- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Били ли сте на среща на форума?
аз пък скоро ще ходя до БС ;)
може да ми дръпнете една жица ;)
Пий Бира За Да Станеш Човек
С monka мислехме за среща, обаче повечето от Бургас и околните градчета бачкат ии как да ти кажа...не особено удачен момента...нема се съберем много хора. Ама ако Утопиа идва ще вземем да си спретнем нещо(ако той иска де)...колкото дойдат, толкова. nejna___ ако има срещи или некфи такива събирания, ще те уведомя. Даже може да тръгнем заедно от втора спирка :PПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
личи си, че не разбираш от сатираПървоначално написано от mAdn3ss_
Хора пускам тема в Новини и съобщения, там поне ще можем да си лафим на воля!![]()
Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!
виж ся .. тука се дискусира ;)Първоначално написано от Malko^Momiche
не се лафи!
ако кажеш че си лафиш някой форумен шеф, ще си помисли, че си чатим във форума и ще затрие темата
+ това .. не виждам къде да еба е смисъла на поста ти .. спрямо темата!
...и аз. В Четвъртък надявам се, ако всичко излезе по план. Та може наистина да се видим.Първоначално написано от Utopia
Ами имаше изказвания, че тук пречим и флуудим, няма значение,новата тема вече си я има и ше си пишем тамПървоначално написано от Utopia
![]()
![]()
Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!
Аз съм била на 1 среща на форума.А иначе се познавам с ^AvRiL^LaViGnE^ (която има бан, но не бих си позволила да я пропусна), DiEsEl_GiRl4eTo , Ted, Грахче , MaD_CaT* , Utopia , StrangerGirl (Ollas),Napu6en-Buhal :P ... ии съм сигурна че пропуснах някого.ПЛС да не се сърди
![]()
Виждала съм и Линкинчето,но докато се усетя че е тя вече ме беше подминала..![]()
Аз не съм била на среща на форума, защото винаги ми е далече ... познавам се лично само с една Kimy![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Az Nikoga ne sum hodila na nito edna sre6ta no tova 6toto nqmam vuzmojnost prosto nali ne sum v BG![]()
No sledva6tiq put kato si doyda mn iskam da se vidq s vas!
Ina4e az samo poznavam An4eto - Wild Baby.
I am the substance and the one who has no substance.
Първоначално написано от Malko^Momiche
izglejda poneje BSG ( bee some GAy ) ne e tuk .. zaradi tova nqma zabelejki ;)
Ких! Аз успях скоро да отида на една форум среща...ма доста хора си ги познавам отделно начи Devilkin, THE_GANGSTA_GIRL Dance_Princess(koqto ve4e mai ne vliza) Murderdoll, Cannibal_Girl, fire_of_satan(neq q poznawam ot 17 godini ve4e) тях си ги знам отделно иначе от форум срещатата много хора..miloto_girl-4e, prosto_az^f (ma kak gi pi6a teq nickove ni6to ob6to s originala) Jamalska, Noex, Kill Zone, Vra4ka, Kelly Bundy ne6to se be6e vkisnala, Traffic, Alex, o6te edno momi4e v rozovo deto ne go pomnq....za ceco i aia е доста отностително да кажа че ги познавам защото въобще не се приближиха да кажат дори здрасти....Coki ми напрай добро впечатление усмихна ми се и май даже си размени две думи с мене....на Цецо като му говорих не ме гледаше в очите абе понадут
Абе серщата не беше кой знае какво по едно време се разделихме на групички, шефовете изчезнаха изведнъж абе някфо сухарско...много хора май се срамуваха не знам :P Огромно разминаване на интереси, мнения и стилове
![]()
За мое огромно съжаление не съм ходила на нито една от срещите на форума.Все нещо ме възпира,обстоятелствата са против мен.По тази причина не съм виждала никой на живо и не познавам никого лично.
![]()
ходила съм,да ,ше се опитам да изброя хората които познавам,въпреки че са уж много а и не помня на сички никовете
miloto_girl-4e
kelly-bundy
^nPoCTo^a3^f^
DarthRevan
^Murderdoll^
i cannibal-girl sym vijdala,ama ne sym se zapoznavala s neq;P
Mi6ka-na-kai6ka
ema
final-fantasy-fan
alex
traffic
I^dont^give^a^fuck
Jamalska
NoEx
vra4ka
Naughty Girl
е сто процента съм забраила минимум половината![]()
Mi az sam ot Dimitrovgrad i malko trudni4ko da otida na nqkoq sre6ta na foruma, ama nqkoi pat moje.. : ) ) )
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
A az vidqh,4e 6te ima sre6ta v Bs. na 13,na 16 4ak...I sega mnogo mwe e qd!
Ni6to,pak kato si napravim,6te doida!
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Аз не си познавам никой![]()
не съм и ходил ,но това може да се случи ако се състои в Пловдив..Ам...няма да е
ходих скоровие знаете де
![]()
запознах се с :
Главен Готвач от ТОХ,Б-с ( с него се знаем отдаван де) , Алекс , Игнис , Грахче , Олас , Дизел гърлчето , Малко момиче , Абнормал бейби , Мад кат , Детрол рек фАврил Лавин , Утопиа и Анто
![]()
Az nikoga ne sam hodila na sreshta na foruma,no mnogo mi se iska da otidaI vse pak sam ot skoro tuk...
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
i as ne sum xodil, no mi se xodi v sofia ima li nqkvi?
BIG ФЕН НА the O.C
edinstvenoto ne6to po xubavo ot edna kofa med sa deve kofi med
(me4o PUX)
ne sym hodila
!!!PEACE!!!
Не, за щастие![]()
![]()
![]()
Death gotta be easy, 'cause life is hard