- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Видове момичета
Искам просто да видя кви момичета сме тука във форума....имам предвид по телосложениетемата не цели да убиди никоя от тук!!! сигурно сте забелязали че тука в България , повечето момчета като видят някоя кака с яка гъзяга
или я нареждат че е свиня или се кефят на атрибута й
та искам да питам и момчетата , къф тип момичета повече харесват.. и как биха постъпили в горе описаната ситуация ....
.. дали предпочитате сладка сопичка със малко сладко дупенце...или да има къде да пипнеш , къде да пляснеш яко...
ми определено не съм "плосичка
манекенка"(така де първото може
ама фторото едва ли)ама
за тоя отговор гласувах щот на
такива мацки се кефя![]()
mi...ideq si nemam kvo e macka s janta 19 ako moje nekoi da mi kaje ina4e z sum 172 i teja 53 kg-po tqlo 100%sum si ok,samo 4e naskoro otslabnah i cicite mi ot obikolka 97sm sega sa 85sm![]()
Ako nqkoi se se6ta za po-golqma tragediq prosto mu pravq poklon
аз гласувах за плосичка манекенка, щото съм си плосичка.. ма не особено манекенка... карай
HAHA
AZ SUM SI MANEKENKA AMA NE MNOO PLOSKANE BE SERIOZNO MNOO VESELA TEMA
PS:KVO PODQVOLITE E MACKA S DJANTA 19-KA
нях нях нях![]()
ами мацка с джанта 19-ка е като мацките по клиповете на 50 Cent , Eminem , Lil`Jon и така нататак , а именно за такива джанти стаа дума :
![]()
![]()
тва е кадър от клипа на песента Disco Inferno на 50 Cent![]()
Ем предпочитам с малки гърди... и не е нужно да е няква стойна, но е за предпочитане![]()
Едрогърди мадами ми харесват на мен(като гаджето ми), а относно момичето , което е свалило 12 см от бюста си - БОЖЕЕЕЕ !![]()
Трудноподвижно кюфте съм аз![]()
аз съм дебелу:Р добре де не съм,само може би имам коремче...кое подхожда?
xexieixieixiexi ei tfa mnenie karti.i az sam sa6tata ..brau aBeP4eTo xixixПървоначално написано от aBeP4eTo
![]()
![]()
![]()
az sam trudno podvijno kebap4eПървоначално написано от pLaMa4eTo
![]()
![]()
ЕЕЕЕееееееееммммиииииииии иииииииииииииии
![]()
![]()
![]()
нито едното от изброените. ше дам пример за идеал за момиче, чието описание не се вмества в нито едно от изброените: kellybundy.
Mi normalno teloslojenie,ne vidqh takova v anketata.
aBeP4eToЕй ма оу
Кфо говориш бе, баничке :P Ти си ебати мацката и няма човек, който да не иска да те схруска :P
Иначе... аз съм... Абе деа знам кфа съм... КиФлиЧкаСамоходещо кюфте
![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Еми тука сички ебахти кви се изкарахте...100 кг.,а?
Поне бъдете честни![]()
devil4e,още малко и си поничка нали?![]()
Az ne sum nito edna ot otgovorite..az sum slaba
i to dosta..visoka sum 1.60 a sum 36 kg.
аз спадам към плоските манекенки. вииисоооокааа и не особено надарена в бюстъ.
много е яко да си висок и слаб, а около тебе някакви угоени тапички те гледат злобно...
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Не видях описание което да е подходящо за мен за тфа аз ша си измисля - като някоя кака от Плейбой![]()
![]()
Първоначално написано от DeSsi
Ako nikoi ne te izka az te zimam macka :P nqma te ostaq sami4ka![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
хехе..не, това не е истина.."от Плейбой"..не е истина простоПървоначално написано от DeSsi
Abe 4oveko nali q be6e nadjivql izlaga6 se ve4e naprao bi trq da si osmislil jivota ne se obivai samПървоначално написано от Traffic
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Всички жени са едни и същи и само мислят за пари коли и ЕБАНЕ деа и курвите