- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- пишите ли си Лични Съобщения с другите форумци
Саня...че то всички с теб си пишат бе мацко? Ем аз освен да спирам, че да имаш време да си пишеш с другите![]()
първо, искам да си изразя кефа, че форума най-после заработи като хората.
а по темата - ми да, пиша си лс с Love of my life - kellybundy,също и с BABY_SEXY_GIRL & baby_one.
Ami na-mnoog ot tuk sam si pisala s prosto az f,Saniata,Tedo,Noex,Alli,emi ostavili sa v men dobri,polojitelni emocii![]()
![]()
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
KVO?ELIIIIIIIII,pra6ta6 mi po 10 LSta na den i ne si me spomenala?
До колкото знам, тази опция може да се изключи.Първоначално написано от Alli
Разбира се че да
Последно си писах с дизел грлчето(ноу я бичкам) по случай завръщането ми
някой като ми грабне окото му пиша непременномноу е яко
Ех, Пете, ти много си знаела беПървоначално написано от Bimper-ska
Наистина може да се промени. В профила ви може "да му кажете" какво да прави.
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Влез в "Профил", и там посредата на страницата има едно "Уведомяване при ново лично съобщение: Да / Не " кликни на кръгчето на "Не"![]()
![]()
малко оф топик: ше си провериш ли лс-тата?Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Не си го и помисляй !Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Ами аз не си пиша ЛС-та. И ще обясня защо.
За какво всъшност е това съобщение? За да полафиш с някой приятел от форума или да питаш някой от "властите" за някакъФ проблем. Но като се замисля... Не е ли много по-лесно да влезеш в чата и да му го кажеш. Не смятам, че мирк-ата е много сложна програма, а и е много удобна като лафче. За жалост обаче, не са много форумците, които използват програмката (въпреки, че е супер елементарна) и става така, че няма как да се свържеш с човека, с който искаш. Ок, много ще ми е полезна тая функция тогава, но няма да ми се наложи, тъй като всичките ми приятели от форума са в двете каналчета на форума. Ще спомена само официалното, да не би някой да намери за забавно да ми изтрие мнение заради реклама; и то е #teenproblem.net . И така общо зето...
П.П. Това далеч не означава, че не пиша вообще. Писала съм с forsquare miloto_girl-4e aBeP4eTo LunaTriCk Blood Tear и други. С повечето вече нямам кореспонденция чрез ЛС, но пък по цял ден си лафим в ирк. Дам...
П.П.П. Леле каква лекция дръпнах за някакви си съобщения само...![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
emi pi6a si LS-ta s nqkolko 4oveka,ama
ne sam nekva zapalena fenka![]()
![]()
predpo4itam lafa da stava ne po LS-ta,ami
v IRC ,po burzo i lesno stava :P :P
ina4e sega si pi6a adski mnogo s e4o i sus sweet_bad_girl(dano ne sam ti oburkala nicka)
pisala sam si i s drugi forumci,naprimer
devil4e,moje i drugi da ima(e,1000% ima),ama pametta
mi e edna ...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
преди пописвах по някое-друго..ама сега май не..![]()
С никой не си пиша..Никой не иска да си пише с мен![]()
Да много ясно![]()
Ми пишем си с няколко човека. Иначе за кво ми е тва ЛС ако не го използвам.
Е как бе? Аз нали ти пишаПървоначално написано от DeSsi
![]()
Ami i az sum si pisala s dosta hora ama sega ve4e nq pomnq ve4e koi..Pomna pisah si s Joanna(Noughty_Girl),Slun4ice,Fire_of_Satan,aver4e to i ve4e ne si pi6a s tezi hora ama pak trqbva da po4na..Aver4eto ako iska6 mi pi6i edno L.S. lol.
I s Reni- BABY_SEXY_GIRL ot mnoogo odavna si pi6eme i do den dne6en taka![]()
I am the substance and the one who has no substance.
Лиз веднага пращам едно ЛС
Преди си пишехме страшно много лс-та и с fire_of_satan си пишехме, когато имахме време даже от нея ми беше първото лс![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Писала съм си с неколко - Satanas_daughter, *DeaTHri-BacK*, LiNkiN4eTo, Murderdoll(ма то беше мноу отдавна за неква картинка да ми оправя), Peace` (ама той вече не влиза), {}Slanchice{} си пишехме често(ама и тя вече не влиза), LunaTrick(за некфа песен),suzanna(пак за музики),Bloody Tear
, x и другите вече некфи единични бройки, имаше и некфо момиче дет обаче не я помня
...Общо взето не пиша много ЛС-та. Нещо не ме кефят. Пък и в IRC толко по-лесно. Там си пиша с повече хора
![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Razbira se,4e si pi6a.Pisala sam si s AvLee,s ^npocTo^a3^f^,s Murderdoll,s BABY_SEXY_GIRL,s Momchence dokato vliza6e,s morsmordre,s Traffic i 100% ima o6te,no prosto v momenta ne moga da se setq.Ot vsi4ki hora,s koito sam si pisala LS-ta sam ostanala s pozitivni vpe4atleniq.![]()
Тук не толковаимам точно 10 лични и тва е, без да съм трила
![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
az sum si pisala sus okolo 5-6 4oveka i t'va e. no v ICQ-to imah dosta horica i tam si lafihme![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
ami li4ni syob6teniq ne, no s mnogo ot forumcite si pi6em v Irc, s nqkoi mail-iqko si e i obsujdame ne samo foruma a i ob6ti teen problemi
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
da pisala sum si s dvama i mnogo me kefqt