- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Били ли сте на среща на форума?
ne sam hodila...
a li4no se poznavam sas Saniata i s Alli![]()
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
миии нз на колко точно съм ходила
ма се познавам с доста хора![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
mi vse se kanq do otida, ama poneje ne poznavam nikoi i....awe trqq da doida nqkoi den![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Ми отидох на 1-2 и се познавам с известна бройка.Май най-голямо положително впечатление са ми направили Kill Zone,miloto girl-4e,Momchence,DarthRaven(дано не го сбърках...)Deathrow-Rec_f...
[b]Ходила съм само на 1 среща и тя беше тук в Стара ЗагораБяхме само 4 души...Сега ще ви кажa кого познавам:
aneD ( :P ), Traffic, zalena^maslinka, DeSsi, Lil`Juliette, Ri4i^, pink_baby, sunny_stz, martin_stz - това саА иначе съм виждала Аз съм БЪЛГАРЧЕ & elven_princess, но по различни причини не ги познвам лично
Но това предстои
![]()
АЙДЕ ЕЛАТЕ В НЕСЕБЪР НА СРЕЩАТА ДА СЕ СЪБЕРЕМЕ ПОВЕЧКО И ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
За валост не съм ходила до сега. Колкото и срещи да имаше все нямах точно тогава нет и нямаше как да разбера. Познавам се лично с aBnOrMaL-ното, MaD_CaT*, Ollas, mell-mell, nejna___ и майй това е...Не се сещам за други![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Az she hodq sega v Nesebyr na sreshtata i se nadqvam nqkoi da donese aparat da se snimame i da vidite ludnicata![]()
Левски шампион але але!
Била съм на 2 срещи но за съжаление все бяхме малко хора. Познавам Utopia, LunaTrick, Гал, X, Svilena и още двама- трима, които вече не влизат много- много за съжаление. На първата среща на която отидох беше много смешно, щото сестра ми се беше уговорил с Утопиа да се познаят с парола "Вафла".Но понеже ние закъсняхме, той се припознал няколко пъти... Как ви се струва някой да дойде при вас и да изтърси "Парола Вафла"... Гледали го като напълно откачен...
![]()
На втората среща също беше доста весело![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Учудвам се,че ме споменаПървоначално написано от LunaTriCk
..аз тогава дойдох,колкото само да се обадя...щото бързах за среща...с вече бившия
....таа,си мислех,че не ме помниш :P Иначе...аз се познавам с Грахче,Тед
,DiEsEl_GiRl4eto,Avril Lavigne,aBnOrMaL_BabY,....ем...тва са май
Ollas ...също,съжалявам,че я пропуснах
![]()
Ходила съм само на една неофициална среща в Бургас. Но за сметка на това познавам доста хора: Grahche, aBnOrMaL_BabY, MaD_CaT*, Cyberdine_101, Utopia, Xpl1s17(той вече не влиза тук), DiEsEl_GiRl4eto, LunaTrick. Има и други, но те не влизат вече, а и не помя как точно се пишеха. А днес ще се запозная и с Gerytto![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
mi na sre6ti ne sum hodila, ina4e
poznavam li4no Murdera i Momchence
ходила съм на...1 или 2 срещи
май 2
познавам Ceco, Coki(za sujalenie), darthrevan
(pak za sujalenie), amy_lee, Cuki(Devilkin),
`cannibal`girl, miloto_girl-4e, Traffic,
Blu(ve4e ne fliza), Mi6ka_na_kai6ka,
vra4ka(ama neq ot edna sre6ta na dr forum
q poznaam), noEx(pak ot dr forum)
Momchenceto()
ъм...има и още ама сега нещо не се сещам...
ааааааа
Deathri*back също
...Romance Is For The Weаk-Minded
...
eh maika mu stara .. imam chustvoto che do grob shte me zapomnish s tazi mi izcepka ;)Първоначално написано от rosskata
siguren sym obache che i onezi dve momicheta shte me pomnqt cql jivot .. imah chustvoto che pochti bqha napylnili gashtite:)
Пий Бира За Да Станеш Човек
Ее и аз никой не познавам...и не сйм ходила на срещи ма ми са ходии. А то вярно ли е,че имало среща в Бургас? И колко чочека има от Бс?![]()
Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!
Имало е срещи дааам. Емм колко точно нз. Ама около десетина,ама ако броим и тези, които учат в Бургас, а живеят наоколо.Първоначално написано от Malko^Momiche
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Лузерите които пишат във форума са много
сами се виждате като бройка
хората обаче, които не се боят да се покажат са малко
което ме навежда на мисълта, че .. всички които не са се показвали на срещите са лицемери и лъжат за себе си!
toq pak se izkazaПървоначално написано от Utopia
а не е ли така!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
като се пусне покана за среща
веднага 100 човека са навитаци
а в крайна сметка, в часа, на мястото има само 10
Ne ti trqbwa...6te se razo4arowa[Първоначално написано от mAdn3ss_
![]()
ne ne sum bila![]()
И не само... Случвало се е да дойдат и да избягат после... Мнооо сме страшни форумците яwно, знам ли??? Но наистина, на дwете срещи дето ходих бяхме в общи линий едни и същи хора...Първоначално написано от Utopia
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
mmm az poznavam li4no samo DiEsEl_GiRl4eTo,mi ako ima nekoi ot bs koito iska da se vidim da pi6e tuk ili LS
nejna___ Аааз съм от Бс и съм навитачка да излезем, но айде да се съберем повечко хоракфо ше кажеш
![]()
Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!
Чи ти пък к'во се оплакваш бе? Нестига, че познава дизеларката, ама и мрънкаПървоначално написано от nejna___
![]()
И аз викам да се съберете повече хора, ама айде на ЛС или си пуснете тема в "Новини и съобщения"Първоначално написано от Malko^Momiche