- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- пишите ли си Лични Съобщения с другите форумци
Искам да ви питам пишите ли си Лични Съобщения с другите форумци? С колко човека сте си писали до сега? С какво впечатление сте останали от тях?
Аз съм писала доста, но не за да опозная човека, а за да му кажа нещо свързано със сайта или да го попитам нещо лично, ако все пак не мога да го намеря в чата.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Ехеее, всеки ден получавам над 10 ЛС-та и до сега съм си писала с много хора...Не мога да ги преброя всички, но съм получавала ЛС-та от над 50 човека...![]()
Папката ми с "Входящи" от одавна е препълнена, от началото я триех, но от доста време вече си я оставям пълна на 100% и като получа ново ЛС се трие последното и така...![]()
С какво впечатление съм останала - за всеки с различно, а пък и някои ми пишат във връзка с темите им.![]()
П.С. Колкото до заглавието на темата ти - вместо да чакаш да бъде заключена или модерирана защо просто не го промениш сам?
Ами писла съм си с доста хора,но предимно да ги попитам нещо или те да ме питат или свързано с някоя тема![]()
Иначе предишната ми папка входящи беше 100% пълна и то е гадно,че събира малко съобщения и после трие последното![]()
А за впечатлението,аз оставам с такова и от форума![]()
И аз съм така..всеки ден са ми абсолютно нови ЛС-тата. Щото тез дни си пиша с 3 човека и докато отговоря на едните въпроси и после по още 2-3 ЛС-та за четенеПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Ся като погледна пощата си и гледам само от един човек ЛС-та по-надолу от втори и така...наредено сичко..(някой разбра ли какви написах?
Ся не се сещям к'во да пиша за заглавиеПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Дай предложение
ЛС-та ли да я кръстя
ххм...айде да добавя..аз съм си писал с 20-тина човека (предимно ф-чета) и повечкото са все на по 14иначе само с 4-5 си пиша "по работа"
Хахаха, като каза за проверяването на e-maila, аз като не го проверявам няколко дни и после като вляза и гледам 100 непрочетени писма.И всичките от ceco@aletrnativa... ("Имате получено ново лично съобщение) и направо хващам и ги трия.
![]()
А за заглавието:Ако е много голямо и не се побира го направи ЛС-та вместо Лични Съобщения, какво ще кажеш? :Pпишите ли си Лични Съобщения с другите форумци
Хехехе..аз преди без да щъ бях включил да ми праща мейл на всяка тема и имах 433 мисля, че бешеПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Иначе това заглавие ще сложа
От предното мнение до сега получих 2 ЛС-та + това дето си го пишем с Деси в "Тъпа тема"
Аре стига сме флуудили щото....
кат няям ко да прая или кат се налага..
Е така е гадно да ти праща мейли при сяко съобщение...после в пощата ТРЕНЕ![]()
Аз винаги пиша някви други е-мейли,които отварям на 2 месеца веднъж![]()
Pi6a si kat gi psuvam ili iskam da i kaja ne6to li4no mn qsno nqma da praim 6ou e ne 4e ne sam prail i ne 4e nqma da pravq no se pak trq da ima i spokoistvie![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
i na men po4na da mi pra6ta email za vsqko LS a poneje s Elitoooo si pi6em mn LSta i kato vlqza v po6tatta i maiko.............
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
не...
незнам защо, но на мене никой не ми пише от както бях станала модераторка. Получавам по 1 лс на седмица и аз почти не отговарям, защото мързела е голяма работа. Преди си пишех със страшно много хора и нaй-много ЛС-та съм си писала с BABY_SEXY_GIRL.
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
emi ponqkoga ama vse po rqdko..deaznam ne mi e interesno.puk i kat se poznavame po-dobre po4va da stava duma za pristrastiq i s epolu4avat kofti momenti...![]()
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
Пишем ЛС-та
Ами да, веднъж ме объркаха с някой.![]()
Иначе и преди съм си писал ама сега не. А това с объркването нали се зачита![]()
:P
Това бях аз и това ще бъда следващия път.
mi pisha si -da, ama mnogo rqdko,samo kogato mi e neobxodimo neshto da razbera!!!!
pisala sam si s fousequare,Noex,Batman,6a6avelka,Vampire_lady i dr.
Redovno si pi6a mai samo s ^I don't give a fuck^
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
ПостоянноНа ден поне 10лс-та не ми мърдат
Една част за с разни молби за всичко свързано с форума...а друга с лични интереси :P Писала съм си с адски много хора и поне едно 80% от тях са били точни хора
Най-много лс-та не знам с кого съм си писала, аз съм от много отдавна и дори да съм си писала с някого над 100 лс-та може вече да не си спомням че някога съм си писала с него хехе
Но като цяло много обичам да се занимавам с това когато имам тонове свободно време, а това е рядкост
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Пиша си с адски мноооого хора.И като ме затрупат 10 непрочетени ЛС-а и направо..докато отговоря на всичко идват нови
...
Половината ми време /даже цялото/във форума минава в отговарянето на ЛС-и![]()
ами аз по принцип не си пиша с никой,много рядко ,и то ако искам да попитам нещо или пиша на някой дето ми е направил огромно впечатление![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Аз имам цели 4 или 5 ЛС-та и то само от 2-ма човека![]()
wowvsi4ki ste si pisali s po 40-50 4oveka...az si pi6a samo s 2 momi4eta-amy_lee i i^don't^give a^fuck. i dvete sa mnogo qki momi4eta!
DA.Pi6a si li4ni saob6tenia s drugi forumci.Vsi4ki v Foruma sa N1>>><<<<
Ами...
аз от отдавна не съм влизала...преди си писах с 1-2ма...ама вече никой не ме търси... и аз също...ако някой ми потрябва ше му пиша,де...както и обратното![]()
от време на време се налага
аз честно казано не ги обичам много![]()