- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Видове момичета
НЕ са всички !
aide stiga gluposti!!!ti sigurno razsyjdava6 vyrhu teoriqta na FroidПървоначално написано от the_pretty_boy_89
![]()
Много пък сте скромни всичките ;р
И между другото, изобщо не си и помисляте да намесвате дядо Фройд. По времето когато той е е правил анализите и развивал теориите си, ценностите са били съвсем различни от днешната помия, дето минава за стандарт :P
Radioactive cat has eighteen half-lifes
mm da i as taka :0)Първоначално написано от chupacabra:)
А защо няма избор "слабичко момиче,с прекрасна коса, красиви очи, нежна кожа, стройни крачка, мило личице..">>Мен това ме устройваАма предпочитам да знам дали зад тази външност се крие нещо опасно или не, а също така и какво се крие отвъд тази "прекрасна коса"
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Mi az glasuvah za plosi4ka manekenka...mai tva nai-mi otiva ot vsi4ki drugi![]()
Без да се фукам или нещо подобно мога да кажа че съм от типа момичета "плосичка манекенка"Такива момичета също ми харесват.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Плоска дебелогъза трудноподвижна върлинаЕй такова чудо на природата няма
![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
една от моя клас е такава...опа не е точно такава;/ мирише на чесън...
Що ми намирисва на комплекси...хммм...Първоначално написано от the_pretty_boy_89
![]()
А по темата....епъъъъъъъ....плосич ка манекенка.Само дето съм 1,61..и не ме приеха във Fashion TV.Имам ли данни за фото модел?![]()
![]()
аз още се чуда кое да избера чесно казано май е от всичко по-малко щтото съм стройна ама имам хубаво дупе или тва 4е съм нормален бюст а не съм плоска (нормален поне за възрастта ми)ама определено не съм от мацките с джанти 19-ки
ае коя е тая единствената стройна фиданка с кокълест гъЗ![]()
![]()
Еми айде да ми кажеш само, с какво право обвиняваш жените? И как можеш да говориш така свободно за всички? Ти вярваш ли си, бе? Айде стига избивахте мъжки комплексиПървоначално написано от the_pretty_boy_89
![]()
А по темата: Влязох в норма и вече мога спокойно да кажа че се причислявам към "плоските манекенки". И то не защото съм с най-прекрасното тяло, а защото съм 1,74 висока (абе кон като ви казвам бе). Килата са друг въпрос (52
), но се пак съм прекалено висока за кюфте. Може би кебапче...
А и не съм плоска, а вдлъбната
Как му се вика на това :P
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Ем май и аз спадам към плосичка манекенка ... и мисля, че няма смисъл да коментирам що![]()
Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!
vsi4ki macki tuka li ste nekfi bez biust we?! ayyy![]()
ми така де, то като няма ф циците се компенсира ф главатаПървоначално написано от Анонимко
![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Ама повечето компенсират по такъв начин,че от дупета правят гъзове...Първоначално написано от chupacabra:)
А за анкетата немам дума ..... нито една от изброените![]()
Death gotta be easy, 'cause life is hard
ehhh egati kritikite kum si4ki momi4eta
a tuka kat gledam pove4eto mom4eta kvo sa pisali si4ki iskat nekvo idealno momi4e samo deto i te ne znaqt otkude 6e go izkopat...![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
Za golqma jalost sym ploska manekenka, nqkvo gadno takoa...kokalesta naprao.Ne moga da spq kat horata, 6tot kat sa obyrna na edna strana i kokala po4va da ma boli...anoreksiq, kvo iskate?!
!!!PEACE!!!
кофтиПървоначално написано от Soul^Fly^F
![]()
Аз съм кака с баджаци като козунаци, цици като мекици и бузи като бухтички![]()
Не бе, незнам имам си сланинки ама не мисля, че са много ... и незнам към кое от тези съм![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
хай ме кефят мацки с джанти 19ки
хехехех голяма лесбийка съм![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара