- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- пишите ли си Лични Съобщения с другите форумци
Ми не...Писала съм преди с 3-4 човека,сега не.Ако няма нещо интересно за казване просто не отговарям ;P Иначе сега не се намират хора за ЛС ;]
I'm sorry for the times that I made you scream
For the times that I killed your dreams
For the times that I made you cry
For the times that I told you lies...
It's too bad, but that's me!
[b]да,пиша си!Още в самото начало ,когато дойде си писах няколко ЛС със I don't know who I am,ама после нещо престанахме.Със I don't give a fuck също си писахме мъничко,slim_shady_lady i mil4eto__ също ми драснаха лс ама то беше послучай именния ми ден.С доста хора съм си писала,ама най-често си пиша със nejna__.Ако на някой му се пише нещо,иска да ме опознае, или просто иска някой да го изслуша може винаги да ми пише!(хаха тва прозвуча малко като покана)
![]()
С некои индивиди от време на време контактуваме![]()
![]()
![]()
и Интер
A za6to pone ne kazvate nikovete na teq deto si pi6ete??![]()
hehe mi s nikoi ne sum si pisal shtoto sum nov tukahaha taka 4e koito iska da si pishe s men ili pove4e info za men da pita na li4na :P ae napravih si reklamata
![]()
Щото си е наша работаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Щото правим виртуален секс и не искаме мацките да ни изневеряватПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и Интер
Az ponqkoga si pisha i LS...no ne mnogo chesto,puk i sam ot skoro vav foruma...Inache ima gotini hora tuka!Daje mnogo poveche ot kolkoto predpolagah!![]()
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
Ami Da!Nai-4esto s teb, ama ti ne6to ne mi pi6e6 ve4e!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
mnooooooooooo rqdko!
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Преди маса ЛС-та пишех, ама нали ме бяха баннали за 2седмици...но сега пак се започва!![]()
Аз не пиша,щот и не влизам мноо често...май с 2-3 човека съм си писала по 2-3 съобщения и то само ако некой ми прати некъф въпрос,та тва е
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Pi6a si nai ve4e s useri,koito poznavam li4no. Ina4e kato mi e tupo si izbiram user i mu drasvam edno LS.
Един човек ми липсва и всичко ми е безразлично.
Един човек, а всъщност всичко..
Аз вече с никой не си пиша. Тук таме някое ЛС с ФъкиИли до machoka кат' съм писал последно..друго няма
![]()
Гледам, че всички много сте се разписали - еми айде пишете и на мен беее.. чувствам се половин човек такаАко трябва ще си сменя username на Qka_pi4Ka_sf хахахах
Ако това ще ви амбицира повече
![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Само с 2-3 от форума.Мнението за тях ми е добро.
а защо на мен никой не пише ЛС
ТТ
![]()
![]()
2 т. системно
az ne si pi6a s nikoi!!! niakoi samo sa mi pisali da me pitat ne6to i tva e![]()
ооо миналата година получавах голямо количество от amy lee.НО след като тя не влиза, аз съм друг ник и също рядко влизам не си пиша с никой![]()
Започнал съм пак да пиша ЛС
Пък на скорошните презвънявания не отговаряш, а само питаш кой еПървоначално написано от Tedi_sheep
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
От колко човека - не знам, но пък са ми много забавни някои хлапета, които след като ми прочетат някой пост в Секс и после ми пишат ЛС и ми предлагат.![]()
пръца - фръца
Пиша ЛС когато искам да се сприятеля с някой.
Получавала съм най-странни..от въпрос,как така си правя косата,че винаги изглежда толкова лъскава и хубава,до заплахи.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower