатанство ,истинска магия се крие в тези редове.......
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
dgdТова писмо е обиколило света.Това е писмо на щастието ,след прочитането му задължително трябва да го Постнете в още поне 3 Форума в Следвашите 3 часа иначе ще ви се случи нещо много лошо.Ако разпратите писмото ще ви се случи нещо прекрасно.Не си мислете ,че това е някаква Глупост.След постването на това Писмо във Форума на Data.bg то беше изтрито и след 4 дена Модератора Който го беше изтрил Почина ,същото се случи и с Администратора на http://arenabg.com преди няколко дена ,той вече е мъртъв защото се опита да спре разпространението на писмото.За разлика от тях тези който са разпратили писмото са били възнаградени щедро и са живяли щастливо и ще живеят така до края на живота си.Ако искате да имате късмет и успех в любовта и парита разпратете писмото дори в повече от 3 Форума ,3 е минималната Бройка.Писмото е Урисано с Магията и съдбата на Илюминати и не е някаква шарлатанство ,истинска магия се крие в тези редове.......
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)